A returnat firmei de leasing Mercedesul, dar "tunat" cu piese de Dacie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
A returnat firmei de leasing Mercedesul, dar "tunat" cu piese de Dacie!
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da dar pe reno nu se vede
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce bine le-a facut??? Au luat o masina nu o mai pot platii si ce zic.. i-a sa trag eu o teapa... in mod normal ar trebui sa se lase cu dosr penal pt. alstfel de treburi... asta intr-o tara normala..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Acum nu ca le plang de mila sau ceva, dar nu exista o lege care sa protejeze firmele de leasing?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
isi pun ei mintea cu romanu` ....
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
Un tzaran vai de mama lui! Rusine sa le fie tuturor care fac asa ceva.
This post has been edited by Dior: 13 Nov 2009, 16:18 |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Si mai zice lumea ca America-i tara tuturor posibilitatilor!
|
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca Mertu avea suspensie de Solenza, vroia sa aiba si el masina, nu frigider.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"bine le-a facut"
De ce? Contractul e contract, nu reusesti sa-l respecti, ti se ia masina. Daca seful tau ti-ar datora salarul pe cateva luni, si nu ti-ar mai da inapoi decat pe o luna, ai spune tot "eh, bine mi-a facut?" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
poate faceti o cheta pentru firmele de leasing sa-si acopere pierderile
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(verde57 @ 14 Nov 2009, 23:31) Da, da, asta e buna cu cheta. Se descurca ele singure, in Romania firmele sunt mai protejate impotriva falimentului decat persoanele fizice. Se incearca si la persoane fizice o lege a falimentului, ca daca ajungi Doamne fereste la asa ceva sa te salveze de la banci, sa te redresezi, sa te mai lungeasca cu datoriile, altfel astia iti confisca tot si ramai in fundul gol (fara nimic, cersetor). On topic. Sigur ca nu aprob sa dam tzepe firmelor, toata lumea isi face un plan de afaceri, ce vina are firma ca tie ti-a mers rau si nu mai poti plati leasingul? Nu prea am fost de ideea sa iti iei totul pe baza de imprumut si datorie, vedem si cazurile cu imprumuturile de la persoanele dubioase care se lasa cu degete taiate. Trebuie sa luam in calcul si timpurile astea nasoale cand nu mai poti plati. This post has been edited by Master01: 15 Nov 2009, 06:43 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Aia de la firma ar trebui sa fie multumiti: acum au piese "de origine" pe Mertz
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Master01 @ 15 Nov 2009, 06:41) Pastrand linia de gandire, ce vina am eu ca marile banci ale lumii au dat credite neperformante si sunt in pragul falimentului ![]() Niciuna dar tot au primit bani de la mine (contribuabilul) ca se redreseze/sa scape de faliment. De ce sa nu fiu si eu protejat, la nevoie. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
esti zgarcit, stiu.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Irelevant, pentru discutie, comentariu de prisos, parerea mea. Doar vreau sa evidentiez ca protectia oferita societatilor comerciale este superioara din punct de vedere al protectiei contra-faliment, in toata lumea si ca individul este lasat la mila acestor creditori.
|
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
verde57 |
![]()
|
nu tu
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Cum stateau rotile la ML...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 15 Nov 2009, 13:13) vreau sa evidentiez ca protectia oferita societatilor comerciale este superioara din punct de vedere al protectiei contra-faliment, in toata lumea si ca individul este lasat la mila acestor creditori. Este superioara cui? Nu am inteles cu ce comparai. Daca poti intra in detalii cu privire la decursul legii falimentului, sa intelegem si restul mai bine. Din ce stiu eu, sunt o serie de etape de parcurs, printre care, la un moment dat, valorificarea activelor...mai exact scoaterea la licitatie a bunurilor mobile si imobile, pentru achitarea datoriilor. Deci sigur nu scapi cu masina neluata, cu atat mai putin daca este pe leasing ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu era o lege care interzicea clientului sa faca modificari la masina pana nu o achita integral? Pentru ca, pana la urma, masina nu e a lui, ci a firmei de leasing. Auzisem si ca reviziile nu poti sa le faci decat la anumite service-uri.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
[QUOTEbine le-a facut
[/QUOTE] De fapt si-a facut un rau mai mare... ![]() Pentru cei care nu stiu - contractul de leasing nu se incheie cand se recupereaza masina. Se vinde masina recuperata si apoi se recupereaza diferenta de la client. asa ca... ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(EdyB @ 15 Nov 2009, 21:06) Este superioara cui? Nu am inteles cu ce comparai. Daca poti intra in detalii cu privire la decursul legii falimentului, sa intelegem si restul mai bine. Din ce stiu eu, sunt o serie de etape de parcurs, printre care, la un moment dat, valorificarea activelor...mai exact scoaterea la licitatie a bunurilor mobile si imobile, pentru achitarea datoriilor. Deci sigur nu scapi cu masina neluata, cu atat mai putin daca este pe leasing ![]() Ok poate m-am exprimat cam ambiguu. Nu exista momentan o lege a falimentului persoanelor fizice in Romania. Romanii care nu-si pot plati datoriile sunt pur si simplu lasati la "mana" creditorilor, acestia putandu-se indestula FARA A LUA IN CONSIDERARE CUM VA TRAI OMUL ALA efectiv, nu exista o reglementare clara cum exista la falimentul/insolventa societatilor comerciale unde vine Judecatorul (Sindicul) si zice stop creditori. Colegul Master01 a "clarificat" problema : QUOTE Da, da, asta e buna cu cheta. Se descurca ele singure, in Romania firmele sunt mai protejate impotriva falimentului decat persoanele fizice. Se incearca si la persoane fizice o lege a falimentului, ca daca ajungi Doamne fereste la asa ceva sa te salveze de la banci, sa te redresezi, sa te mai lungeasca cu datoriile, altfel astia iti confisca tot si ramai in fundul gol (fara nimic, cersetor). In alte state cu apa calda persoana fizica beneficiaza si ea de niste facilitati, totusi, considerand ca societatea comerciala e o entitate fara prezenta fizica si "suflet" si nu poate ramane pe strada... ![]() This post has been edited by Executron: 15 Nov 2009, 23:44 |
--------------------
VW Passat
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
sa iti mai cumperi masina 'la oferta" de la recuperari leasing... :-)
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:58 |