DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Alarma pilot, Please help

razv_an9
post 19 Jan 2008, 12:35
Post #31


Mandru Posesor de Dacie


Group: Members
Posts: 103
Joined: 14 February 05
From: Galati




Greu nu e de pus.. iti trebuie un pic de indemanare si ... sa lucrezi fara graba. Eu le am montate de 2 luni si n-am avut nici cea mai mica problema cu ele..


--------------------
Dacia Logan 2008, Laureate
"Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 19 Jan 2008, 15:47
Post #32


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Apropo la inchidere, doresc sa imi pun doar usile din fata , am 4 actuatoare ,3 actuatoare cu 2 fire si 1 cu 5 fire , acela cu 5 fire trebuie neaparat pus ,sau???

Si mai am o nedumerire ce anume imi comanda mie modulul de inchidere centralizata ????? huh.gif (in contextul sa fie doar inchiderea fara alarma )


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 19 Jan 2008, 16:12
Post #33


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Cel cu 5 fire se montează pe ușa ce are deschidere cu cheie, pentru a debloca și celelalte uși la răsucirea cheii...

Fără alarmă, și cu un modul de închidere centralizată fără telecomandă, singurul avantaj e că vei descuia cu cheia toate ușile... smile.gif


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 20 Jan 2008, 14:13
Post #34


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Am studiat un pic schemele de la alarma si inchidere (cata electronica stiu si eu tongue.gif ) si am observat ca la alarma exista 2 fire ( alb si maro ) la fel si la modulul de inchidere .Ma gandesc ca aceste doua fire fac legatura intre alarma si inchidere ,corect ????
Ma gandeam sa leg alarma direct (firele alb si maro ) la actuatorul principal cu 5 fire si astfel as putea sa scot din ecuatie modulul de inchidere ,este posibil asa ceva ????? huh.gif


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 20 Jan 2008, 17:20
Post #35


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




De ce vrei să-l scoți din ecuație??


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 20 Jan 2008, 19:32
Post #36


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Doresc sa fac ceva mai simplu si mai eficient ,mai putine probleme care pot aparea atunci cand sunt mai putine elemente in functionarea ansamblului alarma +inchidere

Ma gandeam sa leg alarma direct (firele alb si maro ) la actuatorul principal cu 5 fire si astfel as putea sa scot din ecuatie modulul de inchidere ,este posibil asa ceva ????? huh.gif huh.gif

Intrebarea mea este ,se poate face ce am scris eu mai sus ????
Sau ,pot interveni alte probleme ???
Actuatorul ,mai degraba cursa actuatorului trebuie sa fie minima cand este pe inchis si aproape de maxim deschis cand este deschis , are vreo importanta cursa si mai ales ordinea sa ????

Am postat si schemele de la alarma si IC excl.gif

Firul 11 (alb-portocaliu) il leg la regleta "+ contact " sau ???


This post has been edited by Minel: 21 Jan 2008, 10:51


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 21 Jan 2008, 17:05
Post #37


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Da, acolo îl legi.

Nu văd rostul real în a nu monta și modulul de IC... Mai puțin fiabilă e alarma și actuatoarele, decât modulul...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 21 Jan 2008, 18:32
Post #38


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Ok ,am inteles ,
Azi am terminat de montat actuatorul de pe partea dreapta fata si cursa acestuia este nula cand yala este inchisa si cand este pe deschis ,actuatorul impinge tija in sus pana la maximul cursei urechii nefacand toata cursa sa , la actuator ma refer (daca as modifica sa faca toata cursa pe deschis ,nu s-ar mai inchide atunci )
Ar trebui sa ma ingrijoreze faptul ca nu face toata cursa ???? huh.gif huh.gif


Apropo yala se incuie la fel de usor !!! icon_mrgreen.gif



--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 21 Jan 2008, 18:34
Post #39


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Nu. Pentru detalii despre cum au montat alți membrii, folosește CAUTĂ.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 21 Jan 2008, 18:41
Post #40


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Iti multumesc ca ai fost foarte prompt si concis in raspunsuri

Se gasesc de cumparat contacte pt capota , si usile spate (sau pe spate nu se pune ) pt firul la alarma ( 7 portocaliu ) ???

This post has been edited by Minel: 21 Jan 2008, 18:42


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 21 Jan 2008, 18:58
Post #41


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Da, de Nova / SN...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 21 Jan 2008, 19:10
Post #42


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Dar pe usile din spate ati pus asemenea contacte ??? sau ???


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 21 Jan 2008, 19:13
Post #43


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Cel puțin Nova are din fabrică...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 23 Jan 2008, 21:46
Post #44


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Ok ,am montat si alarma si inchiderea ,functioneaza ok ,doar ca a trebuit sa schimb firele intre ele (alb de la alarma +maro de la inchidere si maro cu alb ) nu s-au potrivit la culori

Firul de la antena alarmei unde trebuie legat pt a avea raza mai mare ,eu am maxim 3 metri doar cu firul alarmei atarnand ???? huh.gif

A tras fire de la butonul de avarie (albastru si rosu ) pana la firul corespunzator de la alarma si de acolo nu stiu cum sa leg diodele ,am 2 de 6 A ???? huh.gif

O schema m-ar ajuta enorm !!


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 23 Jan 2008, 22:20
Post #45


Membru Valvos


Group: Members
Posts: 5.409
Joined: 8 January 07
From: Bucuresti




QUOTE(Minel @ 23 Jan 2008, 21:46)
Ok ,am montat si alarma si inchiderea ,functioneaza ok ,doar ca a trebuit sa schimb firele intre ele  (alb de la alarma +maro de la inchidere  si  maro cu alb )    nu s-au potrivit la culori

Firul de la antena alarmei unde trebuie legat pt a avea raza mai mare ,eu am maxim 3 metri doar cu firul alarmei atarnand ???? huh.gif

A tras fire de la butonul de avarie (albastru si rosu ) pana la firul corespunzator de la alarma si de acolo nu stiu cum sa leg diodele ,am 2 de 6 A ???? huh.gif

O schema m-ar ajuta enorm !!
*



firul de la antena se lasa in aer fara sa atinga masa caroseriei, eu la eaglemaster am cam 200 m raza


--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 23 Jan 2008, 22:46
Post #46


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Si daca il leg la antena de la radio ??? are ceva ???
Si cum se leaga diodele alea huh.gif ???
Cred ca bateriile de la telecomanda au vreun an laugh.gif ,poate sa fie si din cauza bateriilor raza mica ??? huh.gif

This post has been edited by Minel: 23 Jan 2008, 22:52


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razv_an9
post 23 Jan 2008, 23:31
Post #47


Mandru Posesor de Dacie


Group: Members
Posts: 103
Joined: 14 February 05
From: Galati




Da, se poate sa fie si de la baterii. Eu am legat antena alarmei la antena rcd-ului si.. nu am obtinut mare lucru. E la fel ca si cand am lasat-o atarnand. Am cam 20 de metri raza, insa daca am masini in jur alarma se actioenaza abia de pe la 4 metri. In schimb, de la balcon am 100 de metri raza.. Nu am umblat la baterii, inca.


--------------------
Dacia Logan 2008, Laureate
"Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 24 Jan 2008, 08:27
Post #48


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Am desfacut o telecomanda ,si are baterie de 27A ,12V (Marca PAKKO ,Alkaline) ,eu unul nu am mai vazut asemenea baterii wacko.gif


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 24 Jan 2008, 08:32
Post #49


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Există, s-a mai discutat. 27A este form factorul ei. Trebuie doar să mergi la un magazin specializat în baterii.


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 24 Jan 2008, 09:55
Post #50


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Am rezolvat cu firul care merge la semnalizari

Dar uneori alarma nu raspunde la comenzi (la nici un buton apasat la telecomanda chiar si la 10 cm de modul alarmei ) ,aveti vreo idee ????


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 24 Jan 2008, 10:51
Post #51


______________________


Group: Members
Posts: 14.345
Joined: 21 August 06




Parcă ai zis că-s vechi bateriile... ce altă idee vrei?


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 25 Jan 2008, 07:04
Post #52


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Se pare ca si cu baterii noi tot asa facea ,nimic ,nici un semnal nu dadea cand apasam vreun buton ,dar lampile de avarie clipeau cand deshideam usile timp de 15 sec. , cand doream sa o programez ,puneam contactul de 5 ori apoi larma imi dadea semnal sonor si apoi trebuia sa apas butonul 1 de 2 ori nimic si a hotarat si am renuntat la ea si imi iau alta ,,, cool.gif
Asta era in proba de la un prieten ,daca era ok ii dadeam banii laugh.gif , cred ca o sa iau din Metro un kit alarma+inchidere ,


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razv_an9
post 25 Jan 2008, 09:04
Post #53


Mandru Posesor de Dacie


Group: Members
Posts: 103
Joined: 14 February 05
From: Galati




telecomenzile vin deja programate, nu ai de ce sa le reprogramezi ..


--------------------
Dacia Logan 2008, Laureate
"Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrianne
post 3 Feb 2008, 15:41
Post #54


Membru autentic


Group: Members
Posts: 524
Joined: 9 September 05
From: Bucuresti




QUOTE(mark`` @ 19 Jan 2008, 12:35)
Per ansamblu eu personal sunt multumit ma enerveaza doar faza asta cu diodele. Dar cred ca trebuie sa le schimb cu alt fel de diode daca mi se mai arde vreuna.
*



schimba diodele cu unele mai mari, care sa reziste la amperaj.

QUOTE(Minel @ 21 Jan 2008, 19:10)
Dar pe usile din spate ati pus asemenea contacte ???  sau ???
*



da, pe usile spate se pot monta intrerupatoare identice cu cele de pe stalpii fata, atata doar ca se vor monta pe usa, inspre luneta, in gaura de vizitare deja existenta, doar ca mai tre data o gaurica mica pentru fixarea surubului de prindere. Am asa de 1 an si e ok.


--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B44UCJ
parerea unui amator...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 4 Feb 2008, 10:29
Post #55


Pauard bai Remat Nord


Group: Members
Posts: 4.194
Joined: 4 April 07
From: Cluj .......Resita ,C-S




Si daca se monteaza pe stalp ,in dreptul gaurii de vizitare a stalpului ar avea ceva ???
Si acolo tot o gaura s-ar da .


--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zmouzy lucian
post 5 Feb 2008, 02:49
Post #56


Membru incepator


Group: Members
Posts: 30
Joined: 27 May 07




salut!am si eu o problema am montat alarma merge brici dar ceva nu stiu sa fac de la alarma am 2 fire maro pt semnalizari le-am legat si nu merge precizez ca am solenza iar firele sunt roz repectiv portocaliu ca m-am uitat la semnalizarea de laga far si e unul roz si unu negru stanga iar in dreapata unu portocaliu si unu negru


--------------------
dacia solenza&logan1.6 2004&2006 laureat
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrianne
post 5 Feb 2008, 16:58
Post #57


Membru autentic


Group: Members
Posts: 524
Joined: 9 September 05
From: Bucuresti




QUOTE(Minel @ 4 Feb 2008, 10:29)
Si daca se monteaza pe stalp ,in dreptul gaurii de vizitare a stalpului ar avea ceva ???
Si acolo tot o gaura s-ar da .
*



Adica pe stalpul dintre usi? acolo am montat intrerupator pentru usa din fata. Pentru cea din spate recomand montarea pe usa spate, astfel incat sa actioneze la inchiderea ei, prin contactul cu oala rotii spate. Sfat: joaca-te putin cu usa si intrerupatorul pentru a vedea cel mai bun loc, inainte de orice altceva. Eu am vrut ca prin montarea lor sa dau cat mai putine gauri, sa pot afla daca o usa nu e inchisa corect (am plafoniere si pe spate, ce se sting doar la inchiderea corecta a usii respective), iar montarea in dreptul gaurii de vizitare a stalpului are o lacuna: intrerupatorul nu este actionat de usa (usa nu calca pe el). Repet, intrerupatorul se monteaza cat mai departe de balamaua usii pentru ca sa "simta" inchiderea corecta/incorecta a ei. Nu exclud sa existe locatii mai bune.

Per total am dat 6 gauri:
-2 pentru intrerupatoare usi fata, montate pe stalpii dintre usi, putin deasupra nivelului butucului de usa,
-2 pentru suruburile de fixare a lor,
-2 pentru suruburile de fixare a celor de pe usile din spate, montate in locul dopurilor de plastic ce astupa gaurile de vizitare din dreptul broastelor.

This post has been edited by adrianne: 5 Feb 2008, 17:04


--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B44UCJ
parerea unui amator...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vierme_ha
post 6 Feb 2008, 19:41
Post #58


Membrul


Group: Members
Posts: 409
Joined: 6 January 04
From: Fetesti/Bucuresti




am montat la un prieten o alarma din metro "Pilot" cea cu 13 pini...am montat si firul ala cu anti-jefuire...si nu am scos nici un jumper.

dupa vreo 10-20 minute incepe sa chitaie intermitent si la fel si ledul de stare(cu sau fara contact pus) dupa vreo 10 chitaituri d-astea incepe sa faca mai des(la fel si ledul) dupa 10 din astea incepe sa sune continuu goarna.in tot acest timp....nu raspunde deloc la telecomanda(orice buton)

ce am gresit?


--------------------
Dacia 1310 TLX fost 1.8 16v 99kw 1990 - IL-02-XFP
Semnat: eu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megalor2008
post 22 Feb 2008, 16:38
Post #59


Membru incepator


Group: Members
Posts: 88
Joined: 27 January 08




cine poate sa imi spuna unde pot sa pun o alarma pe masina in garantie cu un pret decent .La Redac craiova cea mai ieftina este 8 mil. si nu accepta sa ma duc cu alarma mea, ei decat sa o monteze.


--------------------
renault megane ll lux privilege 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursamajor
post 30 Apr 2008, 12:51
Post #60


Membru pasager


Group: Members
Posts: 720
Joined: 2 May 05
From: Orașul lui Panait Istrati




Dintre alarmele low end care e mai fiabila? Nu ma intereseaza cine stie ce functii sa aiba , ci care e cea mai fiabila. M-ar interesa dintre acestea, gasite in comert: Scorpion, Pilot, Racing fast, Fighter. Sau poate alta, neadaugata aici. Multumesc.


--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 Preference (CB, AC și GPL LR Evo One) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st September 2018 - 14:12
Forum Renault Server hosting