It appears you have not yet registered with our community. To register please click here.
DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Alarma EAGLEMASTER CL 5100T, cum se reseteaza?

MG
post 21 Mar 2006, 12:12
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 9 June 04




salut,

nu stiu daca am postat unde trebuie dar nu am gasit o sectiune mai buna..

alarma din titlu o am pusa pe o solenta.. dupa ce m-am mai jucat prin setari cred ca am dat cateva functii peste cap.. si ash vrea sa o resetez la setarile default din fabrica.. se poate? am incercat cu butonul de reset cu contactul pus dar ala nu face ce vreau eu sad.gif

mersi!

This post has been edited by MG: 21 Mar 2006, 12:12


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bitu
post 21 Mar 2006, 12:46
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 485
Joined: 29 July 05
From: Deva




QUOTE(MG @ 21 Mar 2006, 12:12)
salut,

nu stiu daca am postat unde trebuie dar nu am gasit o sectiune mai buna..

alarma din titlu o am pusa pe o solenta.. dupa ce m-am mai jucat prin setari cred ca am dat cateva functii peste cap..  si ash vrea sa o resetez la setarile default din fabrica..  se poate? am incercat cu butonul de reset cu contactul pus dar ala nu face ce vreau eu sad.gif

mersi!
*




Override (anularea alarmei): Daca ati pierdut telecomanda sau nu mai functioneaza ( sau sistemul este in modul anti car jack), puneti contactul si apasati switch-ul override timp de 5 sec.


--------------------
Renault Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003); Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MG
post 22 Mar 2006, 19:56
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 9 June 04




QUOTE(Bitu @ 21 Mar 2006, 12:46)
Override (anularea alarmei): Daca ati pierdut telecomanda sau nu mai functioneaza ( sau sistemul este in modul anti car jack), puneti contactul si apasati switch-ul override timp de 5 sec.
*




stiu de asta.. nu o reseteaza la setarile din fabrica.. de exemplu acum la mine e sos sunetu pe marsarier, ceea ce default e ON.. pot sa tin eu si o mie de secunde si cu contact si fara.. nu se schimba.. alarma are vreo 5-6 optiuni pe care le poti seta... alea vreau sa le resetez.


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 22 Mar 2006, 23:12
Post #4


aroist


Group: Members
Posts: 2.071
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




Citat din manual:

PROGRAMAREA SISTEMULUI DIN TELECOMANDA

Pentru a intra in modul de programare: Sistemul trebuie sa fie dezarmat si contactul luat. Tineti butoanele 1+2 apasate 2 secunde : sirena va emite un sunet si sistemul va fi in modul de programare.
Pentru a accesa functiile sistemului : Se apasa butonul 1 de un numar de ori al functiei ce se doreste apelata. In paralel LED-ul va clipi .Exemplu: Pentru a seta numarul 2 : apasati butonul 1 de doua ori,LED-ul va clipi de doua ori dupa o pauza .Dupa aceea apasati butonul 2 pentru a selecta “cu” sau “fara” cu confirmarea sirenei, un sunet(fara caracteristica), doua sunete (cu caracteristica).
Pentru iesire: tineti butoanele 1+2 apasate 2 secunde, sirena va emite doua sunete, ceea ce confirma iesirea din modul de programare.

TABELUL CU PROGRAMARI


Descrierea functiei Un sunet Doua sunete
Clipirile
led-ului Apasati butonul 1 pentru a selecta
1 Blocarea usilor la punerea contactului *auto frana
2 Avertizare optica la deschiderea usilor *cu fara
3 Armare pasiva la inchiderea ultimei usi cu *fara
4 Armare pasiva cu blocarea usilor cu *fara
5 Imobilizator motor cu *fara
6 Inchiderea geamurilor (temporizare motor) *2secunde 30secunde
7 Aprindere temporizata lampi la dezarmare cu *fara
8 Avertizare Sonora la mersul cu inapoi *cu fara
Nota: Setarile fabricantului(*)
DESCRIEREA FUNCTIILOR PROGRAMABILE
1) Blocarea usiilor la punerea contactului: Daca setati “auto”,cind puneti contactul dupa 10 secunde, usile se vor autoincuia.Daca o usa este deschisa in interval de 10 secunde comanda de inchidere va fi anulata. Daca setati “brake” ,cind puneti contactul apasati pedala de frana de 2 ori si usile se vor incuia.Cind luati contactul usile se vor descuia.
2) Avertizare la deschiderea usilor: Daca setati “cu”, cu contactul pus daca usa este deschisa sau nu este bine inchisa, lampile vor clipi pentru a avertiza soferul.
3) Armare la inchiderea ultimei usi: Daca setati “cu”; cu contactul pus sistemul se va arma automat in 30 de secunde dupa inchiderea ultimei usi:LED-ul va clipi repede.
4) Armare pasiva cu blocarea usilor : Daca doriti functia de mai sus cu autoblocare usi, selectati functia 3 “cu” apoi setati functia 4 tot “cu” si usile se vor bloca la autoarmar
5) Imobilizatorul : Daca setati “cu”, la 2 min dupa ce ati oprit motorul sau daca deschideti usa in mai putin de 2 min de la oprirea motorului, sistemul va bloca motorul (va actiona releul stop motor).
Nota:daca setati aceasta caracteristica “cu”, punctele 3 si 4 se vor seta automat pe “fara”
6) Inchiderea geamurilor: Aceasta iesire este negativa(-) si se poate seta pe 2 sec sau 30 sec. pentru a utiliza aceasta optiune apasati butonul 1 si sistemul se va arma, geamurile se vor actiona timpul setat.
7) Intirzierea opririi lampilor / Iluminarea de noapte: Daca activati functia “cu” lampile se vor aprinde timp de 30 sec la dezarmare pentru a va permite intrarea in masina in conditii de siguranta.
8) Avertizare sonora la mersul inapoi: Daca activati functia “cu” atunci cind autoturismul merge inapoi , lampile vor clipi si sirena va emite 4 sunete in mod repetat pentru a preveni un eventual accident. Daca setati “fara” numai lampile vor clipi la mersul inapoi.


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
draku
post 23 Mar 2006, 10:02
Post #5


Membru autentic


Group: Members
Posts: 301
Joined: 3 November 04
From: Bucuresti




o singura precizare am de facut: in momentul cand intrati in "meniul" de programare a alarmei (apasand butoanele 1+2 timp de 2 sec.), deja sunteti pe functia 1 iar led-ul clipeste rar


--------------------
ex Dacia Nova Barkas B1000 1989 - Barkas
Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clan
post 23 Mar 2006, 10:30
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 97
Joined: 10 June 05
From: Bucuresti






--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 2005 - B-00-000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 8 Apr 2006, 00:16
Post #7


Carcotasu' de Serviciu


Group: Members
Posts: 2.274
Joined: 31 January 06
From: Dr Tr Severin




QUOTE(MG @ 21 Mar 2006, 12:12)
salut,

nu stiu daca am postat unde trebuie dar nu am gasit o sectiune mai buna..

alarma din titlu o am pusa pe o solenta.. dupa ce m-am mai jucat prin setari cred ca am dat cateva functii peste cap..  si ash vrea sa o resetez la setarile default din fabrica..  se poate? am incercat cu butonul de reset cu contactul pus dar ala nu face ce vreau eu sad.gif

mersi!
*



Daca scoti borna de la baterie si o pui la loc?
Ce zici? 1-2 minute de munca simpla.


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
12adu
post 24 Nov 2006, 19:29
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 23 December 04




Nu merge cu borna, alarma are memorie nevolatila.. hihi.


--------------------
Dacia Solenza 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
antheus
post 3 Jan 2007, 08:43
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 15
Joined: 11 November 06
From: Giurgiu,Romania




Da dute fratele meu la cei care ti-au montat-o sau cauta un shop unde se monteaza din astea si intreabai cum se reseteaza...sau iti e rusine tongue.gif

This post has been edited by antheus: 3 Jan 2007, 08:44


--------------------
Dacia 1310 1997 Berlina - GR-01-VSU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 3 Jan 2007, 17:29
Post #10


Bagator de seama!


Group: Members
Posts: 3.488
Joined: 31 July 03
From: Iasi




Misto, suna alarma aia de juma de an si abia acu ii dati solutiile smile.gif


--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 3 Jan 2007, 17:32
Post #11


aroist


Group: Members
Posts: 2.071
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




manualul in lba lui Eminescu

Attached File(s)
Attached File  Alarma_EAGLEMASTER_CL_5100T.rtf ( 54.64k ) Number of downloads: 3943


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
juristul2000
post 14 Jan 2007, 12:13
Post #12


"Membru 20 cm record"


Group: Members
Posts: 883
Joined: 6 October 05
From: Oradea




Vreau si eu sa-mi pun asa ceva pe Loganul meu.Cei care au sunt multumiti de EagleMeister 5100?Se merita investitia?


--------------------
logan dacia Laurate 2005 - AR-07-RZV
20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!!
NU, da spaga!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 15 Jan 2007, 18:19
Post #13


Honda Driver


Group: Members
Posts: 946
Joined: 2 November 04
From: Bucuresti




Merita. Raport calitate/pret imbatabil... la 150 de lei biggrin.gif (fara manopera)
Am avut inainte pe o Laguna1 CL 200 (taticul asteia) si e f. fiabila

Atat ca nu-mi mai merge o telecomanda... m-am trezit in oras cu masina inchisa si telecomanda nefunctionala. Cred ca trebuie rescrisa...

This post has been edited by Cypher4laguna: 15 Jan 2007, 18:20


--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 15 Jan 2007, 19:53
Post #14


Bagator de seama!


Group: Members
Posts: 3.488
Joined: 31 July 03
From: Iasi




Trebuie reinvatate ambele telecomenzi wink.gif
Am patit-o si eu o data si s-a rezovat prin reinvatarea ambelor.


--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
juristul2000
post 25 Jan 2007, 18:41
Post #15


"Membru 20 cm record"


Group: Members
Posts: 883
Joined: 6 October 05
From: Oradea




De alarma auto marca Carub a auzit cineva?Am luat eu azi asa ceva si nu stiu daca am facut bine.Merci


--------------------
logan dacia Laurate 2005 - AR-07-RZV
20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!!
NU, da spaga!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nt98adu
post 4 Oct 2007, 16:30
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 3 October 07




Da, am ocazia sa ma lovesc de una si nu am schema electrica. Suna cand te astepti mai putin! blush.gif
Daca poti sa postezi schema de la Carub, iti spun eu daca e buna de ceva sau nu!

Din ce am vazut, cine a avut masina inainte a legat aiurea toate firele, pt. ca si daca deschid usa, dupa cateva sec. se armeaza automat.

Merci! biggrin.gif


--------------------
BMW si Logan E34 si Kiss Fm 1991-2008 - nt-06-fpw
BMW 525i 192hp
Logan Kiss Fm 1,4i 75hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valt3r
post 4 Feb 2008, 17:37
Post #17


valt3r


Group: Members
Posts: 15
Joined: 5 August 05
From: Constanta




A functionat f bine 2 ani.Acum a murit de tot.
Blocheaza usile dupa 4 secunde,bipae la marsalier dar nu se armeaza ,nu urla de nici un fel si ledul e mort.
Este posibil sa fi apasat eu pe mai multe butoane deodata si sa fi intrat intr-un meniu de programare?
Un an in urma o luase razna ca tipa aiurea din orice buton si dupa ce i-am scos putin mufele si sigurantele si-a revenit.
Acum nu a vrut sa isi revina cu tratamentul asta. Deci , cum ii dau reset? Jumperi alea alea. Sau o arunc? Multumesc anticipat pentru raspuns.


--------------------
DACIA 1310 DACIA 1310 1980 - ct 05 rtj
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 4 Feb 2008, 17:43
Post #18


aroist


Group: Members
Posts: 2.071
Joined: 12 January 04
From: Bucuresti




ai raspunsul in manualul atasat de mine cateva posturi mai sus

dar ca sa-ti dau mura in gura ... cred ca te incadrezi aici:

Modul anti-car jack in asteptare :Cind conduceti in locuri periculoase puteti activa modul anti-car jack in asteptare apasind botonul 1 sau 3 timp de 2 secunde. Sirena va emite un sunet si LED-ul va clipi rar , semn ca sistemul este in “anti car jack in asteptare”. Odata ce o usa a fost fortata/deschisa si apoi inchisa , sistemul va intra automat in modul “anti car jack”.
Pentru a iesi: Dupa ce ati iesit din zona periculoasa, puteti anula acest mod apasand butonul 1 sau 3 timp de 2 secunde. Sirena va emite 2 sunete si LED-ul se va opri.
Nota:Daca usa a fost deschisa/inchisa in modul “anti-car jack in asteptare”, trebuie sa apasati butonul override timp de 5 secunde cu contactul pus pentru a dezarma sistemul, sirena va emite doua sunete pentru a confirma iesire din modul anti-car jack.



bafta


--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
david79
post 23 May 2009, 13:04
Post #19


DACIA = Daca Ai Cap Iei Altceva


Group: Members
Posts: 902
Joined: 19 March 05




salut
am pierdut o telecomanda a alarmei . alarma este un Eaglemaster CL5100T.

stie cineva unde gasesc separat o telecomanda pentru alarma aceasta ?
Attached Image

in manual scrie ca se pot adauga usor alte telecomenzi

multumesc rolleyes.gif

This post has been edited by david79: 23 May 2009, 13:05


--------------------
Toyota corolla sol 2.0 D4D 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
misu78
post 24 May 2009, 17:08
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 921
Joined: 19 May 08
From: voluntari




Incearca la cei ce monteaza alarme.


--------------------
Ford Fusion 2007 - IF-78-VOI
Membru cu armã!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
david79
post 24 May 2009, 20:23
Post #21


DACIA = Daca Ai Cap Iei Altceva


Group: Members
Posts: 902
Joined: 19 March 05




tot incerc si dau la pachet toata alarma.
imi e greu sa cred ca daca pierzi o telecomanda nu ai cum sa o cumperi separat

ps
am gasit un alt model de telecomanda, mai nou cica, tot pentru eaglemaster, sper sa mearga, sa il vada alarma

This post has been edited by david79: 25 May 2009, 18:31


--------------------
Toyota corolla sol 2.0 D4D 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
poly
post 17 Jul 2009, 01:43
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 17 July 09




Salut am si eu acesi alarma si ma gandesc daca am montata inchiderea de giamuri la armare bash.gif spuneti-mi si mie cum arata firu ala sau ce e bagat pe acolo ca am cumparat masina cu alarma cu tot sad.gif sad.gif sad.gif La ora asta nu raspunde nimeni astept niste informati maine dupa amiaza

respekt.gif

Ms

This post has been edited by poly: 17 Jul 2009, 01:58


--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 - If-89-VgP
Running
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabislz
post 20 Jul 2009, 10:17
Post #23


Membru


Group: Members
Posts: 149
Joined: 11 December 08




Daca am inteles bine,intrebarea ta era-daca ai montat sistemul care sa ridice geamurile cind inchizi masina?Asta in cazul in care esti cu geamurile deschise si ai blocat masina din telecomanda. Treaba asta o face un modul care se cumpara separat fata de alarma,deci e posibil sa nu il ai, ai numai firele pentru a il monta.


--------------------
solenza + renault11GTL 1985 - is-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lukasvaly
post 21 Jul 2009, 22:08
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 21 July 09




am o alarma carub 3805 iar dupa ce o deschid dak nu bag cheia in contact sa inchide singura si am ramas de 2 ori pe afara,cum pot dezactiva aceasta functie?
am inteles k ar fi un meniu in care sa intri dar nu stiu combinatia de taste pt aceasta,am incercat apasand tastele:inchis apoi tinand apasat pe inchis si tasta deschis dar incepe sa sune alarma cand am facut lucru asta?din ce cauza?

21 Jul 2009, 22:08:
am o alarma carub 3805 iar dupa ce o deschid dak nu bag cheia in contact sa inchide singura si am ramas de 2 ori pe afara,cum pot dezactiva aceasta functie?
am inteles k ar fi un meniu in care sa intri dar nu stiu combinatia de taste pt aceasta,am incercat apasand tastele:inchis apoi tinand apasat pe inchis si tasta deschis dar incepe sa sune alarma cand am facut lucru asta?din ce cauza?

21 Jul 2009, 22:09:
am o alarma carub 3805 iar dupa ce o deschid dak nu bag cheia in contact sa inchide singura si am ramas de 2 ori pe afara,cum pot dezactiva aceasta functie?
am inteles k ar fi un meniu in care sa intri dar nu stiu combinatia de taste pt aceasta,am incercat apasand tastele:inchis apoi tinand apasat pe inchis si tasta deschis dar incepe sa sune alarma cand am facut lucru asta?din ce cauza?

21 Jul 2009, 22:09:
am o alarma carub 3805 iar dupa ce o deschid dak nu bag cheia in contact sa inchide singura si am ramas de 2 ori pe afara,cum pot dezactiva aceasta functie?
am inteles k ar fi un meniu in care sa intri dar nu stiu combinatia de taste pt aceasta,am incercat apasand tastele:inchis apoi tinand apasat pe inchis si tasta deschis dar incepe sa sune alarma cand am facut lucru asta?din ce cauza?

21 Jul 2009, 22:09:
am o alarma carub 3805 iar dupa ce o deschid dak nu bag cheia in contact sa inchide singura si am ramas de 2 ori pe afara,cum pot dezactiva aceasta functie?
am inteles k ar fi un meniu in care sa intri dar nu stiu combinatia de taste pt aceasta,am incercat apasand tastele:inchis apoi tinand apasat pe inchis si tasta deschis dar incepe sa sune alarma cand am facut lucru asta?din ce cauza?

This post has been edited by lukasvaly: 21 Jul 2009, 22:09


--------------------
Volkswagen golf 4 2001 golf
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bogyciu
post 29 Jul 2009, 19:44
Post #25


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.042
Joined: 11 July 07
From: Constanta




Ca sa nu mai deschid un topic nou... Am si eu montata pe o Supernova Eaglemaster CL5100T, iar cand vreau sa intru in modul "programare" (tin 1+2 apasat) nu se intampla nimic... Care ar fi cauza?


--------------------
.... .... .... - ....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
misu78
post 29 Jul 2009, 20:33
Post #26


Membru autentic


Group: Members
Posts: 921
Joined: 19 May 08
From: voluntari




Poate te ajuta.

Attached File(s)
Attached File  EAGLEMASTER_CL_5100T.rtf ( 54.68k ) Number of downloads: 1123


--------------------
Ford Fusion 2007 - IF-78-VOI
Membru cu armã!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bogyciu
post 29 Jul 2009, 23:18
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.042
Joined: 11 July 07
From: Constanta




Am chestia asta (cand am cumparat masina am primit de la vechiul proprietar tot- carte service, manual utilizare, manual utilizare casetofon, fisa cu instructiunile alarmei), dar cand tin apasat 1+2 in modul dezarmat (pt programare) nu se intampla nimic sad.gif


--------------------
.... .... .... - ....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emilio
post 8 Sep 2009, 14:04
Post #28


Membru incepator


Group: Members
Posts: 81
Joined: 29 January 07




Am alarama asta de aproape 3 ani.Am montat-o impreuna cu inchidere centralizata si deschidere portbagaj pe o masina cu care am facut 90000km.Functioneaza super.Singura problema mi-a facut-o senzorul dual zone pe care l-am schimbat cu unul Mast parca si nu mai am probleme.Doar 2 motorase am schimbat la centralizata-din vina mea a intrat praf la ele-in rest totul este ok.Ma gandesc sincer sa mai cumpar una si sa o am de rezerva si in caz de ceva doar sa scot unitatea si sa o schimb personal fara a fii nevoit sa schimb cablajul.Am facute toate setarile,programarile-la pornire dupa cateva secunde se inchid usile automat,la dezarmare raman semnalele aprinse timp de 30 de secunde ca sa vad pe unde merg pana ajung la masina,la marsarier am avarii si sound in functiune,la armare ma avertizeaza ca am usa deschisa,la pornire motor cu usa sau portbagaj deschis functioneaza avariile,preavertizare la apropiere d emasina sau miscare in habitaclu,la vibratie.Sunt foarte multumit.Ma intereseaza daca la 7100 de la ei se potriveste pe aceiasi schema sau instalatie-adica in cazul in care iau acest model as putea pune unitatea centrala direct la mufa de pe masina?


--------------------
DAEWOO CIELO 2007 STANDARD GPL-AC - IL75EMY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiu87
post 20 Dec 2009, 19:38
Post #29


Membru autentic


Group: Members
Posts: 590
Joined: 18 March 08
From: Resita




Am si eu o alarma eaglemaster CL5100 T si am dus masina la un electrician sa mi o monteze. A montat o dar nu in totalitate corect deoarece cand si cand imi raman avariile aprinse cand inchid usile si trebuie sa deschid si sa inchid usile dinou ca sa se stinga.Butonul de inchidere centralizata din bord nu mai este functional(probabil acolo a legat mufa alarmei pt inchidere centralizata) , iar cand decuplez bateria chiar daca am armat alarma se dezarmeaza si toate usile raman deschise(cum a fost ieri cazul in care mi am incarcat bateria si masina a ramas deschisa)
Alimentarea cu plus si minus a facut o de pe firele decodorului UCE , iar celalate fire de la claxon,actuator portbagaj, sunt corect legate .(nu am modul pt geamuri electrice )
Cand pornesc motorul usile se inchid automat si cand opresc motorul actuatoarele deschid , apoi inchid si iarasi deschid (intr un an de zile am schimbat un set de motorase deja datorita acestor inchideri si deschideri repetate fara sens)

Rog pe cei care au montat alarma pe solenza sau care se pricep sa imi dea si mie un sfat cu becurile de avarii unde sa conectez firul alb sa se aprinda avariile cand armez si dezarmez


--------------------
Dacia Solenza Rapsodie 2003 - Numar de Caras
"In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fenike
post 12 Jan 2010, 20:08
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 12 January 10




am alarma de doi ani.am ramas fara curent si am fost nevoit sa pornesc masina luand curent de la alta masina. in timpul mersului a scos cateva sunete dupa care a murit. acum nu mai raspunde la nici o comanda a telecomenzii.daca tin apasat butonul de reset se aprind semnalizarile iar cand il eliberez scoate un singur sunet. ajutatima!!!!!!!!!


--------------------
dacia supernova dacia supernova 2002 confort - ph 16 cet
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
DaciaClub
Random Picture Google search Last addition
Imagine aleatoare
căutare personalizată
Ultima imagine adaugata


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Time is now: 31st July 2014 - 11:25
Forum Renault Server hosting