[VAND]DEZMEMBREZ DACIA NOVA CARBURATIE, DEZMEMBREZ DACIA NOVA CARBURATIE
![]() ![]() ![]() |
[VAND]DEZMEMBREZ DACIA NOVA CARBURATIE, DEZMEMBREZ DACIA NOVA CARBURATIE
piesenovash |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 387 Joined: 11 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 387 Joined: 11 February 10 From: Bucuresti ![]() |
valabil
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , discuri ventilate ( ca noi ) , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , bara spate , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , oglinzi , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
salut...far stanga model SN ????
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
roberth |
![]()
|
![]() Membru tamponat Group: Members Posts: 60 Joined: 1 March 04 From: spatele tau ![]() |
Alternator? Si numai daca este bun? Un pret?
|
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- B 66 COJ “Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens) |
|
piesenovash |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
uppppppppppppp
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 12 Jul 2010, 10:27) valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , discuri ventilate ( ca noi ) , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , bara spate , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , oglinzi , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc upppppppppppppppppp |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
blocul de lumini si cel de stergatoare ?vreau sa il adaptez pe berlina ,o poza se poate si pret daca le mai ai
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
piesenovash |
![]()
|
de stergatoare am 30 lei de lumini nu am
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
upppppppppppppp
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 12 Jul 2010, 10:27) valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , discuri ventilate ( ca noi ) , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , bara spate , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , oglinzi , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc uppppppppppp |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
upppppppppppppppppppppppp
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
la evacuare are catalizator?pret daca are
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
piesenovash |
![]()
|
s`a dat bara spate si oglinzile
nu are catalizator |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , discuri ventilate ( ca noi ) , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi aminte
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 9 Aug 2010, 16:04) valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc uppppppppppppp |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 19 Aug 2010, 14:40) valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc upppp ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 25 Aug 2010, 21:49) valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc uppppppppppppppp |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
mar_sey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 August 10 ![]() |
cadru motor? cat face?
|
--------------------
dacia
nova gti
1998
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
bordul (ceasurile) ce pret are?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(mar_sey @ 31 Aug 2010, 18:36) cadru motor 300 lei ![]() QUOTE(Razvan_Ionut @ 1 Sep 2010, 08:54) ceasurile de bord sunt model de NOVA si le dau cu 50 lei mai multe vb in privat 0752158875 sau id mess alex_p7m 4 Sep 2010, 11:09: upppppppppp This post has been edited by piesenovash: 4 Sep 2010, 11:09 |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
uppppppppppp
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
uppppppppppppp valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
uppppppppppppp valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
piesenovash |
![]()
|
QUOTE(piesenovash @ 10 Sep 2010, 11:36) uppppppppppppp valabil piese valabile : , bord complet SN , port fuzete , 1 placa de presiune f buna si un kit ambreiaj ca nou ( 2 luni folosit ) , 2 arcuri fata , 4 amortizoare fata , 1 ax de volan reglabil , , capota ( model 96 - ptr botul cu faruri patrate ) ,cadru motor , 2 grile , evacuare completa ( dar fara finala ) butoane , etc si multe altele care nu`mi amintesc uppppppppppppppp |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:04 |