1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(XMihai @ 13 Nov 2007, 19:13) Roman Cu Bmw Dar vai...ce bmw....seria 5...dar vai....215 cp ![]() ![]() ![]() PS: Volumul un pic mai tare sa auziti comentariile lor ![]() PSS: Sper ca nu a mai fost ![]() Mi se pare mie sau a fost ultima lor filmare? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
3 testoase merg la pescuit... Liptil, liptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele... Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John. John: bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea! Sejura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua ... 7 ... Una dintre testoase vroiasa manance. Dar cealalta o opreste: "nu mai, ca am jurat ca nu mancam" ... Mai trec zile ... 10, 20 ...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, John a mers atat ... imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance. Hai sa ciupim si noi cevaca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis: "Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
God arrest his soul?!?!?!?
![]() This post has been edited by xcss: 14 Nov 2007, 11:04 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Trecea Kant, marele filozof, pe langa o stâna din Românica:
- Pastore ancestral, ale tale sunt aceste mirifice ovine care se autofurajeaza pe acest mioritic plai? Ciobanul, sprijinit in bata si dand din cap: - Indubitabil! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Hmmmm. cred ca mi s-a atrofiat simtul caterincii...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
Trei mari bastani...merg in IAD.Presedintele Americii, Bush, Regina Angliei si prim-ministrul Italiei. Ajunsi acolo...dupa ceva vreme vor sa sune fiecare in tara lor sa vada cum mai stau lucrurile pe meleagurile de unde au venit.Primul suna Bush...vorbeste trei minute...si dracul il incaseaza trei mii de euro.A doua...suna Regina Angliei...vorbeste cinci minute si dracul o incaseaza cinci mii de euro...in final...suna prim-ministrul Italiei...si vorbeste o ora...Dracul il incaseaza cinci euro.Nedumerit...trebuie sa afle de ce plateste asa putin si il intreaba pe Diavol...la care acesta ii raspunde: Din Infern in Infern...sunt tarife reduse!.Asa ca nu mergeti in Italia!!!!
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Buey propagandistule
![]() ![]() Cu stima bion 14 Nov 2007, 17:21: Probabil ca instrumentul se numeste bes(h)afon furz_megaphon.jpg ( Size: 145.7k ) Number of downloads: 388 This post has been edited by bion: 14 Nov 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Doi lupi se duc sa fure oi.Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii f**e o bata peste bot.Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
1. Open google.com
2. Type: ' google Chuck Norris ' 3. Hit: 'I feel lucky/Ma simt norocos' cea mai tare faza posibila =)))... |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
are si google-ul mandria lui
![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
1979 berlina/2003 Confort ... la tăți ni greu...
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
ai vazut ce scrie si la sugestii? mai in josul paginii
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
- Buna ziua!
- Buna ziua, domnule politist! - Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 70 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? - Da! - Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? - Nu! Sunt doctor! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Un șef ajunge la birou dimineața cu fermoarul de la pantaloni desfăcut.
Secretara, neștiind cum să-l pună în temă, îl abordează: -Șefu’, azi dimineață, când ai plecat de-acasă, ai închis ușa de la garaj? Fraza nu a avut darul să-l lumineze, așa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se așează la birou, începe să-și vadă de treabă și vede prohabul desfăcut. În momentul respectiv are o revelație referitor la spusele secretarei, așa că se gândește să o necăjească un pic. O cheamă în birou să-i aducă o cafea și o întreabă: - Când ai văzut ușa de la garaj deschisă mi-ai văzut și Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment, răspunde: - Nu, șefu’. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate… |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A mai fost pagina trecuta, stai macar 2 pagini inainte sa le reluam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Nov 2007, 21:20) ![]() ![]() ![]() Ați dorit să scrieți: psd ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
RUGACIUNEA UNEI FEMEI
Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat care sa nu fie urat, sa fie inteligent, dragastos, puternic, supus si dragut. Deasemeni sa fie compozitor, poet si cu mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei, si nu fotbalul. Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca va chema. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire. Sa aibe un servici foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa facem dragoste pana cand ramane "moarta". Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Aaa!!! Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nicio alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca. Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte ! A M I N. RUGACIUNEA UNUI BARBAT Doamne , te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tate enorme, sa fie stapana unui distribuitor national de bere si sa aiba o casa pe plaja. A M I N |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care o cauta:
Elodia nu a disparut! E pe invisible! ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
1979 berlina/2003 Confort ... la tăți ni greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland:
"-Freedom,freedom! !!!" Un soldat iese din tanc: "-Niet freedom. HALLOWEEN!!! " |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radoo.ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
Balada oierului
Pe un stadion, Cam cu ghinion, Iată vine iute, Pfui, ferea că pute, Un cioban gherțoi, Cu-o turmă de oi! Una-i mai pestriță, Oaia Nicoliță, Una care zburdă E o oaie Surdă, Iar una peltică Se numește Dică. Și pe la peluză Stând buză la buză, Mări, se vorbiră, Ei se sfătuiră Printre căcăreze Ca să mi-l lucreze Pe cel antrenor Că-i prea bârfitor Și are la soare, Un hotel prea mare, Și mașini prea tari, Și cam mulți dolari!... Și acel cioban, Evident, țăran, Fără pic de frică L-a demis pe Gică, Și de-o lună-ncoace Gura nu-i mai tace, Cică el cioban, I-a luat Merțan Și noaptea la trei Îi ducea femei -Bre patron de paie, Care nu faci baie, De o lună-ncoace Gura nu-ți mai tace! Ori turma nu-ți place, Ori ești bolnăvior, Păstor impostor? -Auzi, hahaleră Cu față mizeră, Mare derbedeu, Tu știi cine-s eu? Eu sunt, știu creștinii, Sabia luminii, Sunt Jiji jupânul Și a tot stăpânul. - Stăpâne, stăpâne, Îți cheamă ș-un câne Cel mai bărbătesc Și cel mai frățesc, Și la stadion Dă-i un milion, Poate derbedeul Bate CeFeReul. -Fraiere, insist, Tu ești ziarist, Nu cumva ești oaia Lui Ioanițoaia? -Bre Jiji la noi Nu există oi, Caută-ți în pripă Oaia la echipă, Și-o să-ți vezi măiastră, Oaia roș-albastră; Iar în dosul stânii Mai ascultă-ți cânii, Zi-le-o vorbă bună, Ca la cap să-ți pună Fluier ardelean, Al lui Corpodean; Fluierul ca mierea, Al domnului Serea; Fluier cu venin, Al lui Constantin! Vântul când a bate Prin ele-a răzbate, Punctele s-or strânge, Oile vor plânge Cu lacrimi de sânge, Că tu la prostime Le vei da iar prime! Iar de o să pleci La Parchet în beci, Să le spui curat Că te-ai însurat C-o mândră crăiasă, A lumii mireasă; Că la nunta ta A căzut o stea; Iar restul de stele Ți-au cântat manele, Viețași și ocnași Ai avut nuntași; Preoți iubitori, Doi judecători, Păsărele mii, Și stele făclii! Iar dacă-i vedea, Pe la DeNeA Unul cu burtică, Pe nume Mitică, Din ochi lăcrimând, Pe hol alergând, Pe toți întrebând Și la toți zicând: "Cine-au cunoscut, Cine mi-au văzut Șmecher marinel, Tras printr-un inel? Fețișoara lui, A coniacului; Perișorul lui, Ca al oului; Ochișorii lui, Ca ai x-ului?" Tu, ciobanul meu, Să îi spui mereu Că acel băiat V-a cam înfundat, Iar la spectatori, Ăia "infractori", Să le spui curat: ”-Gata, v-am lăsat!” 17 Nov 2007, 17:15: Why do men pass gas more than women? Because women can't shut up long enough to build up the required pressure. This post has been edited by radoo.ro: 17 Nov 2007, 16:15 |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
cele 3 mari probleme ale barbatilor: job sucks, car sucks, girls don't
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
QUOTE(testike @ 17 Nov 2007, 18:49) tare asta ... =))) sa va zic si eu un banc...o intrebare care a fost pusa la bal la cuza... "un avion cu unguri si romani se prabuseste la granita.unde ingropam supravietuitorii?...." in caz ca ati fi raspuns la granita sau romanii in romania si ungurii in ungaria,ar fii fost gresit...pentru sa supravietuitorii nu se ingroapa !! ![]() This post has been edited by dandrei: 18 Nov 2007, 09:21 Attached thumbnail(s) masina_de_la_artifex.JPG ( Size: 32.31k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
dacia
solenza
- bxxxxx
2004 1,4 mpi
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe lângã guvern:
- Ce este cladirea asta asa mare? - Este palatul guvernului, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam în 10 ani! - Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba: - Cladirea asta ce e? - Este sediul primãriei, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam in juma' de an! - Mult....la noi era gata in 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung ºi la Casa Poporului: - Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul: - Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:10 |