"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
StinkyMcButt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- B00SHG
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer cred ca ai o problema. Oare mai exista in tara o masina mai buna ca a ta ? Am inteles, octavia tdi e sub loganul tau, ca deh, e prestige, dar saracu ala cu landcruiserul cu ce ti-a gresit de il desconsideri atat. Apropo, in afara de logan, ai mai pus piciorul pe o alta masina "straina", sa nu te intreb daca ai mai condus ! Vorbesti de incapatanarea prosteasca a romanului, eu cred ca mai degraba trebuie sa constientizezi cuvantul iresponsabilitate, inconstienta, si apoi sa vorbesti de incapatanare. Asta doar daca nu te refereai la tine, care sincer cred ca te chinuiai sa mergi cu 170, incurcand pe cel cu landul.
Am avut tot felul de masini, am trecut prin toata gama Dacia, dar sincer nu cred ca am avut acest "efect" niciodata. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
StinkyMcButt, vezi ca ai gresit topicul. Aici trebuia sa postezi ... http://www.daciaclub.ro/Masini-cu-care-ne-...-33-t83901.html
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 15:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
O intrebare pentru initiatorul topicului: Te doare tare ?
Mai baiatule, tu crezi ca daca ai acum 105CP sub capota toata lumea trebuie sa se dea deoparte din fata ta ? Iar cei care nu se dau ar trebui sa se aplece ? This post has been edited by Liviu: 21 Aug 2007, 15:59 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 15:55) Eu nam logan dami da astia de la job. Imi da si 1.4 da si 1.6 si 16V. Sa mor eu parca nu stiu sa citeasca astia cu pasaturile lor TDI sau cu hiundai sau te mai miri ce. doar scrie mare pe spate ca are 16 valve. ma obliga sa le dau rusinica de fiecare data niciodata nu invata minte |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sper ca acest topic se vrea a fi o autoironie fina.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Topicul si initiatorul...cam acelasi lucru...Si-a facut caracterizarea... ba eu zic ca e mai loganar decat toti loganarii...ca deh i s-au terminat vitezele lu' landcruiserul ala iar el are cea mai ZKR dintre ZKR...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mwuahahahah.... !Speri mata... dar speri degeaba!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa de fina, incat nici cel care l-a facut nu si-a dat seama.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mda.. flashuri am dat si eu la un 1.6 16v, si eu eram cu 1410 si mergeam cu 140 si l-am "facut".. eu ma grabeam, omul nu... deci 1410 a facut "bolidul" 1.6... uau! cat de tare!
si am mai vazut un 1.6 16v care isi luase viteza prea mare in curba de la intrarea in Mangalia si a luat-o spre Vama pe scurtatura... noroc sa s-a oprit in pom ca daca nu isi rupea suspensia (si bucsaraia)... Deci viteji din astia cu 104 cp exista... dar loganul se rastoarna si daca e 1.4... ![]() 1410 rulz ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Roman sa fii, Logan sa ai ------ au inceput sa creasca banane in copaci.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mancati-as sigla de 16v de pe spatele frigiderului. Doamne Mare Ti-e Gradina!!!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nu cred ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Efectul Logan=100 de cai la tona si ma cred in racheta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Poate de asta e R-ul ala de pe schimbatorul ala argintiu? Nu cumva de la ROCKET?
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La logan tona este mai usoara decat la restul masinilor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
De unde dracu apar astia ? Unde-i cuibu' lor ? Se ia boala asta ? Exista tratament ? Ca eu as da foc la cuib ...
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 15:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa iti spun eu adevarul. Tu faci parte din categoria oamenilor frustrati care cred ca daca si-au luat prestiji au acum super masina. Pai ce, daca tu mergi cu 130 pe autostrada, si unu cu logan de 1.4 cu 160, ca se grabeste inseamna ca tu nu trebuie sa te dai pe prima banda sa te poata depasi omul, ca tu ai prestiji, deh...
Periculosi astia din categoria ta... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Incapatanarea prosteasca a romanului nu are limite...
Chiar tu ai zis asta... In rest, numai bine.Mie imi e teama sa imi iau logan , sa nu incep si eu sa gandesc asa...Doamni' feri'... |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
incepe showul.. caterinca...
daca ai 1.6, 16v inseamna ca te grabesti => viteza => esti cel mai "nambar oan"... eu propun sa facem o petitie sa se scoata 1.6 16v de pe piata... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Inainte sa apara pretiju am zis ca o sa apara sumahari dastia .... se vedem ce o sa fie pe hatchback cu motorul de 1.6 16v. Mai mica in greutate si mai rapida. Mie rau cand ma gandesc ...
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 15:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
"The return of the Dan_daniel"
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() IRONICK sa vezi cand o sa apara motocicleta Logan! This post has been edited by 2dor: 21 Aug 2007, 15:42 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
StinkyMcButt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 August 07 ![]() |
Imi cer scuze pentru ca am postat unde nu trebuie. Sectiunea probabil era ce intitulata "injurati-ma"!
Normal, o sa continui prin a va "multumi" pentru remarcile "pozitive"! Credeam ca lumea o sa inteleaga ironiile fine dar in afara de cativa mai cu capul pe umeri, toti ati preferat sa va limitati la a acuza! Se poate sterge topicul, oricum e inutil! Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- B00SHG
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite, ca tot nu gaseam un topic sa scriu, dar aici la efectul logan e cel mai bine. Eu de cateva saptamani am o ... problema sa-i zicem. Initial nu m-am prins dar deja am masurat de cateva ori si e clar - mi s-a lungit. Cam cu 2 cm jumatate, am calculat, ar veni cam 1 mm pe luna, de cand mi-am luat Logan. Bilele nu am constatat sa fie mai mari, dar mai grele sigur sunt! Am intrat in panica (nevasta-mea mi-a zis cu gura pana la urechi sa nu-mi fac griji ca e perfect) si am fost la medic... a ramas perplex. A zis doar un "AAaaa.... esti din aia!" cand mi-a zarit cheile de la masina. S-a uitat urat la mine si m-a trimis acasa fara nici un tratament. Mi-a zis o asistenta ca are Octavia.
O fi efectul Logan? Oare se opreste cand imi expira garantia extinsa? Nu stiu ce sa ma fac... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 16:41) Imi cer scuze pentru ca am postat unde [SIZE=7]nu trebuie. Ce....era corect |
--------------------
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, dar daca la tine e 1mm/luna, iti dai seama cum e la astia cu prestiji?
![]() This post has been edited by St: 21 Aug 2007, 15:44 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 15:55) -NU, e 1.6 16v 107 cai, varf de gama privind in fata cu ambele maini pe volan. Daca ma uitam la el, sigur il plezneam! Auzi tu, DCI!?! Paznicul: -Varfu de gama e benzina, nu e dieselu mai bun!?! Si eu zic ca-i dieselul mai bun...avea dreptate omu`, stia el ce stia... ![]() |
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
Am inteles ca la cei cu Prestij le mai creste una.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:24 |