2 noi - ptr. mine
![]() ![]() ![]() |
2 noi - ptr. mine
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1) cel mai probabil
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
dupa parerea mea este scutul indoit. Foarte putin dar asta e sigur. stiu ptr. ca mi s-a intimplat si mie acelasi lucru. cind pecam mai tare se auzea urit de tot. m-am cam speriat atunci.
da scutul jos, vezi unde bate apoi indreapta-l. in prealabil fa o tura fara scut dar ai grija......... IL-02-MLU see you :wink: :wink: :wink: |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
tavy ...
pe vremea asta nu dau scutul jos sa ma bati ... lasa ca plec mai usor ... nu se mai aude ... consuma mai putin ... trec trabanturile pe langa mine vajjj vajjj |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Nu e nevoie sa dai scutul jus urci masina pe elevator sau o rampa (sunt destule printre blocuri) si cu un levier tragi un pic de el. Asa mi-au facut mie la servie cind am reclamat zgomot similar. Adevarul e ca nu l-am mai auzit dupa acest tratament.
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
salut luxcor!
poti incerca metoda lui taz, dar trebuie sa-ti dai seama cam in ce parte bate. |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Vezi, scutul are clasica tendinta de a se desuruba. La fiecare pit-stop facut la service baietii imi strangeam mai intai scutul. Asa ca numai atat ar trebui sa faci.
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
luxcor |
![]()
|
Ufff ... scutul este strans ... o sa incerc cu levierul ... merci ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:21 |