Adevaruri si minciuni despre DSN 2nd hand
![]() ![]() ![]() |
Adevaruri si minciuni despre DSN 2nd hand
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007
|
|||
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
gasesti in vitan la 3800 euroi Clima cu 15000 km din 2002; preturile la dsn sunt exagerat de mici, succes la cautare
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Desi o am de putin timp...noiembrie vreau sa o vand. Este Rapsodia , rosie,fabricata in septembrie 2002 si are doar 4000 km. Nu intra in discutie schimbarea kilometrajului...se poate verifica.Daca te intereseaza , ma gasesti in fiecare joi la intalnirea forumului. Are si cateva imbunatatiri,multumita baietilor de pe forum.
|
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
In general cand cumperi o masina second nu te uiti la kilometraj (romanasii nostri le dau inapoi) decat daca ai incredere deplina in vanzator. Fa-i o proba de drum, eventual un test de compresie la service (trebuie sa dea egal la toate pistoanele), daca tu nu prea te pricepi ia un cunoscator cu tine. In general fereste-te de super oferte si de faza cu "ma grabesc sa o dau ca plec din tara".
Succes. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
felix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
Desi nici eu nu sunt de principiul sa cumperi o masina "pe fuga - o dau repede, plec din tara", la mine chiar asa s-a intamplat:
Miercuri am vazut mesajul pe net, seara am fost sa vad masina, joi a facut si RAR-ul (eu am cerut asta pentru a nu avea probleme la inmatriculare), iar vineri am facut actele...Tipul era italian, a stat 2 ani in Romania, casatorit cu o romanca, dar acum se mutau in Italia. Avantajul principal a fost pretul cu care am luat masina: 3150 euro Masina e Rapsodie din octombrie 2001, cu aer conditionat inclus, vopsea metalizata, fara casetofon (furat), 25.000 km la bord din care 10.000 nu i-a facut in tara. Tipul a cerut 3750 EURO la inceput dar au venit la el numai "samsari", tzigani, etc. si nu avrut sa le-o dea. Eu atat am reusit sa strang cash in 2 zile, dar pana la urma a fost de acord. Ca si probleme, cea mai importanta este un amortizor bulit pe spate (1 milion) si atotprezentul scartzait de care am mai scapat cu ajutorul forumului. Toata lumea mi-a zis ca am facut un deal bun avand in vedere ca am luat-o cu mai mult de 2000EUR sub pretul unei masini noi. Concluzia o tragi singur... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:59 |