Clasa S 350
![]() ![]() ![]() |
Clasa S 350
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) 3.jpg ( Size: 70.29k ) Number of downloads: 469 4.jpg ( Size: 44.81k ) Number of downloads: 379 9.jpg ( Size: 52.57k ) Number of downloads: 299 11.jpg ( Size: 35.17k ) Number of downloads: 306 7.jpg ( Size: 28.88k ) Number of downloads: 307 13.jpg ( Size: 40.82k ) Number of downloads: 234 6.jpg ( Size: 36.73k ) Number of downloads: 246 |
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu LemonDemon daca nu aveti slabicini la:poker,barbut,pescuit,calatorii la polii planetei,icre negre,caviar si va plac doar masinile si femeile va doresc sa va ajutati singur si sa adaugati si piesa de mai sus colectiei dumneavoastra si sa va plimbati cu sotia dar va rog sa afisati mina aia a fetei de ingamfati ca da bine la asa masina ca eu m-am saturat de ingamfati de doi lei la volan de logan&restul de sub 10.000cocoDDP.
|
--------------------
a
b
c
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
LemonDemon am observat ca esti laudaros ... dar chiar asa ?
Apropo , masina din poza poate fi a oricui , daca nu pui poza cu talonul masinii degeaba . P.S. ce cauti tu pe daciaclub daca te lauzi ca ai mercedes si audi si mai stiu eu ce ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Io cred ca a scos 'arma secreta', adica Mercedesu, cand a vazut ca optocuploarele de la Primera nu au dat rezultatele scontate.
Hai sa-l linistim si sa pronuntam un "Uaaaauuu" mare in cor. LemonDemon, e superba masina. S-o stapanesti sanatos, sa te tina 1 milion de kilometri, si felicitari pentru alegerea facuta. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Era o tiribomba de-asta in fata mea la spalatorie de dimineata.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da ce...n-ai avut bani de S 600??
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
LemonDemon |
![]()
|
Da , imi place sa protejez mediul inconjurator, iar modelul S350 sta foarte bine la acest capitol.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu cred ca vrei sa stii parerea mea despre posesorii de S350 in special...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau eu sa stiu
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin800331 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 September 06 ![]() |
"Prezentare succinta a unui model prezent din ce in ce mai mult pe soselele patriei"
Bai, ma lesi!? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Trusă de scule
Trusă medicală sub scaunul pasagerului din față Turometru ![]() ![]() ![]() 1 ) ce sa faci cu trusa de scule ? 2 ) turometru are si a mea ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 30 Oct 2006, 08:02) Da , imi place sa protejez mediul inconjurator, iar modelul S350 sta foarte bine la acest capitol. Iti sugerez bicicleta sau transportul in comun (in localitate), respectiv trenul (neaparat cu locomotiva electrica) in afara. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
INCREDIBIL, INCREDIBIL un Mersedes S Clase. Cu motor de trei mii jumate. INCREDIBIL. Dar unde e A SEZUL? Parca exista si un A SEZ de trei mii te de ii.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Prietene in topicul cu Almera am crezut ca te-ai autodepasit , se pare ca m-am inselat !
Nu iti pot cere sa ne lasi si sa te duci unde vrei tu pentru ca este o tara libera ! Nu sunt un frustrat daca la asta te gandesti , ma bucur ca poti avea si zece masini mai ales daca sunt cumparate cu bani castigati legal , bravo tie ca iti permiti asemenea masini , ciuda noua ca nu ne permitem decat Logan in rate pe 8-10 ani ! Dar as aprecia daca ai avea bunul simt sa te rezumi la problemele , discutiile despre modelele Dacia. Asa cum la TV aleg sa nu urmaresc si aici pot alege sa nu citesc anumite topicuri/posturi. Dar se pare ca invazia asta de topicuri inutile ( poate si eu sau unii dintre noi mai avem excese din astea de a incepe topicuri care poate sunt inutile ) pe care tot continui sa o faci incepe sa devina enervanta ! Tu chiar nu iti dai seama ca te indrepti spre penibil si nu vezi ca topicurile tale deja nu mai au legatura cu date tehnice si sfarsesc pe la Cafenea ?! Daca ai fi postat ca ai o problema cu masina respectiva , ca ii raspundeai unui om la o intrebare legata de masina respectiva te-as fi sustinut in discutie sau poate as fi apreciat ajutorul pe care incerci sa il dai ! Dar cu " masina tot mai populara in Romania " nu iti pot spune decat sa ne traiesti si sa incepi cate un topic din asta pe zi ca sigur imi descretesti fruntea , stresul acumulat la munca va fi alungat de colegii ce vor posta in topicurile tale. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Asa, si, care e ideea in primul post ?... ca alea toate le gasesc oriunde pe net si nici nu prea ma intereseaza.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa, asa, si care-i scopul acetui topic, vorba lui SilviuB?
Vrea lumea sa demonstreze ca stie sa faca traduceri din limbi straine in limba romana? Sau vrea sa demonstreze ca stie sa copieze dupa un pliant de reclama? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@lemondemon ai cumva specificatiile tehnice pentru Lada Niva? sau pentru Rolls Royce Phantom? ca intentionez sa imi cumpar v-o 3-4 din alea .... sau macar sa fac niste poze cu ele sa le pun pe forum si sa zic si eu : INCREDIBIL.......
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vrea sa stie lumea.
![]() Asa e, unii are, altii n-are. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 30 Oct 2006, 15:43 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io am niste caiete de sarcini (in engleza) pt constructia Autostrazii Soarelui, fro 6-700 pagini. Le dau drumu' aici sau deschid alt topic?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca nu scoate apa pe esapament ca loganu' nu are rost masina....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Stai sa fac si eu un topic cu masina mea :
- 430.000 km la bord - vopsea originala - nici o zi/noapte de garaj - mai multa tabla decat rugina ... inca . LE : cat e casco la S ? This post has been edited by SiloS: 30 Oct 2006, 16:03 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
LemonDemon |
![]()
|
@ Alydor
Lada Niva 4x4 Nivel echipare : Montana LADA NIVA 4 X 4 MONTANA Caracteristici tehnice Motor : benzina 4 timpi. 4 cilindri in linie, 16 valve / EURO 3 Combustibil : Benzina fara plumb (CO 95) Cilindree : 1.690.cmc Putere : 81 CP / 5000 rot/ min Injectie : Multipunct BOSCH computerizata Cutie de viteze : 5 trepte sincronizate Tractiune : INTEGRALA PERMANENT Viteza maxima :137 km / ora Acceleratie 0 – 100 km : 22 sec Consum mixt :10,5 l / 100 km Capacitate rezervor : 43 l Dimensiuni : 3.740 / 1.680 / 1.640: mm Garda la sol : 220 mm Greutate : 1.210 kg Niva 4x4 este o masina deosebita pentru trasee cu mare grad de dificultate. Prevazuta cu doua usi si cinci locuri pentru pasageri, masina asigura un confort sporit si deplina siguranta. Motorul Automobilul este echipat cu motor de 1690 cmc cu injectie multipunct Bosch, 81 CP, cutie de viteze cu 5 trepte, tractiune integrala permanent, diferential care se poate bloca. Sasiul Suspensiile fata, independente – arcuri elicoidale. Suspensiile spate – arcuri elicoidale. Oscilatii interioare ale suspensiei de 42,5 cm fata si 43 cm spate, fara inclinari laterale. Caracteristici de exploatare Sistemele automobilului sunt proiectate astfel incit sa asigure parcurgerea unor trasee 'dure'. Astfel, masina poate trece fara probleme prin vaduri de 80 cm si peste protuberante de 22 cm. Urca si coboara rampe de 39% si respectiv 36% fara a le atinge cu barele de protectie. Trece virfuri de panta de 36% fara a atinge podeaua. Suporta trasee cu inclinatii laterale de 40% This post has been edited by LemonDemon: 30 Oct 2006, 16:09 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lemon eu zic sa revi pe sosea...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
N-ai pus si poze.....la Clasa S ai pus.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai bine bine Lada Niva ca Lada da' cu faitonu' cum ramane...
Mai bine nu raspunde... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LemonDemon |
![]()
|
Lada Niva
This post has been edited by LemonDemon: 30 Oct 2006, 16:26 Attached thumbnail(s) niva.jpg ( Size: 15.33k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Rolls Royce Phantom
Technical Data: 12-cylinder-engine with 60 degree V-configuration, four valves per cylinder, bore x stroke 84.6mm x 92mm (3.33in x 3.63in), capacity 6,749 cc (411.8cu in); digital engine control, 460hp/338KW at 5,350rpm (SAE 453bhp at 5350rpm), max torque 720Nm (531 lb ft) at 3,500 rpm; ZF6HP32 6-speed automatic gearbox; independent suspension front and rear, ventilated disc brakes (front 374 x 36mm, rear 370 x 24mm), anti locking device; wheelbase 3,570mm (140,55in); height 1,632 mm (64.25 in), width 1,990 mm (78.35 in), overall length 5,834mm (229.69in); Extended Wheelbase Version: wheelbase 3.820mm, overall length 6.084 mm; tyre size PAX205x790 R540A/S, light alloy wheels’ size PAX265x540A, from 2004 onward optional: tyre size 255/50R21W on 8x21 rims at the front, and 285/45R21W on 9.5x21 rims at the rear; max. speed 149mph/240km/h (cars destined for the USA and Canada electronically limited to 130 mph/208 km/h); 0-60mph 5.7 sec (0-100 km/h 5.9sec) Attached thumbnail(s) nphant_b.jpg ( Size: 49.51k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 00:13 |