Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, ca sa tragem o concluzie, daca schimbi antenele la tp link-ul ala nu obtii vrun fas, fie el cat de mic, in plus.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
un fâs care de multe ori contează.
![]() This post has been edited by gabize: 21 Jan 2015, 20:47 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sunteti plini de ... vorba aia suntem la cafenea si ne permitem, dar eu am facut cateva verificari/teste prin toate camerele in tot felul de pozitii, folosind ambele modele de antene si receptori diferiti, si nu exista vreo diferenta, nici viteza, nici semnal, nici nimic.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si care-s ambele modele de antene?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pe 5 GHz sau pe 2.5 GHz?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De fapt e 2.4
Continuați. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
te legi de amănunte...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
da rutaru ce zice?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.628 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tribunul @ 21 Jan 2015, 20:28) "TL-ANT2408CL este o antenă omnidirecțională de interior care operează în banda de frecvență 2.4-2.5 GHz" pana acum am montat antena aia pe 6 access point-uri cu rezultate bune fata de standard access point-uri de producatori diferiti QUOTE(AR-18-MOS @ 21 Jan 2015, 19:41) ![]() ![]() ![]() Banuiesc ca te pricepi. Pot sa-mi cu ce se asemana banda de 0.125m cu cea de 11m in privinta propagarii? Eventual demonstrezi si de ce o antena cu castig n-are castig. Ca doar asta sustii. da chiar, nu l-am vazut sa ne spuna ce legatura are lob-ul orizontal cu antena fm montata pe plafon in partea din spate a unei masini in 2m si ceva ce are? This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2015, 22:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Întrebare de noob: la dd-wrt poți seta în funcție de IP sau MAC viteze de transfer în funcție de cum vrea mușq meu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
pe wrt841 n-am văzut așa ceva.
Acu-s pe stock, nu poci verifica. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Parca htb folosisem pentru ceva de genul(*) amu' 1000 de ani.
Vezi p-aci ce si cum, happy hacking. http://linux-ip.net/articles/Traffic-Contr...-HTB-HOWTO.html Il foloseam ca sa aiba fiecare un procent asigurat din banda disponibila, daca era unul singur, avea toata banda pentru el. (*) Mai multe firme, o singura teava de net, traficul se impartea proportional cu cat contribuia fiecare la factura finala. Cre' ca nu erau doi sa plateasca la fel ![]() This post has been edited by bucatzel: 22 Jan 2015, 14:51 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mersi, da' lasă, că d'alea mai știam eu.
E vorba de ceva rapind, clica-clica de se poate, pentru cineva acasă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2015, 14:18) Întrebare de noob: la dd-wrt poți seta în funcție de IP sau MAC viteze de transfer în funcție de cum vrea mușq meu? Cauta QoS prin meniuri. Pe vremea cand aveam Linksys 54 GL cu o varianta de dd-wrt v23 SP2, aveam optiunea asta pe undeva. Pe Smart-WiFi-ul de-l am acum se numeste "Media Prioritization"Mai bine de atat nu cred ca gasesti. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
N-am citit tot topicu', mă scuzats! Mi-am upgradat netul de la rds la 1000 Mbps și mi-au zis că-mi trebe router Gigabit. Îmi puteți recomanda un router stabil? Acum folosesc un Linksys WRT54GL care merge ață, nu l-am mai resetat de vreun an de zile, există ceva asemănător ca și fiabilitate? Și dacă se poate să nu coste cât un rinichi?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La ăla m-am uitat și eu dar am văzut că au 5 resigilate (retururi). Dacă ziceți că e OK, m-aș băga.
29 Jun 2015, 20:27: Strict pentru wi-fi, am făcut vreo brânză cu abonamentul ăsta de 1000 și cu routerul nou? Tocmai citeam printre rânduri că viteza asta merge "decât" pe LAN. This post has been edited by Manuel: 29 Jun 2015, 19:27 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 29 Jun 2015, 19:58) Strict pentru wi-fi, am făcut vreo brânză cu abonamentul ăsta de 1000 și cu routerul nou? Tocmai citeam printre rânduri că viteza asta merge "decât" pe LAN. Asta cam așa e, dar și wifi e mult îmbunătățit. Eu folosesc așa ceva. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2015, 19:38 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
OK, vă mulțumesc frumos! Fac acum comanda pe emag.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dragi prieteni ... rds gigabit se refera la linkul EXTERN.
E adevarat ca pentru a accesa extern 1GB aveti nevoie si de banda interna de 1GB. Routerele care se lauda in descriere cu Gigabit pe ele se refera strict la partea LAN a retelei. Partea WAN este mult redusa si transferul de date WAN-LAN de aia depinde. Cu alte cuvinte, pentru banda mare externa se cere un router premium ... ceva ca asta Eu il am pe fra'su R7000 si maximul de WAN-LAN speed e pe la 400mbps. Cica R7500 e tot pe acolo dar are procesare mai rapida. Daca va tine portofelul, mergeti pe R8000 ![]() My baby ![]() DSC_0332.JPG ( Size: 714.16k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
Personal, am 200 Mbps, iar speedtest îmi confirmă asta (cu răgălia aia). Mai sus nu știu cum o fi.
Fiind vorba despre UPC, cred că mai mult contează calitatea modemului CATV. Care e Cisco. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2015, 19:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu l-am pus la munca pe al meu .. tine un server openVPN pe el (cu DD-WRT) si multe servicii de retea locale. Cand l-am ales l-am ales pe motiv de compatibilitate cu DD-WRT.
Daca vreti doar retelistica simpla, cu firmware stock, atunci mergeti pe ce spun reviewerii ca e "best value for money". This post has been edited by Liviu: 29 Jun 2015, 20:00 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Nu cred că merită investit 10k lei într-un router pentru o conexiune fie și ea, teoretic, de ordinul GB. Uz casnic, fără pretenții de file servere, web, ftp sau alte nebunii.
Ideea e că TL-WR1043ND are avantajul unei acoperiri mai bune pe WiFi și gigabit pe LAN/WAN, dar pierde la procesor și comunică doar în banda de 2,4GHz, deja aglomerată. TL-WDR3600 are un procesor nițel mai bun, gigabit LAN/WAN dar știe și banda de 5GHz. Dar în banda asta stă prost la acoperire, absorbția fiind mare. Și nici pe 2,4GHz nu se ridică la nivelul primului. Pentru uz casnic, avându-le în exploatare pe ambele, înclin spre primul în zone în care încărcarea în banda de 2,4 nu e mare. Altfel, pentru al 2-lea, dar aici trebuie ca și echipamentele deservite să fie capabile să comunice pe frecvența asta. This post has been edited by gabize: 29 Jun 2015, 21:05 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 10:18 |