Apa (o noua varianta)
![]() ![]() ![]() |
Apa (o noua varianta)
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Cred ca intra pe sus, prin compartimentul de la stergatoare.
Ai o singura solutzie: 1. Desfaci scaune, etc, si scotzi toata mocheta. Altfel nu se usuca in veci, shi o sa rugineasca -bonus. 2. Mergi fara mocheta cateva zile (been there, done that ![]() 3. Torni silicon ca-n Pammy Anderson, prin locurile "calde" shi ude. 4. Testezi din nou - pana rezolvi, se usuca mocheta 5. Montezi totul la loc. 6. Piesele ramase le vinzi sau le pastrezi (just a joke) Pe bune, asta e. Asa am facut shi eu, shi multi altii. Sau o vinzi - si asta au facut multi... |
-------------------- |
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Nu cumva se transmite apa din fata in spate?Trebuie mai intai rezolvata fata.Mocheta din fata eu am demontat-o astfel:
-am demontat plasticile laterale de la usi: -demontat fetele laterale de la aeroterma-cas(tragi de ele cu grija si ies tamburasii aceia -daca se mai rupe vreunul se gasesc in comert); -am taiat mocheta pe centru cu un cater ca sa nu mai demontez si altele ca era prea complicat si imi lua si timp mult; -am rezolvat problema cu apa si uscatul; -am pus mocheta la loc iar pe ele(jumatatile) le-am "lipit" foarte bine(si tine)cu "arici". PS. Au inceput ploile gata si probleme cu intratul apei. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
Maro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Îti fac si eu o recomandare! Este posibil ca într-o anumita masura sa repet ce s-a mai scris referitor la problema "baltilor DSN".
Scoate bancheta spate stânga (unde zici ca aparea balta) si ornamentul de plastic de pe partea interioara a pragului (numai pâna la jumatate, în dreptul stâlpului). Sub acel ornament de plastic vei descoperii niste orificii. Înarmeaza-te cu un furtun cu apa si cu o sursa de lumina. Stropeste cu presiune aripa interioara spate, acolo unde pragul se uneste cu aceasta. Eventual, înainte de asta curata bine cu apa si cu o perie portiunea respectiva! Folosindu-te de sursa de lumina, verifica daca intra apa în prag (uita-te pe orificiile din interior pe care le-ai descoperit sub ornamentele de plastic). Daca vei descoperii ca intra H2O, este foarte posibil ca asta sa fie cauza. La plecari de pe loc, viraje, opriri bruste apa intra în masina si ajunge si în partea din fata! Solutie: mai întâi desfunda orificiile de scurgere din prag (cele care se gasesc în josul pragului). Sunt 3 sau 4 la numar, din fata pâna în spate!). Daca reusesti sa descoperi gaura pe unde intra apa în prag (cea din contra-aripa spate) cauta sa o cureti bine si astup-o cu silicon, antifon, etc! Trage peste si o pensula de vopsea! Cam asta este! Spor la treaba si succes! |
-------------------- Toate bune!
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Multumesc mult tuturor....
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:00 |