Tigara Electronica
![]() ![]() ![]() |
Tigara Electronica
| sonykel |
18 Mar 2009, 18:36
|
||
![]() Om cu fumu` la cap... Group: Members Posts: 1.157 Joined: 30 June 05 From: Constanta |
|
||
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK O ardem romantic noaptea in parc sub luna plina
Pana imi cresc coarne , par pe corp si ma transform in... Ma-ta |
|||
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 18:47
|
![]() Agamemnon Dandanache Group: Members Posts: 1.567 Joined: 15 February 08 From: Caracal, str. Reinvierii nr.67 |
Am luat o tigara din pachet. Am mirosit-o, am tras din ea stinsa, m-am tot invartit pe langa ea. Desi mi se pare meschina (e mica si urata) mi-as cam fi aprins-o. Cred ca as dovedi-o din 2-3 fumuri.
Am o luna si o zi de cand n-am mai fumat. Desi sanatatea mea primeaza, n-as mai aprinde tigara macar de rusinea celor din jur. Ar insemna sa le demonstrez atat lor cat si mie ca sunt slab. Si n-am chef s-o fac. Ba nene, da de ce dracu trebuie sa faca rau? Nu putea sa faca bine? |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
- B 13 Ț O I Decat sa faci dragoste cu o proasta, mai bine te masturbezi.
Preparing for Champions League |
|
| nickey |
18 Mar 2009, 18:51
|
![]() Membru traumatizat de injectoarele dCi Group: Members Posts: 169 Joined: 5 December 05 From: Onesti |
Victoras, nu ceda, ne-ai promis victoria!
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5DCI
2005 Ambiance
- BC 69 CAT Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
| vis-a-vis |
18 Mar 2009, 18:51
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 5.344 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti |
|
|
--------------------
Yamaha
Super Ténéré
XTZ 750 Stiu doar un singur lucru, acela ca nu stiu nimic...
|
|
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 18:53
|
![]() Agamemnon Dandanache Group: Members Posts: 1.567 Joined: 15 February 08 From: Caracal, str. Reinvierii nr.67 |
Nu mai pun gura pe ea, stati linistiti.
Da ma tot uit la pachet, ca-i langa mine. Parca nu-mi vine sa-l arunc. N-ar fi frumos sa ma uit la el peste 20 de ani si sa-mi amintesc ca a fost ultimu' fumat? |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
18 Mar 2009, 19:00
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 March 09 From: Bucuresti |
frumos ar fi sa fie primul pachet care l-ai avut langa tine si nu te-ai atins de el
|
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 19:10
|
Pai am doua. Unu intreg si unu cu 10 tigari. Nu ma mai ating de ele, da-mi place sa ma chinui.
Ce este Tigara Electronica? Un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat! Tigara Electronica este un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat, sau va permite sa fumati sanatos. Cu ajutorul acesteia puteti alege modul cel mai practic din solutiile utilizate în prezent pentru a renunta la fumat. Tigara este un dispozitiv electronic complet automat, avand nevoie doar de un acumulator încarcat pentru a functiona. Cu Tigara Electronica, disponibila acum datorita tehnologiei de ultima ora, fumatul va fi la fel ca în cazul unei tigari obisnuite, cu deosebirea ca in loc de fumul nociv rezultat in urma arderii la o tigara obisnuita, aceasta emite aburi incarcati cu nicotina. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul produsului care imita jarul, pentru un efect vizual complet identic. Concentratia de nicotina si aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor înlocuibile. Astfel, tigara electronica se poate transforma intr-un substituent perfect pentru orice tip de tigara ati fumat inainte. Nicotina va ajunge în 7-10 secunde la plamâni, si în afara faptului ca obiectul nu emite substante nocive, vi se va parea ca fumati o tigara obisnuita. Produsele care ajuta la renuntarea la fumat – tigara, tigara cu porttigaret, trabuc si pipa - pot fi cumparate acum si în România, în afara numeroaselor tari dezvoltate ale lumii. Componentele principale: rezerva înlocuibila de nicotina, atomizor (pulverizator) si un acumulator de litiu-ion reîncarcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncarcat de la retea, cu ajutorul unui încarcator auto, in masina, cu incarcatorul auto si chiar la computerul de la serviciu sau acasa, cu încarcatorul USB. Acum puteti fuma oriunde, chiar si în locurile unde fumatul este interzis, de ex: in avion, tren, magazine, în salile rezervate nefumatorilor din restaurante! Rezerva contine nicotina, dar nu polueaza mediul înconjurator, nu exista fumat pasiv, si în mod natural nici noi si nici oamenii din jur nu vor trebui sa inhaleze acele mai mult de sase mii de substante nocive, multe cancerigene produse în timpul arderii, printre care monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul sau plumbul. Mai mult, rezervele sunt reîncarcabile, astfel veti putea continua sa fumati sanatos, cu doar o treime din pretul tigarilor obisnuite. De ce sa alegeti Tigara Electronica? cateva motive pentru a apela la acest produs Tigara Electronica emite un abur nedaunator, pe care organele senzoriale îl vor percepe ca fiind o tigara obisnuita, satisface foamea de nicotina, dorinta de a fuma, asigura ritualul obisnuit de fumat. Are mai putine dezavantaje, nu pune în pericol sanatatea dumneavoastra si a oamenilor din jur, o puteti utiliza oriunde, în locurile unde fumatul este interzis. Uitati de grija cancerului si a bolilor cardiovasculare, tigara electronica necontinand monoxid de carbon, dioxid de azot, cianura de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc. Se elimina fumatul pasiv, creând astfel un mod sanatos de a fuma. Este solutia ideala pentru a fuma în locuri nefumatoare, în societate. Tigara Electronica nu lasa un miros neplacut în locuinta, în masina, pe haine, mentinând o respiratie proaspata si racoritoare, acesta fiind în mod probabil avantajul imediat sesizabil. Rezervele sunt reîncarcabile, obtinând astfel o economie de chiar 50-70% fata de tigarile obisnuite, luând în considerare preturile prezente. Economia poate ajunge si pâna la 80%, dupa cum se stie preturile tigarilor cresc în continuare pâna când vor ajunge la cele utilizate în Uniunea Europeana, care ating aprox. 5 euro, în schimb preturile tigarii electronice si a rezervelor vor ramâne stabile, eventual vor scadea, odata cu marirea cererii pe piata si a aparitiei unei concurente reale. Organele senzoriale vor functiona din nou în mod normal, treptat veti începe sa simtiti mirosurile, gusturile demult uitate, iar plamânii dumneavoastra se vor curata. Dobanditi un zambet frumos, fara pete si respiratie urat mirositoare. Un ten sanatos, fara riduri si risc de imbatranire prematura. Uitati de diabet, disfunctii sexuale, epuizare si dureri de cap. Incepeti o noua viata, regasiti aerul curat, alaturi de prieteni si cei dragi. Cum se fabrica Tigara Electronica componente si procesul de fabricatie Capsula de nicotina contine aproximativ 1 ml de nicotina diluata. Componentele acesteia: apa, arome din industria alimentara, nicotina, propylene glycol. Nicotina lichida este obtinuta din tutun în cursul unei proceduri biologice în urma careia se elimina componentele nocive si se pastreaza cele utile, în final ea este aromatizata. Astfel, se pastreaza destinatia de baza a tigarii, dar se elimina derivatele nocive. Propylene glycol este o substanta raspândita, utilizata în industria farmaceutica moderna, în industria alimentara si nu în ultimul rând în industria cosmetica, în afara de acestea, ea este utilizata în multe alte domenii, în special ca substanta purtatoare a diferitelor arome, mirosuri, coloranti. Câteva exemple: în industria farmaceutica, în solutiile antibacteriene, în solutii de sare, diuretice, paste de dinti, apa de gura; ca solutie purtatoare în industria alimentara, în produse de panificatie – în pâine, în suplimente alimentare, în industria alimentara în coloranti; pentru prepararea de cosmetice, în creme hidratante ca substanta purtatoare de parfumuri; în industria de tutun pentru reglarea, pastrarea gradului de umiditate a tigarilor, a tutunului; în tehnica de imagini, în aparate de fumizare, pentru producerea fumului artificial, pe scene, în discoteci; în fabricarea tigarii electronice în cursul prepararii, în special pentru a obtine ca aburul de apa sa semene cu fumul de tigara. Curentul necesar tigarii electronice este furnizat de acumulatorul de litiu-ion. La fabricare se folosesc diverse tipuri de acumulatori intre 100 mAh si 320 mAh, cu o tensiune de alimentare intre 2,5V si 3,7V. Un generator de frecvente inalte asezat pe un circuit electronic este folosit pentru comanda atomizorului. Un senzor de circulatie a aerului este folosit pentru detectarea momentului in care fumatorul inhaleaza din tigara. Pentru atomizarea solutiei de nicotina se foloseste un atomizor electronic. O doza de vaporizare la temperatura inalta este asezata in imediata a propiere a rezervei de nicotina. Toate componentele sunt legate la circuitul electronic si asezate in capsula atomizorului. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| corbex |
18 Mar 2009, 19:12
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 539 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
Daca tot numeri zilele de cind n-ai mai fumat, e clar ca nu ti-a trecut!
In trecut m-am lasat si eu cam o luna jumate. M-am reapucat de fraier, caci, in intervalul asta, aproape dispare si dependenta psihica. Hai, ca mai ai putin! Cind ti se face pofta de tigara, desfa o bere si-ti trece ! This post has been edited by corbex: 18 Mar 2009, 19:17 |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 19:21
|
Pai le numar de bucurie ca m-am lasat.
Daca desfac o bere imi vine sa fumez. Daca nu beau nimic, nu-mi vine sa trag nici din ET. Daca n-am fumat eu la betia din uichend, nu mai fumez cat traiesc. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| V a L y O |
18 Mar 2009, 20:25
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 564 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti |
Victoras, daca tot faci reclama la digitale...de ce nu zici si de astea?
A List of Common Symptoms when E-smoking: 1.) Dry Throat and / or Sore Throat - PG is a humectrant and when vaping the back of the throat gets coated. You can find that after sleeping, you wake up with a sore throat. Things that can help are drinking a glass of water before bed, gargling with a mouthwash to cut the PG coating before bed, drinking water throughout the day, using hard candies and drinking liquids with honey liquid thru the day to keep your mouth moist. 2.) Acne breakouts - Many e-smokers find that if they switch completely they experience small breakouts of acne. This seems to be a reaction to the body expelling toxins and is consistent with the symptoms found when quitting smoking. What else have folks experienced ? (Can't edit original thread myself, but CaSHMeRe is going to merge this into the first post for us) 3.) Hiccups - Hiccups are common among smokers and tobacco users. They're a result of swallowing nicotine. Hiccups are most common among those who use chewing tobacco, snus, dissolvable tobacco tablets. They swallow tobacco juice and hiccups can result. They are not common among pipe and cigar smokers, who neither swallow nor inhale smoke, or users of nasal snuff. If you tend to "gulp" your vapor or let it sit in your mouth and then inhale sharply - you're sending part of the inhalation to your stomach, part to your lungs. The stomach part produces hiccups from the nicotine you put there. 4.) Headaches, Nausea & Shakiness - These are common nicotine withdrawal symptoms. If you are using a low dose of nicotine and not taking in as much as when you normally smoked, you can experience these withdrawal symptoms. These withdrawal symptoms typically last only a few days to a week. 5.) Muscle Cramps and Aches - some people report increased muscle pains. The PG in most nicotine mixtures breaks down into Lactic Acid, which needs to be eliminated from the body. Increasing water intake usually addresses this problem. Not reported as much when using VG (vegetable glycerin) mixtures. 6.) Night Sweats - a few people have reported this and they have generally found out that they have an intolerance or allergic reaction to PG. There are a few pre-packaged liquids available with VG instead, but most people end up making their own liquid if they suspect a PG reaction (see the DIY forum for more information). 7.) Diarreah - this is another symptom that seems to be most commonly reported by people that have a reaction to PG and switching to VG seems to solve the problem. 8.) Coughing - this is very typical, and the severity and duration will depend on how heavy a smoker you were before switching, and how many real smokes you still have while e-smoking. Even when quitting smoking without using e-cigs, people find that their body starts coughing up all the junk they've been putting in - tars, chemicals, etc. When e-smoking, some folks find they start coughing up this junk within a week or two - some faster. The duration will vary, but most people were finding that the morning cough went away in the first week and the rest of the junk came up within the first month - but it's very common. 9.) Mouth Ulcers / Canker Sores - multiple folks have experienced this. Oral ulcers are a common result of ceased cigarette smoking, affecting about two out of five quitters. The nicotine being absorbed through your mouth can also exacerbate this, as folks using nicotine gum also have experienced these mouth sores. After you vap, drink something to rinse your mouth out. This will get the nic out of your mouth and not give it a chance to sit there and irritate your mouth tissue and cause a sore. 10.) Racing Pulse, Dizziness, Slurred Speech - these are very common with a nicotine overdose. Sometimes we overestimate just how much nicotine we were getting with regular cigarettes, and underestimate how much we are vaping - particularly at the beginning. Racing pulse is the most common, slurred speech less so - but usually too much nicotine. Try cutting down the dosage in your cartridges or liquids or vaping less frequently. However, some people experience this even with a low nicotine liquid and find that switching to Vegetable Glycerin (VG) solves their problems. 11.) Heartburn - some folks have reported heartburn / acid symptoms. Not enough information yet to guess why - but these symptoms seem to come after a couple of weeks of e-smoking and then go away again. Could just be an adjustment symptom, but users have reported it happening. ---- AND SOME GOOD "SYMPTOMS" ---- First, most people adjust in the first week to symptoms. Dry throat and sore throat are easily remedied, and things like headaches or gas tend to go away quickly. Sinuses clearing up - this is a wonderful thing when it starts happening. Your sense of smell starts to come back, stuffiness goes away, etc. You start noticing the smell of other people's smoke, or more subtle smells you've forgotten about as a smoker. The downside is you also start to smell the nastier smells too. Smoker's Morning Cough going away - most people find that the annoying first thing in the morning coughing session goes away. Depending on how bad that was for you as a smoker, this is a definite milestone. Deeper, Clear Breathing - as your body clears all the toxins away, you start breathing deeper. Some folks actually find they get dizzy initially, as they are taking in more oxygen. Many smokers actually breathe really shallow, especially if they've been smoking for a long while - so the change can be quite dramatic. Smoke Smell Begone - no more stale smoke smell in your hair, your clothes, your home, your car. Downside is once your sense of smell comes back, you're prone to go on a massive cleaning spree - especially if you smoked in your home because you suddenly realize how bad it smells. ===================================== Vegetable glycerine (glycerol) - safety discussion Heated at 280 deg C it decomposes to acrolein. This is not a partial decomposition. It also doesn't need any other chemical component or anything, just heat. This is actually one of the ways of obtaining acrolein. 280 deg C is pretty close of what the atomizer gives now. Now, about acrolein - it was used as a chemical weapon, it is a suspected human carcinogenic and it is associated with hemorrhagic cystitis. Health risks Acrolein is a severe pulmonary irritant and lacrimating agent. It has been used as a chemical weapon during World War I. It is, however, not outlawed by the Chemical Weapons Convention. Acrolein is also a metabolite of the chemotherapy drug cyclophosphamide, and is associated with hemorrhagic cystitis. Skin exposure to acrolein causes serious damage. Acrolein concentrations of 2 ppm are immediately harmful. Acrolein is a suspected human carcinogen. In October 2006, researchers found connections between acrolein in the smoke from tobacco cigarettes and the risk of lung cancer. In the cigarettes smoke there is a quantity of 60-150 micrograms of acrolein per cigarette (references on demand). From the dehydration of 1g of glycerol @280 deg you get a theoretical 1g of acrolein. From lab tests it was determined that de pyrolisis of glycerol is incomplete, 40-50% of the glycerol is still present in the vapour (references on demand). So, 1g glycerol gives say 0.6 g of acrolein. A more realistic concentration would be max 50% VG and the rest water, alcohol etc. This gives 30 micrograms acrolein per equivalent cigarette – half the minimum amount of acrolein than is contained in the smoke of an ‘analog’ cigarette. So, it’s still safer than cigarette smoke… but not too healhy. LINK si LINK Si mai e ceva: Nicotine poisoning: Symptoms * Vomiting and nausea, diarrhea * Headaches * Difficulty breathing * Pallor * Sweating * Palpitations * Stomach pains/cramps * Seizures * Weakness * Drooling De cate ori vi s-a intamplat sa va curga lichid pe maini, de cate ori a curs lichid din cartus si v-a ajuns in gura...cat de des "fumati"? Nicotine si Nicotine_poisoning This post has been edited by V a L y O: 18 Mar 2009, 20:39 |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- B 83 FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
| nicocristy |
18 Mar 2009, 21:57
|
da...ff interesant ..parerea mea ca e cigar fata de analoaga este mai sanatoasa..parerea voastra?
18 Mar 2009, 22:10: Victoras2001 o parere??din punctul meu de vedere tu si V a L y O sunte-ti cei mai autorizati sa vorbiti despre e cig. This post has been edited by nicocristy: 18 Mar 2009, 22:10 |
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 22:28
|
Mda. Din tot ce scrie acolo, doar gatul m-a durut, si asta la inceput, cand trageam la greu din ea. E logic sa fie asa atata timp cat daca-ti pica picaturi de lichid in gura, te ustura. Aburul ala care se duce pe gat, nu-i format tot din picaturi?
In rest, voma si acnee.. E clar ca daca voi spune "gata, nu mai pup mahoarca", n-o mai bag in gura. Mi-e mult mai usor acum, cu ajutorul ET. Despre "bolile crunte" pe care le provoaca ET, hai sa fim seriosi. Am spus in nenumarate randuri ca trag 2-3 fumuri dimineata, 6-7 la pranz si 8-10 seara. Asta in comparatie cu 15 fumuri inmultite cu 45-50 tigari/zi. Tot n-am aflat daca plasturii care se vand prin farmacii sunt sanatate curata? Daca io-i fac ET reclama, sa-mi coaca puta si genunchii. Nu-mi vine sa cred ca daca nu mai am chef sa fumez, pur si simplu n-o mai fac. Si asta datorita ET. Atata tot. LE. N-am spus niciodata-n viata, si nici n-o voi face, ca ET e aer de munte, ca e plina de vitamine. E clar ca nu face bine organismului, dar din doua rele il prefer pe cel mai mic. Iar diferenta dintre ET si traditionala e ca de la cer la pamant. parerea mea e simpla si la obiect. Daca fumezi, cea mai simpla metoda sa te lasi e ET. Iti trebuie si vointa, normal. Dar ET face 90% din munca. Parerea mea. Sa nu uitam ca exista cartuse incarcate cu e-lichid "NO" nicotina. Deci nu e dracu' atat de negru pe cat e descris. Apoi se spune cat rau provoaca nicotina, dar nu se spune diferenta evidenta de proportie dintre cantitatea din ET si analoaga. Si apa plata cu lamaie face rau, daca esti tinut cu capul in ea prea mult. This post has been edited by Victoras2001: 18 Mar 2009, 22:34 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
18 Mar 2009, 22:35
|
corect...sunt de acord cu tine..
referitor la plasturi am folosit eu dar nu din aceia cu n icotina ci cu fdiferite plante ( daca vrei caut linku si il trimit)..m folosit anul trecut asfel de plasturi si pot spune ca m-au facut sa diminuez dorinta de nicotina..la mine au fost urmatoarele faze incepand din 2008: 1 faza trecerea la tigari ff usoare( slim) 2 faza trecerea la plasturi( cu plante) 3 luni 3.e cig 3 luni 4.5 luni fara nicotina 5.acum 3 saptamani reintoarcere la e cig( +pe 14.02 un trabuc la munte din prostie) 18 Mar 2009, 22:38: http://www.toppharma.ro/zeronicotine/feltetelek.html..am dat fara sa-ti mai astept acceptu.. revin din punctul meu de vedere e cig este o inventie ff buna. This post has been edited by nicocristy: 18 Mar 2009, 22:38 |
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Victoras2001 |
18 Mar 2009, 22:47
|
La mine nu prea mai e dorinta, desi n-am trecut inca la "low". O tot tin pe "medium". Ba n-avea, ba n-aveam eu timp/chef sa ma duc sa-mi cumpar.
Cea mai buna marturie despre ce-i mai bine pentru organismul meu, e chiar propira mea sanatate si felul in care ma simt. Ma simt cu mult mai bine, nu mai tusesc, sunt plin de viata, mi-am recapatat simtul olfactiv, ca sa nu mai zic ce economie fac lunar. N-am niciun interes sa-i fac reclama, pt ca n-o vand eu. Dar e clar pentru cineva cu capul pe umeri ca e mult mai bine sa fumezi ET decat traditionala. Apoi te lasi definitiv. E de zece mii de ori mai usor decat sa spui "de maine nu mai fumez". Ganditi-va cam ce se intampla dupa doua zile de chin, dupa care fumati iar. Asa, cu ET, nu te chinui catusi de putin. In manual scrie ca te lasi dupa o luna si jumatate, timp in care treci de la high la no. Eu am o luna, n-am trecut nici macar la low si deja pot spune ca nu mai prea simt nevoia. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
18 Mar 2009, 22:54
|
nu stiu de unde ti-a venit ca faci reclama la ET ..nu cred ca e cineva pe situl asta care te acuza de asa ceva..
in alta ordine de idei sper sa reusesc sa ma vad maine cu Adi si sa iau un atomizor so o tigara pt un coleg. Poate imi mai iau niste lichid low sau 0 sa diminuez medium care il am. |
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| V a L y O |
19 Mar 2009, 00:32
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 564 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti |
Ideea e urmatoarea: nu s-au facut decat 2 teste, teste care sunt oarecum incomplete.
Test 1 si Test 2 Din cate stiu, Johnson Creek si Pillbox38 sunt printre cei mai buni in materie de zeama si din cate observ pe forum, lichidul e apreciat de consumatori. Ce folosim noi am gasit la Shenzhen First Union Technology... Tigara, habar n-am de cine e facuta, am gasit asta si asta, din poze pare la fel dar sunt mici diferente la prima vedere (ex scrisul de pe baterie). Cam asta ar fi problema cu digitalele, habar n-ai de cine e facuta, habar n-ai din ce e facut lichidul, nu s-au facut teste...mai pe scurt fumam dar nu stim ce. |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
| Victoras2001 |
19 Mar 2009, 00:40
|
Cam asa e la prima vedere. Cu o mica obiectie. Daca eram io presedintele unei mari companii de tutun, din 2004 si pana acum comandam atatea teste incat scoteam ET in afara legii. Se pare insa ca n-au pe ce baza sa faca asta.
Cu toate testele de pe planeta, nu se poate demonstra ca ET face mai mult rau ca analoaga. Sa mai pomenesc faptul ca "in echivalenta" fumez o tigara pe zi? Hai doua? Iar cand afirm asta, ma refer la numarul de fumuri, nu la substante nocive. daca m-as referi la substante nocive ar trebui sa spun ca fumez o tigara pe luna maxim. <span class='edit'>19 Mar 2009, 00:55:</span> QUOTE(V a L y O @ 19 Mar 2009, 00:32) Cam asta ar fi problema cu digitalele, habar n-ai de cine e facuta, habar n-ai din ce e facut lichidul, nu s-au facut teste...mai pe scurt fumam dar nu stim ce. Ma gandeam cu groaza daca se spala cineva pe maini dupa ce se duce la buda, apoi sigileaza cartusul meu. Ce garantie avem ca sunt igienice? Io as baga mana-n foc ca nu-s. This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2009, 00:56 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| Zippy |
19 Mar 2009, 02:46
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 960 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Mar 2009, 02:40) Cam asa e la prima vedere. Cu o mica obiectie. Daca eram io presedintele unei mari companii de tutun, din 2004 si pana acum comandam atatea teste incat scoteam ET in afara legii. Se pare insa ca n-au pe ce baza sa faca asta. In Australia e interzisa comercializarea E-cig, in Finlanda la fel,in Hong Kong e interzisa total (si detinerea si comercializarea),etc. Eu astept sa vad cum merge treaba cu guma cu nicotina, deocamdata e ok, chiar mai bine decat ma asteptam. Si nu cred ca lasatul de tigari e problema (am mai facut asta de vreo cateva ori, 4 luni cel mai lung interval), lucrul cel mai greu e sa nu te reapuci dupa o perioada de cateva luni. Cred ca perioada critica e 2 ani.Daca treci de 2 ani de nepus tigara in gura te poti considera vindecat Pentru cei care vor sa citeasca mai multe despre nicotina si efectele benefice/nebenefice ale acesteia: http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine Si despre E-cig: http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
Opel Astra Classic II
2008
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
Maine ma las de fumat. |
|
| V a L y O |
19 Mar 2009, 08:23
|
Intrebare: cata nicotina se afla intr-un mililitru de solutie? Peste tot vezi lichid LOW/MED/HIGH 15/30ml/ 11/14/18mg...mg pe ce...pe mililitru, pe gram...
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
| Victoras2001 |
19 Mar 2009, 12:47
|
Nici eu nu inteleg asta. Dar acum fumez un cartus low, in timp ce pana acum am fumat numai medium, iar diferenta e vizibila la greu.
Faza cu aromele e penala. Se simte aroma la inceput. Apoi nu se mai simte. Sau m-am obisnuit eu cu ea... Am fumat in masina, cu geamurile inchise, si mi s-a spus ca nu miroase a nimic, desi cartusul era cu aroma de capsuni. Absolut nimic n-au simtit. Si-am pufait ca locomotiva, special, sa vad ce simt astia din masina. This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2009, 12:50 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
19 Mar 2009, 12:49
|
in ce sens e vizibila diferenta????te satura cartusu deplin low sau mai simti nevoia uneori de unul mediu?
|
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Victoras2001 |
19 Mar 2009, 12:52
|
Asta incerc sa aflu, daca ma satura cartusul low. Pana acum n-am simtit nevoia de medium.
Cand am spus de diferenta, m-am referit la tarie. Sa simte clar ca-i mult mai slab. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
19 Mar 2009, 13:01
|
eu incerc sa cumpar lichid de 0 nicotina sa incerc sa diminuez cartusele high care le am ..am cumparat tig electronica cu 5 cartuse high + un mustiuc gol...acuma nu stiu cum sa fac:a) sa disigilez cartusele high si sa le las asa sa se usuce iar cand ajung sa le pun la tigara sa le pun 1,2 picaturi de zero.2) in momentul cand le desigilez ele pun eliquid o si le bag in tigara?
Astept parerea voastra, Multumesc |
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Victoras2001 |
19 Mar 2009, 13:12
|
Fumeaza-le si apoi le pui lichid. Da tu n-ai cumparat decat lichid 0?
Cutia cu cartuse pe care o ai din cutia mare, nu are numai high. Are si medium si low si zero. This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2009, 13:13 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
19 Mar 2009, 13:25
|
multumesc Victoras2001, dar eu am toate cartusele high..si eu am o sticluta medium malboro ..eu ma gandeam sa reduc taria la cele high pt ca sunt foarte tari pt mine si in loc in timp sa reduc taria eu ma tot intorc la high...
|
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Steel Tormentor |
19 Mar 2009, 13:25
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 30 March 07 From: Constanta |
a ajuns si la mine "jucaria" . nu e ca tigara "analoaga"..dar ...e peste asteptarile mele. cu alte cuvinte azi n-am fumat nici o tigara normala...si deocamdata nu simt nevoia. Parca mi-e si frica sa trag din astea..nu stiu de ce. Nu prea am controlul a cat fumez. Inainte stiam..ba..am bagat 3 tigari, mai fac o pauza peste juma` de ora...la asta trag aiurea, neregulat....si stau numai cu ea in mana (tigara
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
| nicocristy |
19 Mar 2009, 13:30
|
vezi in manualul ei..ledul te anunta (palpaie) de un anumit nr de ori in functie de fiecare tigara daca tragi de prea multe ori
|
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
| Steel Tormentor |
19 Mar 2009, 13:39
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 30 March 07 From: Constanta |
am vazut. mie nu mi s-a parins deloc pana acum. trag 2-3 fumuri si dupa aia mai trag peste 5-10 min, la fel.
vineri noapte plec la un pescuit de 24 h. va fi primul test adevarat al "jucariei" This post has been edited by Steel Tormentor: 19 Mar 2009, 13:40 |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
| Victoras2001 |
19 Mar 2009, 13:41
|
Cristi, pufaie nitel din cartusul high. Se duce repede, stai linistit. Apoi pui ce lichid vrei in el. Nu pune lichid daca e plin cartusul. O sa ti intre-n gura si e naspa senzatia.
Steel. Stai linistit. Si mie mi-a fost frica c-o sa fumez fara numar, da nu-i asa. Dupa cateva fumuri nu-ti mai trebuie. Plus ca ei sustin ca un cartus, chiar si high, are mai putina nicotina decat un pachet de otrava. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| nicocristy |
19 Mar 2009, 13:51
|
multumesc Victoras..ai dreptate are gust naspa si cam ustura e-lichidu..apropo lichid e cigar ai incercat?cum e??
19 Mar 2009, 13:56: Steel trebuie sa tragi de un nr de ori intr-un anumit interval de timp...asta depinde la fiecare e tigara...daca tragi 3 fumuri dupa care stai 5,10 min nu se intampla nimic rau..vezi sa-ti incarci bateriile si sa-ti iei cartusele...fir intins si bautura din besug dupa This post has been edited by nicocristy: 19 Mar 2009, 13:56 |
|
--------------------
DACIA Logan
MCV
2007
- B-30-YUU
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online DIY blog Trenulete Curs Valutar HRH | Time is now: 12th March 2010 - 22:25 |
|
|