[VAND] Televizor LCD - 94 cm, SAMSUNG - LE37S71
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Televizor LCD - 94 cm, SAMSUNG - LE37S71
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) 100906b1.jpg ( Size: 130.76k ) Number of downloads: 1190 Imag003.jpg ( Size: 372.52k ) Number of downloads: 1444 Imag004.jpg ( Size: 149.46k ) Number of downloads: 1416 |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Avand in vedere aceasta oferta, ofer 1000RON.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
v_razvan_c |
![]()
|
Nu, prea putin!
|
--------------------
-
-
-
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
Cat timp a fost folosit?
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
TV are 4 ani vechime, dar folosit in dormitor, si nu in fiecare zi...
Daca tot faceti "oferte", nu mai demonstrati prin link-uri, pt ca este egal cu 0, stricati vanzarile, asta faceti doar. Uitati si aici un pret: SAMSUNG This post has been edited by v_razvan_c: 4 Jan 2012, 18:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
NU iti stric vanzarea insa link-ul pus de tine e probabil ramas de acum 4 ani cand acel televizor probabil se vindea la acel pret . Pretul cerut de tine este cam mare pentru un TV cu tehnologie de acum 4 ani si daca arunci un ochi pe ce preturi sunt acum la tv-urile de 94 exemplu vei vedea ca ceri cam cat unul nou
![]() ps : si eu am dat pe un monitor samsung de 19" 1200 de lei acum 4 ani , azi nu mai iau nici 300 pe el , asta e piata echipamentelor electonice , in atatia ani tehnologia devine invechita foarte repede |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Au dreptate baietii, pretul e mare pentru un aparat de acum 4 ani. Studiaza ofertele de pe net si ai sa vezi ca televizoare mai bune se vand la 18-19-20 milioane, de aceasi marime, acelasi producator dar mai noi.
Dupa mine, mai mult de 1400 ron nu cred ca face, dar este doar o opinie. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
v_razvan_c |
![]()
|
Eu cred ca inca v-a ramas alcool de la sarbatori... fara suparare...
Am pus pretul de n-spe milioane ca sa am de unde lasa, dar cu 1000 RON nu il dau! Si lasati-ma, va rog, cu comentarii inutile! Stiam ca asa veti proceda daca postez aici, dar ca sa ma aflu in treaba, am facut-o. Oricum il voi vinde (il am la vanzare si in alta parte), dar acolo nu sunt atat de "sfatuitori" ca aici... Mai vizitati-i si pe altii ca pe mine m-ati obosit. |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(v_razvan_c @ 4 Jan 2012, 13:28) TV are 4 ani vechime, dar folosit in dormitor, si nu in fiecare zi... Si eu care credeam ca l-ai folosit pe strada. Ne-ai scapat de o grija. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pe ce posturi a functionat mai mult? E bine de stiut ca burtierele si benzile crawler uzeaza cristalele mai mult...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Pretul real pentru acel televizor este asta
La bani mai putini decat ceri tu iti iei asa ceva, si nou si full hd si cu garantie. Eu unul zic ca nu are rost sa te enervezi. Ala e pretul real al unui TV de 4-5 ani vechime. De vandut, la peste 1000 de ron nu o sa il vinzi pe net. Recomand anunt in ziar, serios, altfel nu iti dau sanse la pretul asta. ![]() This post has been edited by Fratzica: 5 Jan 2012, 01:09 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu cred ca tu ai ramas ametit de la ultimile petreceri. Vezi ca suntem in 2012 acum, nu mai e 2008. Oricat de stupid ar suna, tehnologia a evoluat si preturile au scazut.
Succes la vanzare dar nu cred ca ai sanse mari sa il vinzi la pretul ala unui cumparator cat de cat in tema care mai citeste si el macar pliantul de mediagalaxy din posta. Sper sa te vizite-ze cati mai multi cumparatori! |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(v_razvan_c @ 4 Jan 2012, 13:28) Daca tot faceti "oferte", nu mai demonstrati prin link-uri, pt ca este egal cu 0, stricati vanzarile, asta faceti doar. Uitati si aici un pret: SAMSUNG Nu ai inteles nimic ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Care-i motivul vanzarii? Cumva fiind hd ready si camera mica e obositor la ochi , si de banii ce-i iei pe el vrei sa iei Full hd la aceasi diagonala si sa-ti mai si ramana? Ofer 600 ron
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SorinCT |
![]()
|
Sa-l asculti pe argon, stie el ce zice. Are experienta relevanta de cand era samsar de jante si scotea ciubuc pe ele dupa ce le folosea.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
v_razvan_c |
![]()
|
Nici nu mai stau sa citesc, pentru ca o dati in penibilitate, FRUSTRARE cu litere mari!
Se poate inchide! Multumesc! |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca stau si ma uit bine la ce am luat eu de 6 luni vechime iti pot oferi pe al tau 250 lei.
6 Jan 2012, 13:04: Multumesc pentru PM dar oferta scade la 200 lei .Trebuia sa accepti oferta lui argon caci nu te mai intalnesti cu ea. This post has been edited by l@u: 6 Jan 2012, 13:04 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. acel TV nu are garantie si este folosit de 4 ani , deci acel model nici macar nu se mai fabrica , deci nici macar piese nu gasesti daca se strica ceva , indiferent de costuri ;
2. un produs SH nu poate fi calculat in functie de pretul de nou la cumparare , ci poate un anumit procent din pretul unuia noua , aproximativ cu aceleasi specificatii ; 3. acel TV este doar HD ready , deci are o tehnologie invechita si nu se compara calitativ cu unul full HD ; 4. http://www.emag.ro/televizoare/filter/diag...riceasc/last/f3 - daca pretul unuia NOU , cu garantie , incepe de la 1.580 ron , care stie MULT mai multe decat al tau de 4 ani , cum ai pretentia la 1.740 ron pentru al tau si culmea sa mai si arunci cu ocare in altii care-ti atrag atentia ? Daca in alta parte ai sanse MARI de vanzare , fugi acolo , aici oamenii mai si compara preturile , tocmai pentru ca altii sa nu ia teapa . Nimeni nu te-a pus sa dai peste 30 de milioane pe acel tv , iar daca mai asteptai 1 an sau luai unul mai mic , dadeai mult mai putin . Teapa ta nu este tranferabila ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
totusi cum se poate sa-ti ia 4 ani sa-ti dai seama ca e prea mare pentru necesitatile tale?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Telecomanda vine cu punga cu tot?
Cat vrei pe ventilator si uscatoru' de rufe? This post has been edited by Markos: 6 Jan 2012, 16:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
150 ron si platesc io curieru dupa ce vad cati pixeli morti are
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io n-am bani, da' ofer masline.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Televizorul ala nu costa 3400 de lei nici acum 4 ani.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
3600, are omu' factura.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Acum vreo 3-4 ani au cumparat ai mei un LG cu specificatii asemanatoare si a fost vreo 1800 de lei.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
"Nu esti tu cand ti-e foame" - schimba pretul
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu am luat saptamana trecuta un LG Full HD de 107 cm Usb, 3 hdmi alea alea cu 1750 lei nou cu garantie aduc acasa sigilat. Nu vreau nimic doar ma laud
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
babaieti... lasati omul sa viseze... nu vedeti ca are vise umede?
Suma repectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Bolidu: te lauzi degeaba. Ala-i pret? Pina la 3600 e cale lunga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
il dai in rate??? luna asta platesc punga de la telecomanda. Cash!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:58 |