[VAND] Dacia Logan Laureate, 1.4 Mpi, 2005, 27,000 km
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dacia Logan Laureate, 1.4 Mpi, 2005, 27,000 km
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
paul_78f |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 26 March 07 ![]() |
niste poze ceva !
|
--------------------
vw
golf
4 model special
- if 78 xxx
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Precum am spus mai sus, deocamdata nu am posibilitatea de a oferi poze nefiind in tara, iar ideea de a o vinde mi-a venit ulterior plecarii.
Cel mai devreme poze si/sau vizualizare "live" in 20 August. Precizez ca masina este impecabila, fiind tinuta in garaj in marea majoritate a timpului. Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa inteleg ca daca nu o tineai in garaj pretul era mult mai mic?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
RZV |
![]()
|
Intelegi gresit.
![]() Pretul ar fi fost acelasi, avand in vedere starea si rulajul masinii (pretul de achizitie a fost in jurul a 7600 de euro). Am specificat ca masina a fost tinuta in mare parte in garaj, neavand momentan poze din care sa reieasa starea foarte buna estetica. Respecte |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
RZV |
![]()
|
Anunt valabil.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
RZV |
![]()
|
Up.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
RZV |
![]()
|
Up pentru o masina corecta si bine intretinuta.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
totusi, crezi ca am putea sa o vedem si noi in niste poze, ca sa ne facem o parere? considera un up de la mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
sedan
- BV-10-CDA
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
are ABS ?
|
--------------------
...
...
...
|
|
RZV |
![]()
|
@Ciprian: Din pacate nu am poze cu masina, si nefiind in Romania nu am posibilitatea pana pe 20 August cand ma intorc
![]() @Gerorge: Nu are ABS deoarece in 2005 acesta era disponibil doar pentru nivelul de echipare Ambition, care nu oferea in schimb motorizarea de 1.4 mpi. This post has been edited by RZV: 4 Aug 2011, 17:51 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
"Eventualul cumparator va trebui sa ii inlocuiasca uleiul, filtrele (ultimul schimb a fost in aprilie 2010, la aprox. 21,000 km) si eventual, dupa o verificare minutioasa in cazul in care este justificat kit-ul distributie care este in continuare cel original."
un UP de la mine pt cinste toti care vand masinile "au schimbat recent uleiul,filtrele si zeci de piese"! Bafta la vanzare ! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
RZV |
![]()
|
Merci de urare si apreiceri.
Anunt valabil. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
RZV |
![]()
|
Valabil.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 02:29 |