bare de usi supernova
![]() ![]() ![]() |
bare de usi supernova
genyus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
|
|||
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
eu am rapsodie si nu am nici o bara protectoare la usi si cred ca nici un model de super nova nu are
![]() |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Se refera la bandourile laterale de cauciuc (care sunt prezente pe rapsodie, clima si campus).
Gasesti astfel de bandouri la magazinele auto sau targuri. Ele se monteaza prin lipire. trebuie sa fii atent sa le montezi drepte si exact la muchia usii. Ar fi bine sa te uiti la alt model care are bandouri inainte. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
genyus |
![]()
|
Pai am cautat la mai multe magazine de piese originale si mi-au zis ca nu prea mai aduc de la fabrica si trebuie facute mai multe comenzi ca sa vina...M-ar interesa cineva care le are ca piese de schimb sau daca stie vreun magazin sau depozit online unde as putea sa le gasesc.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
mai bine iti pui de solenza. Cred ca se gasesc mult mai usor (in special in targ). Cele de super nova le vei aplica greu pentru ca sunt șubrede și e greu sa le pui "la linie". Plus ca de solenza arata mult mai crima
![]() bafta. This post has been edited by Maskatu: 21 Sep 2008, 06:44 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
genyus |
![]()
|
cele de solenza sunt si mai scumpe si nici nu se potrivesc perfect, au niste mici proeminente care sunt facute sa intre in niste orificii de pe solenza, am studiat si varianta asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 confort
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si acele "proeminente" nu se pot taia sau poliza?Ca doar sunt din plastic.Daca se pot monta pe Solenza Europa si chiar si pe Nova,care nu au acele gauri in fetele de usi,nu vad de ce nu s-ar putea monta si pe SRN.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
o sa ai mult si bine de cautat dupa bandouri pentru ca nu se mai fac. cel putin asa m-au vrajit vanzatorii de la n+1 magazine. eu am gasit in cele din urma din noroc, intrasem intr-un magazin sa cumpar ceva si mi-au zambit bandourile
![]() |
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:25 |