2 noi culori disponibile pt. Logan
![]() ![]() ![]() |
2 noi culori disponibile pt. Logan
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asta ti-a scapat
![]() http://www.daciaclub.ro/culoarea-perfecta-t15464.html sau asta mai noua http://www.daciaclub.ro/Noile-culori-Logan-t57185.html |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Pe site-ul dacia nici una din cele doua noi culori nu e clara. cum or fi oare in realitate?
|
--------------------
Mazda
6
- TL31...
2011 Combi 2.0
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai la renault bleu ottoman arata asa in realitate (pe megane): http://img7.exs.cx/img7/3650/MEGCC02b.jpg si pe clio3 asa: http://www.voiture-collaborateur.com/annimg/2276-1.jpg , deci cred ca e o reeditare a albastrului ala deschis ce a mai fost pe golan.. apropo, uitati ce am gasit la colegii olandezi: http://www.dacialoganmcv.nl/?p=377
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Aha deci revine albastru azur dar sub alta denumire.
|
--------------------
Mazda
6
- TL31...
2011 Combi 2.0
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si mai inchis putin la nuanta
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Beige Sable seamana cu Bej Toundra pe configurator, s-ar putea sa fie una si aceeasi culoare, cu denumire schimbata...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nașpa moment în cazul ăsta ... dacă toată lumea a vorbit numai de bine de Gri Perlă oare de ce nu vor să o reintroducă?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
ady85btz |
![]()
|
Ajunge c-am fost noi norocosi si-o avem.Restu au alte culori de unde alege
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Bleu otoman nu e chiar la fel cu albastru egee, parca bate un pic spre verde.
In ceea ce priveste beige sable, din ce se vede la configurator, parca aduce cu gri perla sau beige poivre de la renault, nicidecum cu bej toundra This post has been edited by 74r12: 20 Nov 2007, 09:51 |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Astia la Dacia or face economie la spatiu pe server cu culorile alea, ca parca sunt .png-uri de alea de le pui in semnatura sa nu incarce serverul de mail? Cred ca ii durea mana sa puna niste poze profesioniste pe site-ul oficial.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
octav83 |
![]()
|
![]() Logan == my first car Group: Members Posts: 58 Joined: 1 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cineva care a achizitionat / vazut culoarea Beige Sable la Logan e rugat sa dea cateva detalii: e fostul bej tundra sau seamana mai mult cu bej piovra de la Renault? Sau e altfel? Pozele ar fi super...
|
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
2007 Prestige 1.6 16V In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
|
|
ady85btz |
![]()
|
pentru a posta pozele cu noile culori tre sa mai astepti ceva vreme pana-si comanda careva masina cu noile culori....mai repede ar fi niste poze facute in curtea vrunui dealer
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
octav83 |
![]()
|
![]() Logan == my first car Group: Members Posts: 58 Joined: 1 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, deci cei care aveti ocazia ... nu ezitati
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
2007 Prestige 1.6 16V In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
|
|
octav83 |
![]()
|
Buna ziua,
Stimate domnule Octav, Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra privind noua culoare beige sable din paleta de culori aferenta gamei Logan, va comunicam faptul ca aceasta nuanta se va comercializa incepand cu luna ianuarie 2008 si este asemanatoare nuantei beige toundra. Pentru detalii suplimentare va recomandam sa mentineti legatura cu reteaua autorizata Dacia, dupa data de debut a noii culori, astfel incat sa puteti vizualiza culoarea respectiva direct pe un autoturism fabricat. Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Cu stima, Analist Servicii Client, Angelica Necsulescu Deci e clar. Aduce mult cu bej tundra. Pe site, in pliantele de la sectiunea "Descarca" se observa o mica diferenta de luminozitate ash zice, intre cele doua nuante de bej. Si eu care speram sa fie Beige Poivre de la Renault... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
ady85btz |
![]()
|
scurt si la obiect ti-a raspuns angelica
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
aphophis |
![]()
|
nu si-a luat nimeni pana acum Logan Bleu Otoman si Beige Sable?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(octav83 @ 28 Nov 2007, 23:22) Referitor la solicitarea dumneavoastra privind noua culoare beige sable din paleta de culori aferenta gamei Logan, va comunicam faptul ca aceasta nuanta se va comercializa incepand cu luna ianuarie 2008 si este asemanatoare nuantei beige toundra. pai na-i citit aici... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
octav83 |
![]()
|
aphophis daca bobo77 nu ti-a raspuns la intrebare adica in caz ca tu intrebai "nu si-a comandat nimeni pana acum Logan Bleu Otoman si Beige Sable?"
iti raspund eu in plus ca: 1. bleu ottoman il poti vedea pe net deja cu un minim efort si ajutor din partea google 2. in cazul lui beige sable - aici stiu mai multe ca m-am interesat intens - chiar daca cineva isi comanda nu ar putea sti cum arata deoarece astia de la dacia sunt varza daca pot spune asa, in sensul ca la ei pe site e o poza cu o nuanta de maro care o perioada a stat sub denumirea de beige sable iar alta perioada a stat sub ambele denumiri beige toundra/beige sable - culmea - granita dintre cele doua perioade a "cam coincis" cu momentul in care am primit raspunsul acela de mai sus ![]() Vorba 'ceea: hainele, nevasta, masina si .. multe altele NU se iau la lumina zilei ![]() This post has been edited by octav83: 29 Dec 2007, 17:33 |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
aphophis |
![]()
|
pe gogu am cautat, chiar eu dadeam informatii privind culoarea asta -pe alte masini ale grupului renault. Insa eram curios sa le vad pe logan
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
octav83 |
![]()
|
Ahh ... mi-a scapat un "NU" mai sus, offfff.
Si ce fel de informatii despre culoarea asta dadeai pe forumuri Renault. Chiar as vrea o poza daca ai, pls ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Bleu Ottoman pe un MCV.
01_Blue_20Ottoman_2061G_20Laureate.jpg ( Size: 71.84k ) Number of downloads: 1119 Si tot Bleu Ottoman pe un Scenic. YR54YFF1.jpg ( Size: 39.48k ) Number of downloads: 1008 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...aia (culoarea) de pe MCV pare albastru egee toata ziua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
octav83 |
![]()
|
cu beige sable n-ai andrei vreo poza?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
cyp_07amb |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
Beige Sable pe SEAT :
Attached thumbnail(s) exclioboy_1106558386_lluvia.jpg ( Size: 13.74k ) Number of downloads: 1000 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
octav83 |
![]()
|
Numai beige nu e ala, e un fel de bleu toata ziua... chiar daca se numeste beige
Anyway, noi vb de logan aici, deci m-ar fi interesat ce inteleg cei de la DACIA (Renault) prin beige sable? ![]() This post has been edited by octav83: 30 Dec 2007, 23:37 |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
west2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 November 07 ![]() |
Am vorbit cu dealer-ul din TM.
Cica Bleu Ottoman e Blue Egee dar cu pigment de culoare fara plumb (deh, UE ...) la fel si Beige Saible, e beige Toundra dar cu pigment culoare fara plumb. Dealerul zicea ca in Ianuarie nu se livreaza bej-ul, ca inca au probleme cu culoarea etc ... la fel si pentru galbenul de taximetre, se schimba pigmentul si culoarea o sa apara mai tarziu ... |
--------------------
Dacia
ABS Plus
2008
|
|
octav83 |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
- B - ?? - ???
|
|
west2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 November 07 ![]() |
Hm, nu stiu, eu vroiam din noembrie sa imi comand masina, dar am zis ca astept sa vad culorile noi, iar in Decembrie nu mi-au spus nimic despre pigmenti, etc ...
Oricum nu au nici o tabla vopsita, sau carton cu noile culori, cica nu au primit de la Dacia, ceea ce ma duce cu gandul ca Dacia ne considera niste clienti de mana a doua ...no comment ! |
--------------------
Dacia
ABS Plus
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:28 |