DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Navigatie Logan PH1 recomandare, Recomandare navigație Logan PH1

danielvld
post 15 Mar 2020, 12:17
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 7 March 19




Bună ziua, am un Logan 1.6 16V din 2007, și mă interesează să-i pun o navigație mai buna de minim 7 inch, cu senzori de parcare și camera de marsalier. Am găsit câteva, dar nu știu cum le pot monta, dacă cumpăr navigația, apoi ma duc la un service cu ea sa o monteze, credeți ca ma vor ajuta, sau mai întâi trebuie sa vorbesc cu ei să-mi recomande una? Cum ar trebui sa procedez corect? Îmi puteți recomanda niște navigații, site-uri, etc? Mulțumesc

16 Mar 2020, 10:32:
Cineva care ma poate ajuta?

This post has been edited by danielvld: 16 Mar 2020, 10:32


--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 16 Mar 2020, 10:47
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.085
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




pai pune o poza cu modelul , exista mai multe posibilitati exista rame adaptoare 2 din


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danielvld
post 16 Mar 2020, 13:51
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 7 March 19




Modelul la ce? Am specificat în titlul ca este PH1


--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 16 Mar 2020, 14:27
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.085
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




exista mai multe posibilitati , folosesti 1 din cu ecran retractabil , care la un moment dat se va strica sau 2 din modelul mare trebuie schimbata rama de deasupra


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danielvld
post 16 Mar 2020, 14:36
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 7 March 19




Eu as vrea sa cumpăr asta https://www.edotec.ro/navigatie-dacia-logan...h-internet.html crezi ca este buna rama cu care vine inclusa navigația , se potrivește tot? Sau trebuiesc ceva modificări făcute?


--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 17 Mar 2020, 01:11
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.085
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




Pare ok are exact preferințele pe care doresti dar prețul mi se pare cam mare , oricum cea originală nu mi-aș pune avînd în vedere problemele de upgrade


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danielvld
post 17 Mar 2020, 11:53
Post #7


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 7 March 19




Da, este chiar scumpa, și din câte am văzut într-un review, se mișcă cam greu, nu e foarte calitativa. Dar nu am idee ce alta navigatie s-ar potrivi pentru rama mea. Ca eu as vrea una sa aibă cam 9 inch


--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FRATELLO
post 17 Mar 2020, 14:51
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 895
Joined: 7 November 06
From: PLOIESTI




Cauti rama 2DIN Renault/Logan si navigatie 8-core 2 sau 4 GB la aia de ne-au tras-o (Aliepress) si dupa max.2 luni o montezi.
Exemple :
- https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=...xt=fascia+dacia
- https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=...+android+8+core


--------------------
DACIA LOGAN old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danielvld
post 18 Mar 2020, 23:39
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 7 March 19




Interesant, văd că vin direct montate pe rama. O sa aleg una, sper sa fie ceva bun, nu chinezărie ieftina


--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FRATELLO
post 19 Mar 2020, 08:26
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 895
Joined: 7 November 06
From: PLOIESTI




Eu am pe masina (nu Logan) una montata de cca 1 an. Nu s-a blocat niciodata, merge impecabil. 8-core, 4/32 GB, 8" IPS HD. Initial nu am fost multumit de cum functioneaza in modul navigatie (cu iGO, Google Maps), dar am instalat Magic Earth si e perfect !

This post has been edited by FRATELLO: 19 Mar 2020, 08:26


--------------------
DACIA LOGAN old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 19 Mar 2020, 10:57
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 11.840
Joined: 12 November 05
From: Bucuresti




degeaba ai navigatie imensa pe logan ca tot e prea jos.


--------------------
secretul fericirii este sa nu te certi cu prostii - verde
Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th March 2020 - 01:09
Forum Renault Server hosting