"Bec" H4 cu led-uri
![]() ![]() ![]() |
"Bec" H4 cu led-uri
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Dsign @ 30 Dec 2008, 09:27) Se poate considera reclama... Iti dau eu link pe privat daca vrei. Problema cu ledurile este ca degaja o cantitate de caldura direct proportionala cu nivelul de intensitate luminoasa. Asadar, trebuie sa asiguri racire corespunzatoare unui led de intensitate mare, altfel nu ajungi sa te bucuri de avantajele lui : fiabilitate mare + consum redus de energie. Asa cum va spuneammai la deal, (si am observat ca nu ati percutat) am realizat impreuna cu un amic conversia de la halogen la 3 led-uri de mare putere cu radiatoare si colimatoare cu unghiuri mici de dispersie pe proiectoarele de ceata ale unui Seat Ibiza. Poze la cerere daca are fiabilitate mare ar trebui sa nu se mai raceasca corect ! prin racire intelegem consum inutil de energie ! Cu un stabilizator de 3V-10-20W se poate monta orice led de intensitate .Fara stabilizare riscul e sa se arda de aceea multi s-au plans ca le-au loat foc ledurile pe stopuri. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 7 Feb 2009, 16:17) prin racire intelegem consum inutil de energie ! Cu un stabilizator de 3V-10-20W se poate monta orice led de intensitate . ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>7 Feb 2009, 18:21:</span> QUOTE(djasu82 @ 7 Feb 2009, 16:17) prin racire intelegem consum inutil de energie ! Cu un stabilizator de 3V-10-20W se poate monta orice led de intensitate .Fara stabilizare riscul e sa se arda de aceea multi s-au plans ca le-au loat foc ledurile pe stopuri. ![]() Serios? Ca sa te lamuresti si tu cum se leaga ledurile, ce inseamna cadere de tensiune pe led, curent consumat...etc, citeste aici http://www.theledlight.com/ledcircuits.html http://ledcalculator.net/ http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LEDcalc.html This post has been edited by OldMan: 7 Feb 2009, 18:44 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
calin_b_2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 March 09 ![]() |
Dragilor,
Becuri pentru faruri/proiectoare pe led sunt deja disponibile pe piatza dar producatorii lor nu le recomanda pentru condusul de noapte.Sunt doar pentru show.In domeniul auto adevarata aplicabilitate a becurilor pe led e la frane, pozitii si semnalizari unde neglijand consumul redus deoarece trebuie compensat cu niste rezistori de mare putere pentru a functiona corect si a avea viatza lunga, arata mult mai bine (mai ales in stopuri clare) lumineaza mult mai puternic (sigurantza sporita ) si durata lor de viatza este impresionanta fata de cele incandescente mai ales pentru ca traim intro tara unde gropile sunt pretutindeni si de neocolit. [fara reclama aici!!!!... exista sectiunile Bursa sau Anunturi] |
--------------------
Audi
80
1994 B4
- BH-09-HUM
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa vad eu becurile alea cu leduri care sunt mai puternice si mai fiabile decit becurile clasice, eu pana acum n-am reusit sa gasesc pe piata...
Mai puternice nu sunt, pentru ca trebuie sa se vinda la preturi decente, iar fiabile nici atit, se fac cu leduri ieftine si cu montaj ieftin, deci calitate indoielnica. Am incercat noi sa aducem chestii profi, proiectate bine si construite cu materiale de calitate, dar pretul la client era prohibitiv... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Dar farurile astea cu o singura lupa(mai mare) cand au mai aparut
![]() Attached thumbnail(s) Far1_lupa.JPG ( Size: 351.45k ) Number of downloads: 3531 Far_1_lupa_.JPG ( Size: 405.9k ) Number of downloads: 3833 |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Alea sunt niste proiectoare speciale care se pot pune in loc de orice bec. Sunt niste kit-uri speciale, dar foarte scumpe.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
GBi |
![]()
|
|
--------------------
Daciaaa
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, implica dezlipirea si relipirea geamului. Intra in locul becului si se strange cu o piulita in spatele farului.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
se gaseste kitul pe net. ia dati o cautare si vedeti cat costa apoi dati o cautare sa vedeti cum lumineaza
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se pot folosi daca vrei sa ai Xe ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
GBi |
![]()
|
mda ... si cum se monteaza si prezentare
http://www.support.gpx.ro/hid/manual.pdf http://www.support.gpx.ro/hid/prezentare.pdf |
--------------------
Daciaaa
|
|
Adi florin |
![]()
|
Sunt mistom dar daca s-ar gasi si ele la niste preturi onorabile... ca la 800 pachetul... mi se pare cam mult...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
decat leduri mai bine xenon
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristy_m_a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 1 September 07 From: SM ![]() |
da, mai bine xenon, consuma 35W
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS
- CRS
|
|
halogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 July 06 ![]() |
Diferenta halogen/xenon >> Led se face la lumeni ,asta este principalul motiv prin care nu se poate inlocui momentan halogenul respectiv xenonul ,nu poate atinge fluxul luminos decat pe distanta mica ,studiez problema de 2 ani si pot sa va zic ,ca cel mai puternic led la ora actuala are o putere de 300Wsi costa cam 1000RON,dar necesita si o racire pe masura,in concluzie mai asteptam300wb.jpgSpecificatii tehnice:9000mA / 36V /300W / 20000lm
This post has been edited by halogen: 2 Apr 2009, 14:29 |
--------------------
dacia solenza 1.4mpi
dacia solenza
2004
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
![]() This post has been edited by AlinREHAU: 28 Jun 2009, 19:50 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Eu nu am cum sa imi pun H4 ca am h7 pe faza scurta si h1 pe faza lunga . Daca am xenonul aprins pe faza scurta si dau un blit cu faza lunga dureaza pana se aprinde becul spre deosebire de h4 unde schimbul de faze la xenon este instantaneu fara pierderi de putere a luminii ... in fine fiecare cu pasarelele lui . Apoi nici xenon pe faza lunga nu merge pentru ca dureaza pana cand se incalzeste becul asa ca nu prea poti sa dai blituri cu xenon . Am gasit led de 50 W care il lauda astia cu 4000 de lumeni deci cu 1000 de lumeni mai puternic ca un xenon de 35 W dar trebuie modificata si optica din far ca nu te ajuta daca e disipata pe 150 de grade ar trebuii sa fie undeva pe 30 de grade .
Si mai sunt rosii pe 10 W care ar merge la frana dar problema este la racirea ledului . Uite un far cu leduri interesant ... A venit ledul de 20 w alb cald , si am facut niste experiente sa pot focaliza cu o oglinda de la o lanterna . De luminat lumineaza mai bine decat ambele becuri de pe faza scurta la un loc sau cel putin la fel : fazascurta.th.jpg faza scurta fazascurtasilednefocali.th.jpg faza scurta cu led nefocalizat ( se vede cum lumineaza pe 160 de grade ) fazascurtasiledfocaliza.th.jpgAici am focalizat ledul cu oglinda lanternei dsc5440.th.jpg in pozele astea eu eram in spaltele aparatului la 5 m si in lateral . dsc5439.th.jpg dsc5438m.th.jpg dsc5437.th.jpg This post has been edited by AlinREHAU: 29 Jun 2009, 23:30 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
DOOM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da.. exista si H4. Cum lumineaza? habar n-am .. Pret: 80 lei setul.
se gasesc pe cel mai cunoscut site de licitatii .. poate n-am voie sa fac reclama. Cautati acolo "H4" si "led" This post has been edited by DOOM: 11 Aug 2009, 13:58 Attached thumbnail(s) H4_led1.jpg ( Size: 17.22k ) Number of downloads: 3143 H4_led2.jpg ( Size: 19.5k ) Number of downloads: 2779 |
-------------------- Music makes the ppl !
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am vazut la cineva in proiectoare porcarie d-asta. Bull-shit. Lumineaza ca c|_|ru, lumina nu este focalizata deloc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
noile angels eyes-uri aparute pe situl celor de la http://www.dectane.de/artikeldet.php?proid...ef19780800b305b
sunt calitativ peste chinezariile de la noi, streetstorm ... ![]() |
--------------------
Daciaaa
|
|
Adi florin |
![]()
|
Aveti idee daca produce cineva faruri de logan speciale pentru becuri cu xenon D1S, D2S, D2R sau care s-or folosi pentru far? Ca acestea ar trebui sa lumineze corect si sa fie si legale. Daca nu am postat corect aici, rog un moderator sa mute postul unde este locul lui. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ti-am raspuns in celalalt topic, si mai sus aici ai poze cu lupa din far...
Vezi postul #36 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
MeJon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 March 10 ![]() |
Buna ziua
Am sa aduc H4 si H7 (10 cu 10) pentru test si am sa va comunic cum se comporta. |
--------------------
Dacia
13010
1997
|
|
Golan21kis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 March 10 ![]() |
deci pana la urma se gaseste si cat costa????
|
--------------------
logan
ambiance
2008
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Or sa se vada ca dracu'. Oglinda farului nu e facuta pentru astfel de bec. Lumina nu va fi focalizata....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
oricum mai mult de 10W nici nu are acel bec cu leduri , sunt altele mult mai bengoase dar costa cam 5 milioane perechea.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Unde sunt alea de 5 mil ? Becuri din astea cu leduri am adus eu de pe ebay doar ca erau pe slot t10 ... alea cu multe leduri mici s-au ars toate doar cele cu 9 leduri albe cu 3 cipuri erau mai bune si ca lumina si ca fiabilitate . Le legasem pe direct ca spatele e tot cu leduri pe pozitie si ma atentiona lumea ca am uitat farurile aprinse . fac lumina cat o lanterna cu leduri
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:22 |