Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu vreau ca aseara nu am putu sa vin (sunt racit :oops: ). Vreau sa vad si eu niste poze cu cel de luneta si cu cel de tabla (si vreau sa vad si emblema).
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
dimensiunea e cam 24 cm
merge foarte bine pe luneta dar si pe tabla. pt luneata merge alb cel mai bine. daca vrei ata clumoare spune ce si ma interesez ce au. zi mai multe cluori in ordinea in care le preferi ca poate nu au una si au alta. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
mmihai tie ti-l facusem deja si speram ca vine razvan de la valcea si il rog mult pe el sa se intalneasca cu tine sa ti-l dea. pentru ca nu a venti l-a luat altcineva dar iti fac altu si razvan a zis ca vine pe 16. rezolvam cumva.
automotorclub eu le fac la o firma din bucuresti. inutil sa iti spun unde si cum ca esti din iasi. de cost ti-am zis. eu cand am facut unu a costat 50.000. pe restu am dat aproape 50.000 cauta o firma care se ocupa de publicitate in iasi si te ajuta ei. mihai b, exista un singur design de o singura dimensiune dar uni vor pe tabla si uni pe luneta. nu se pot pune alea de pe luneta pe tabla si invers. culoarea textului difera pentru ca de exemplu masina alba si text alb pe tabla nu merge. din bani care s-au strans s-a cumparat domeniul iar restu sunt la alex si o parte la mine. vezi ca e un buton sus cu situatia. calculul nu stiu daca este actualizat. daca vrei sa iti fac si sa il platesti din aia nu e decizia mea. dar oricum nu putem sa facem autocolante pentru alti care nu au platit, nu e corect. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Mihai B, am stat aproape o luna cu chestia lipita de meridian pe luneta (un sticker mare cu meridian, nu ce avem noi cu www.daciaclub.ro). Si se incalzea in spate .. n-avea nici o problema.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Malpraxis, trimite-i un MP direct lui AlexV, sa stabilesti cu el cum faceti. Costa in jur de 50K, daca nu s-o fi scumpit intre timp.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AlexV |
![]()
|
scuzati ca nu am raspuns pana acum.
momentan nu am ajuns sa mai fac pentru ca nu mai am. sapt care vine sigur fac si trmit la mai multi. deci, toti cei care vor sa imi dea un mesaj pe privat si daca sunt din provincie idem. gasim noi o solutie. deci astept mesajele voastre si specificati de care vrei. interior sau exterior. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE posteaza careva o poza ?! Asta e o poza cu AUTOCOLANTUL IN CAUZA DE PE MASHINA MEA. Se poate pune shi in alte zone ale lunetei depinde de posesor! Attached thumbnail(s) autocolant luneta.jpg ( Size: 25.9k ) Number of downloads: 8927 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
AlexV |
![]()
|
momentan am doar vreo 3 cereri de autocolante si scuze dar este prea mare deranjul.
daca vreti va dau fisierele in corel si va duceti la orice firma care are un cutter si face autocolante pt taxi si vi le faceti voi. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AlexV |
![]()
|
dati-mi adresele de mail unde sa va trimit fisierele. pe privat nu aici. si cei care sunt din bucuresti spunetimi si unde stati ca stiu cateva firme raspandite in oras. in rahova nu stiu din pacate, adica chiar unde stau eu. :-D. astept adresele si va trimit imediat fisierele.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alex |
![]()
|
Fisierele sursa pentru autocolant se gasesc la http://www.daciaclub.ro/autocolant/
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Cum se pune autocolantul ? Dupa o intalnire cu Al, am ajuns si eu in posesia autocolantului, dar pt ca am unu singur si nu as vrea sa il stric, mai bine spuneti-mi voi. Intrebarea principala este urmatoarea: cand se dezlipeste folia de hartie, scrisul pe care dintre ele trebuie sa ramana - asta ca sa pot sa imi dau seama daca ii pentru luneta sau pt tabla :mrgreen:
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
AlexV |
![]()
|
e pentru luneta. literele trebuie sa ramana pe folia aia transparenta (folie de transfer). cel mai simplu e ca inainte de aplicare sa freci bine cu ceva de plastic si astfel literele se lipesc bine de folia de transfer. apoi aplici pe geam cu grija sa nu ramana bule de aer in scris si freci iar bine dar fara sa zgarii alea de dezaburire. apoi poti sa scoti folia de transfer. idem pentru sigla.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alex |
![]()
|
www.daciaclub.ro/autocolant/
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pentru Ieseni sau limitrofi, mai am 2-3 autocolante. 50K bucata.
Cuprind scrisul www.daciaclub.ro si sigla pe albastru. Prestati cu incredere! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Pentru amatorii de autocolante si nelamuriti cam cum arata pun unu, cel de pe luneta mea!
Attached thumbnail(s) Picture_008.jpg ( Size: 188.76k ) Number of downloads: 8115 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Am descarcat sursa in corel si m-am adresat unei firme de profil. Mi-au facut autocolante serigrafiate pe folie transparenta. Nu e mare lucru. Te duci cu discheta si ceri. In 2-3 zile le ai. Dar e drept, trebuie sa te implici. Serigrafiate, la noi fac minimum 10 bucati, dar taiate la plotter, cred ca fac si cate o bucata. Nu ajunge numai sa vrei, trebuie sa si faci ce vrei. Adunati-va, calculati cate va trebuie si mergeti si comandati. De trimis prin posta va costa si mai mult si riscati sa nu va placa. In plus nu merita expedierea unui singur autocolant. Recomandata, a fost 12500 pentru bucuresti, plus plicul 3500 la care se adauga valoarea autocolantului (45.000 la noi). Pe langa asta costa mandatul cu expedierea banilor. Deci, daca va adunati sa va trimit mai multe...eu mai am 6 buc. Nu le trimit decat toate la o adresa.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Asi vrea si eu un autocolant. Dar singura problema este ca eu sunt localizat in Sibiu. AlexV daca imi trimiti adresa to de posta eu pot sa iti trimit bani prin posta si to cand primesti bani poti sa imi trimiti autocolantul. Asi vrea unul cu scris albastru cu sigla de la DaciaClub dar cu culorile de la Logan si Solenza de pe sigla. Sa imi trimiti un e-mail la mehi095@yahoo.com daca ai intrebari sau cand imi dai adresa ta de posta. multumesc mult. A da am uitat vreau unul pentru luneta. Sa imi scri un e-mail cand poti sa imi zici ce si cum. ok. multumesc.
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
As vrea si eu unu pt luneta. Sunt din Bucuresti. Cine ma poate ajuta? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vreau si eu un abtibild cu daciaclub.... platesc pt el
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
romulus |
![]()
|
Mai fratilor, nu va mai tot milogiti atata. Unde sunteti 2-3-4 adunati-va si hotarati. Descarcati sursa corel si mergeti la o firma specializata sa va faca. Nu-mi vine sa cred ca mai e un oras mare in tara care sa nu aiba cel putin o firma de reclame. Miscati si voi un pic nu asteptati sa tot primiti. Cautand pe topicul asta veti gasi undeva si unde se afla sursa.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
ziceai ceva ca pui fisierele de corel sa ni le facem singuri... ca vrem... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
6 mesaje mai sus #18
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
romulus |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sooooooooooory
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
superrr... faza cred ca ma bag si io la 1
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
CJ-77-ERG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 May 05 ![]() |
eu am o dacie 1300 alba
ma intereseaza si pe mine ceva autocolant din asta dar sa se poate lipi prin sau din interior... cat costa asa ceva? cui trebuie sa platesc? sunt din cluj prin posta merge? sunt interesat. |
--------------------
Dacia / VW
1300/Passat
- CJ-77-ERG
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Se mai fac astfel de autocolante? Sau are careva in plus? As vrea si eu!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:39 |