2008 Lada Priora
![]() ![]() ![]() |
2008 Lada Priora
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Observ comenzile climatizarii pitite dupa schimbatorul de viteza.
E cumva vreun proiect by Renault? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ma scuzi, dar mie mi se pare hidoasa. Si cu finisaje de un gust indoielnic.
edit: locasul ala pentru casetofon e cumva indoit nitel sau e doar o iluzie optica? This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Nov 2008, 21:48 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Macar are comenzile pentru geamuri pe usa - where they belong.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci se poate si mai prost decat loganul....
Tare as vrea sa imi pun comenzile pe usa, nu cred ca mai astept mult si imi mut un panou de control de bora pe usa |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Consola aia centrala e un Mondeo wanabe
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In prima poza, usile nu sunt aliniate. Spatiul ala de depozitare e indoit. Finisajele sunt hidoase. Ceasul "a la Ford" sub aeratoarele centrale si comenzile geamurilor "a la Hyundai Tucson", cu comenzile de climatizare care imi par de Opel Astra dar pozitionate ca si la Logan imi sugereaza un talmes-balmes.
Concluzia mea: last chance to own an awful car! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cine a borat linte si mancare de gutui pe bord?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Dezastruos. Nici in fabrica nu reusesc sa alinieze usile, dar dupa 4-5 ani de utilizare si accidente si lemnul ala de plastic e hidos
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
mie imi place.
daca are bara stabilizatoare standard, imi iau. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
...Urâtã-n toate cele...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pozele ca pozele. Dar sa vedeti ce trairi aveti cand va apropiati de o Lada. Ca atunci incepi sa vezi niste detalii care nici la o Dacie coapta si "reparata" de Gigel Ciocanel nu vezi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
pretul?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
daca ar fi vreo 6000 de nou, ar fi tentant bolidul
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar la usile din spate de ce e geamul din 2 bucuati? N-or fi avut 2 geamuri mai mari?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mi se pare mie sau sub topicul asta e o reclama la Lada? hmmm se pare ca se schimba
![]() This post has been edited by sorin1983: 26 Nov 2008, 09:59 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Înainte de a-si cumpara careva asa ceva sa mearga sa discute cu un psihiatru ca-i lipseste o doaga si daca totusi o face, sa-mi monteze deasupra fiecarui scaun o umbrela ca ploua-n ea.
la emisiunea TV "Auto & Mobiles" pe postul VOX a fost prezentat cancerul asta. E RIDICOL si montat într-o IMBECILITATE DE EV MEDIU. Scîrtîie, usile se îndoaie, ploua-n ea, usile nu se închid asa cum trebuie etc. La Crasch Test pur si simplu s-a rupt în doua. Nu corespunde standardelor de siguranta europene nici 5%. Daca careva vrea sa se sinucida sa-si ia LADA da paralel si o LADA DE LEMN. Poate o dau rusii ca accesoriu la ea în pret discount ![]() ![]() ![]() ![]() N-as da pe asa ceva nici 5 EURO s-o pun ca ornament în fata casei si ghivece de flori pe ea ![]() ![]() ![]() Zapacitii astia de rusi n-au stiut nicidata sa faca masini si nici n-or sa învete în veci. This post has been edited by EinarN: 26 Nov 2008, 10:31 |
-------------------- |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lemnul din interior e absolut superb!
O fi esenta de piper? ![]() Chestia tare o sa fie ca rusnacii vor cumpara ca la balamuc!Sunt convins! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Au facut si masini. Sunt nebun dupa modelu' ala de Volga rotunjit...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 26 Nov 2008, 09:48) pai ca sa foloseasca geamurile de pe fata ![]() numa' buna in momente de criza |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Scuze.Voiam sa spun-referitor la mesajul lui EinarN faptul ca Lazile vechi-am avut o Lada 1200- erau deosebit de robuste atat ca motor cat mai ales caroseria.A fost masina parintilor din 1982 pana in 2005 si a mers fara probleme majore-desi a fost destul de chinuita.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
driverx |
![]()
|
Crash Test, dar NU EuroNCAP cum scrie in titlul din iutub
Si vreo 35 de picciars http://static.iftk.com.br/mt/2007/07/the_f..._of_lada_p.html A se observa UNDE a ajuns pedala de frana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 26 Nov 2008, 10:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
rezistenta ruseasca,tehnologie occidentala pe bani romanesti
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bucati!
Airbagul ala e pus la misto! Ii salveaza capul dar ii vine motorul peste picioare! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ZTV |
![]()
|
eu am avut candva o Lada 1500 in familie, a mers la noi vreo 5 ani fara probleme ca la Dacia 1310 TX , pe care a luat tata de nou. Pt noi era mai fiabila, numai manca benzina cat un tractor
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
driverx |
![]()
|
Rusnacii astia nici macar sa copieze nu is in stare
Aceasta masina de fapt e un Ford Transit cu bot si alte nimicuri facute de rusi. Varzaaaaa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ar trebui sa foloseasca proiectantii in locul manechinelor.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mama mia ce tigaie obosita...
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:14 |