Adoptii caini si pisici, adoptii caini, adoptii pisici
![]() ![]() ![]() |
Adoptii caini si pisici, adoptii caini, adoptii pisici
patricia_obreja |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 29 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
none
none
none "Now I can look at you in peace; I don't eat you any more." Franz Kafka
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
rad cu lacrimi
![]() ![]() ![]() ![]() Stie sa faca poze ala care le-a facut. Sper sa isi gaseasca fiecare un camin. Eu deja am o mieunatoare nebuna, nu mai imi trebuie inca unu...da' is tari de tot ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Grup: Members Postări: 0 Înscris: Astăzi, 11:17 E inscris astazi, o fi clona lu' dan daniel? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sunt fantastici.... poate isi gasesc stapani.... daca nu aveam casa plina de vietuitoare, luam si eu un catel si o pisica....
BAFTA! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(patricia_obreja @ 29 May 2007, 11:21) Daca as fi vazut doar poza asta... cred ca impresia ar fi fost cu totul alta... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu as fi luat bracul, tare frumos exemplar, dar programul meu e de 8 ore, de la 8 la 8 si mai am si doi pisoi.
Unde pot fi hraniti respectivii? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca n-as avea (destule) pisici, zau ca as lua un pui sau doi...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Propun un lipicios .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu...poate cineva are timp si loc de animale dragute...un rotweiller nu se gaseste pe acolo ?
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Rottweiler second-hand? Nu m-as risca. Rottweilerul are un singur stapan, pana la moarte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Heh...pui nu adult ca nu am ganduri sinucigase
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
E o vorba StefanT,
asata cu programul de 8 ore: de la 8 la 8 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Dau si eu un anunt pentru o prietena din Brasov:
QUOTE Tipam disperat sub un copac cand m-a gasit mamica a alti 3 pisoi....am invatat sa merg la nisip, sa pap crontzo si carnita si sa dorm langa tine in pat.....am aprox. 6 saptamani, sunt tare jucaus si simpatic...ma vrei? Attached thumbnail(s) 130702_1.jpg ( Size: 15.01k ) Number of downloads: 4559 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Catelusa DEOSEBIT DE FRUMOASA
Aceasta femela neagra complet are 4 ani, este deparazitata, vaccinata si castrata si are nevoie de un stapan iubitor. aronzepelin@yahoo.com 0722725406 catelusa5-1.jpg catelusa4-1.jpg catelusa3-1.jpg catelusa2-1.jpg 1 Jun 2007, 14:42: Educate, parfumate si curate, abia asteapta doritori sa le adopte. Au 2 luni jumate, sunt deparazitate, intern si extern, sanatoase si pline de energie. S-ar juca toata ziua daca nu li s-ar face somn din cand in cand. Telefon 0721632532, okarmae@yahoo.com Sisi, Arabela, Salsa si negrutul Nemo, in ordine, dupa cum urmeaza: pisi1.jpg pisi18.jpg pisi24.jpg pisi8.jpg pisi3.jpg pisi45.jpg pisi49.jpg pisi36.jpg This post has been edited by patricia_obreja: 1 Jun 2007, 14:42 |
--------------------
none
none
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Puiuta TALIE MICA, frumoasa foc, are nevoie de casa
Aceasta catelusa a fost pierduta sau abandonata, nu-mi imaginez cum a fost posibil avand in vedere ca este asa de dulce. Este nemaipomenit de inteligenta, educata (merge in lesa, face afara), este frumusica si gingasa, mica precum o pisicuta. Are 8 luni si o blanita frumoasa, alba cu putine pete maro, am iesit cu ea in lesa si lumea se uita la ea ca la o bijuterie. Ii caut stapan deoarece ma aflu in imposibilitatea de a o pastra avand multe animale. Email: okarmae@yahoo.com Telefon: 0721632532 3-2.jpg 2-2.jpg 1-2.jpg 6 Jun 2007, 14:20: Multumim frumos pentru Lipicios ![]() This post has been edited by patricia_obreja: 6 Jun 2007, 14:20 |
--------------------
none
none
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Zeta are 2 luni, este deparazitata intern si extern si este extrem de pufoasa si jucausa. Cel mai mult isi doreste sa-si gaseasca o familie pentru ca stapanii au aruncat-o de langa mamica ei si acum e singura si trista.
Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 zeta.jpg Zana are 2 luni si este extrem de frumoasa, dar mai ales cuminte. Ii place foarte mult sa fie mangaiata, iar cel mai mult isi doreste sa aiba o familie care sa fie doar a ei. Este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 zana.jpg Kappa are 2 luni si o mare personalitate, exact ca un tigrusor. Ii place foarte mult joaca si cel mai mult isi doreste sa-si gaseasca o mamica care sa-i cumpere cele mai frumoase jucarii. Este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 kappa.jpg Pisicuta Speedy Ofer spre adoptie unei persoane responsabile acest ghemotoc de blana in varsta de 3 luni. Este o pisicuta ce a fost abandonata pe strada, ca multe altele. A fost deparazitata si urmeaza a fi vaccinata. Este foarte vesela, se joaca tot timpul si este foarte rapida - de aici si numele Speedy (Gonzales). Mananca uscatele si vitamine singurica, stie sa faca la tavita, este foarte curata si extraordinar de iubareata. Este sociabila si cu alte pisicute. Eu mai am inca 3 pisicute care nu o prea tolereaza pe cea mica, asa ca sper sa-i gasesc cat mai repede un stapin iubitor care sa se ocupe de ea si sa o ingrijeasca. Email: brindusade@yahoo.com Telefon: 0722472590 speedy5.jpg speedy3.jpg O printesa alba cu ochii ca doua smaralde! Pisicuta Sisi este o pisicuta alba ca neaua, cu ochii ca doua smaralde, frumoasa si jucausa. Are 2 luni si jumatate, este deparazitata, educata la tavita cu nisip si foarte curata. S-ar juca si ar toarce toata ziua, atat e de dragastoasa. Ii cautam un camin unde sa fie iubita si ingrijita asa cum merita o pisicuta ca ea. Email: okarmae@yahoo.com Telefon: 0721632532 sisi2.jpg sisi1.jpg |
--------------------
none
none
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Breta si Maia sunt doua cateluse extrem de simpatice si foarte, foarte lipicioase. Sunt cazate la un cabinet veterinar, sunt deparazitate si vaccinate, au carnet de sanatate. Asteapta o familie care sa le adopte, iar ele va vor oferi toata dragostea, neconditionat.
Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 breta1.jpg maia1.jpg breta_maia4.jpg breta_maia3.jpg breta_maia2.jpg breta_maia1.jpg Cabinet veterinar oferim spre adoptie pisicute cu varsta cuprinsa intre 1,5 si 3 luni, deparazitate intern si extern, cu carnet de sanatate, educate la tavita, toate culorile: negru, gri, alb, tarcat, alb cu negru. Va asteptam sa veniti in vizita. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 pisi1-1.jpg pisi2-1.jpg |
--------------------
none
none
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Pisicuta Ginuta cea mai frumoasa
Ea e Ginuta frumoasa si rasfatata, jucausa si extrem de iubitoare. Ma urmareste toata ziua prin casa si se catara pe umarul meu, pentru un mic pupic. Din pacate nu o pot pastra. Este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 0741753433 3401764 gina3.jpg gina2.jpg gina1.jpg Lili - pisicuta sfioasa isi doreste o mamica Lili are 2 luni, e deosebit de cuminte si ff sfioasa, dar ii plac foarte mult si jucariile. Este deparzitata intern si extern si educata la tavita, are carnet de sanatate si cel mai mult isi doreste o maimca care sa aiba grija de ea. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 0741753433 3401764 lili1.jpg lili2.jpg |
--------------------
none
none
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Adoptati-l pe Garfield-Klauss!
Garfield-Klauss are aproximativ 2 luni si jumatate si este cel mai frumos motanel pe care l-am vazut vreodata. Este extrem de cumintel si cel mai mult isi doreste sa-si gaseasca o familie care sa-l ingrijeasca. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 0741753433 3401764 garfield.jpg Mici, GRI, ALBI, OCHI ALBASTRI, SUPERBI Ieri am fost pana la Mamaia si inapoi. La intoarcere am gasit, intr-o cutie dintr-o parcare a autostrazii, cinci fratiori dungati. I-am luat pentru ca daca ieseau din cutia in care erau in mod sigur nu ar fi avut viata lunga. Date tehnice: - cinci la numar si toti parca desprinsi dintr-o reclama - 1 gri dungat (pare sa fie leader-ul lor) - 1 alb cu dungi (cel mai prietenos) - 3 gri deschis ca in reclama Whiskas - posibil sa fie corciti cu o ceva de rasa (blanita lunga) - suficient de mari incit sa manince carne, lapte, bobite - isi fac nevoile doar in nisip - cand i-am luat erau parfumati (spalati cu sampon?!?) Evident - caut stapin pentru ei. Telefon 0722/698.198. In momentul de fata am 8 pisici in casa (aveam deja 3 mai mari!) si casa mea incepe sa semene cu o menajerie. ![]() 0722 698 198 danielstatescu@innovative-sol.com pisi1-2.jpg pisi2-2.jpg pisi3-1.jpg pisi4-1.jpg pisi5-1.jpg Mica si frumoasa te asteapta sa o iei acasa ![]() Ma numesc Neghi, sunt inca mica, am doar 3 luni de zile, dar sunt deparazitata, si am primul vaccin facut. Imi caut si eu un stapan, asta ca sa pot dovedi ca sunt responsabila si vreau sa iau viata in piept. Daca ma iei la tine acasa, promit sa te iubesc si sa iti fiu devotata. Voi fi mereu alaturi de tine, la bine si la rau. 0721 248 728 iulia_pirvu@yahoo.com neghi_1.jpg Asociatia de protectia animalelor "Cutu, cutu" ofera spre adoptie Email: asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com lungu_marcela@yahoo.com Tel: 0726157498 Web: http://www.cutu-cutu.ro Sunt Teddy si sunt in Caniche de 6 ani jumatate. De curand stapana mea a murit... Sunt foarte trist si nu mai suport singuratatea, efectiv nu mai am pe nimeni. Sunt vaccinat, castrat, iubitor, loial si disperat dupa o familie pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca. Va rog nu ma ocoliti! Am fost, sunt si voi fi un preiten de nadejde. teddy.jpg Sunt Bella o superba metisa de Cocker, frumoasa, blanda, afectuoasa. Imi place sa fiu mereu mangaiata si caut un stapan caruia sa ii daruiesc toata dragosea mea. bella_1.jpg bella_2.jpg Rock este metis de Pitbull cu Doberman, are 6 ani, este vaccinat, deparazitat si are carnet de sanatate. Este bland, dar nu este dresat. Are numar tatuat pe ureche si este inregistrat la politie. Se ofera cu contract de adoptie. rock_5.jpg rock_2.jpg ADOPTA-MA DE LA DISTANTA DACA NU MA POTI LUA ACASA Adoptati de la distanta un metis de Pitbull. Are un an, este roscat, foarte bland, baiat. Trebuie sa platiti lunar 25 lei pentru hrana lui, il puteti vizita si va puteti juca cu el. metis_pitbull_1.jpg |
--------------------
none
none
|
|
geanina |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 June 07 ![]() |
donez o pisicutza frumoasa si jucausa, are cam o luna si jumatate, face la nisip.
e foarte cuminte. deparazitata o iubesc mult,si as vrea s-o pastrez,dar am deja 2 pisoi si o alta fetitza,si numai am loc si ptr. ea.. m-as bucura f. mult sa-i gasesc si ei niste stapani iubitori. : 0720612270 5x8otvb.jpg 54lv0ht.jpg 4zokn15.jpg |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Ginuta o pisicuta deosebita isi cauta o mamica
Ea e Ginuta frumoasa si rasfatata, jucausa si extrem de iubitoare. Ma urmareste toata ziua prin casa si se catara pe umarul meu, pentru un mic pupic. Din pacate nu o pot pastra. Este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 imgp3576wm11.jpg imgp3786li91.jpg Suntem 4 pisoiasi, 3 baietei (unul negru, altul trigat ca in reclama la Whiskas si un al 3-lea alb cu negru) si o fetita (tarcata, alb cu gri) in cautare de stapani iubitori si casute permanente. Garantam distractie si afectiune ![]() 0721307156 anca_tudose2@ yahoo.com pisi1-3.jpg pisi2-3.jpg pisi3-2.jpg pisi4-2.jpg pisi5-2.jpg |
--------------------
none
none
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
FELICITARI PT. ACEST TOPIC NIMIC DE ZIS
|
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
BRACK GERMAN cauta stapani
Oferim gratuit spre adoptie Brack German gasit, foarte frumos, devotat, obisnuit cu statul in casa si mersul in masina. 0749234660 adam_lety@yahoo.com brack1.jpg brack2.jpg Karla - Pufoasa are 2 luni si jumatate, este bineinteles pufoasa si are o codita stufoasa, este deparazitata intern si extern si are carnet de sanatate. Isi doreste foarte mult o familie care sa o rasfete pentru ca pana cum nu a avut parte de dragoste. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 0741753433 3401764 1-4.jpg 5ycnllu.jpg karla_3.jpg karla_1.jpg TONI cel mai simpatic motanel isi cauta casutza Bineinteles ca nici din vacanta nu am venit cu mana goala, ci cu Toni , un motanel extrem de timid la inceput, dar care in 3 zile de rasfat a pus stapanire pe casa .Scuipa fetele si le bate cu labuta (pe Gina si pe Lili) pentru ca nu vor sa-l bage si pe el in jocul lor, se enerveaza foarte tare daca e smotocit peste masura si vrea sa te muste de nas, ii place sa stea intins in pat si sa-l scarpi pe burtica si nu suporta deloc aparatul de fotografiat. Are cam o luna jumate, s-a dus din prima clipa la tavita si daca vreti sa-l adoptati sunati la 3401764, 0741753433, ralsera@yahoo.com 5ykk4kl.jpg 6h76qg6.jpg |
--------------------
none
none
|
|
patricia_obreja |
![]()
|
Motanel VESEL caut stapan JUCAUS
![]() Bineinteles ca nici din vacanta nu am venit cu mana goala, ci cu Toni , un motanel extrem de timid la inceput, dar care in 3 zile de rasfat a pus stapanire pe casa .Scuipa fetele si le bate cu labuta (pe Gina si pe Lili) pentru ca nu vor sa-l bage si pe el in jocul lor, se enerveaza foarte tare daca e smotocit peste masura si vrea sa te muste de nas, ii place sa stea intins in pat si sa-l scarpi pe burtica si nu suporta deloc aparatul de fotografiat. Are cam o luna jumate, s-a dus din prima clipa la tavita si daca vreti sa-l adoptati sunati la 3401764, 0741753433, ralsera@yahoo.com tino1.jpg tino2.jpg 3 baieti nazdravani va cer ajutorul- vor o familie Suntem 3 motanei alb cu negru: Gio, Paco si Kenzo, frumosi si pufosi, educati la tavita si ne cautam o casuta. Deoarece lui Gio nu-i place sa faca poze, ne-a rugat pe noi, Paco si Kenzo, sa va spunem ca si el e la fel de frumos si ca-si doreste mult, mult sa aiba o mamica care sa-l ingrijeasca. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 52mo2uv.jpg 4m14dqf.jpg Kenzo motanelul serios isi cauta o mamica Kenzo are doar 6 saptamani, este un motanel pufos si merge singur la tavita. Deoarece a fost aruncat impreuna cu fratiorii lui atunci cand nu avea decat 3 saptamani, cea mai mare dorinta a lui este sa-si gaseasca o mamica care sa nu-l mai paraseasca niciodata . Ajutati-l pe micutul Kenzo sa-si gaseasca o casuta! Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 6g979zo.jpg Paco isi cauta o familie Motanelul Paco are doar 6 saptamani, este extrem de frumos si pufos, este educat la tavita si isi doreste foarte mult sa aiba o familie care-l iubeasca si sa-l rasfete, asa cum vrea orice bebe-pisoi. Email: ralsera@yahoo.com Telefon: 3401764 0741753433 67xji94.jpg 6cos2eh.jpg Eu sunt Gio si nu imi place sa fiu pozat. ![]() 4p3p6xe.jpg |
--------------------
none
none
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ultima e criminala
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |