Asa DA, cotiera
![]() ![]() ![]() |
Asa DA, cotiera
MMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) image024.jpg ( Size: 39.07k ) Number of downloads: 3580 |
||
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|||
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce vezi tu acolo e un suport pt casete, cd-uri, diverse chestii si pt bautura. Se gaseste de cumparat in Vitan. Cred ca e in jur de 500.000 - 600.000. Nu e luat de pe alta masina. Si se monteaza si usor. Mie unu mi se pare cam grosolana. Am mai vazut asa ceva pe un Hyundai Lantra, da arata de 1000 de ori mai bine era mult mai subtire si avea un design rotund si klumea nu patratos ca ala. Da de asa e la masinile straine. Totul e mai misto. De aia eu am SuperNova
![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Imi poate face cineva o harta cu targul Vitan? Intre ce ore este deschis si in ce zile? Eu sunt din Pitesti, dar daca stiu exact unde sa ma duc, atunci dau o fuga pana acolo sa imi iau
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e sa ajungi la Dambovitza. Daca ai reusit, atunci trebuie sa mergi EXACT pe langa rau, pe partea dreapta a raului, mai precis. Deci: cum vii de la Pitesti, intri prin Militari, mergi tot inainte, ajungi langa Palatul Cotroceni, mai mergi un pic si ajungi sa vezi apa Dambovitzei. Mergi cu ea inainte, treci de Izvor, Unirii, Timpuri Noi, traversezi apoi si B-dul Mihai Bravu. Mai mergi inca vreo 1.5 Km si ajungi.
Nu uita ca NU trebuie sa te desparti de apa. (doar in Unirii, nu ai incotro, dar revii apoi langa apa) In total mergi pe langa apa cam 10 - 12 Km, asa estimez eu.... Targul din Vitan il vezi imediat, e mare. Magazinele alea cu piese sunt deschise in orice zi a saptamanii. Cred ca lunea mai sunt unele inchise, in rest... Dupa ora 9 si pana seara sunt deschise tarabele. E bine sa nu vii prea tarziu dupa- amiaza ca sa nu se inchida din ele. Duminica e jale in targ, nu prea te sfatuiesc sa mergi. E multa lume si agitatie cu masini de vanzare, telefoane furate, fiare vechi, etc. In timpul saptamanii e mai bine, iti "tihneste" plimbarea. In plus poti sa intri si cu masina inauntru, lucru care nu e valabil Duminica cand nu ai unde parca decat la 1 Km distanta.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
MMihai |
![]()
|
Mersi mult, acum m-am lamurit. cred ca imi iau ceva mai multi banuti la mine, sa nu ma tenteze ceva de acolo si sa nu pot sa imi iau
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE Ideea e sa ajungi la Dambovitza. Daca ai reusit, atunci trebuie sa mergi EXACT pe langa rau, pe partea dreapta a raului, mai precis. Deci: cum vii de la Pitesti, intri prin Militari, mergi tot inainte, ajungi langa Palatul Cotroceni, mai mergi un pic si ajungi sa vezi apa Dambovitzei. Mergi cu ea inainte, treci de Izvor, Unirii, Timpuri Noi, traversezi apoi si B-dul Mihai Bravu. Mai mergi inca vreo 1.5 Km si ajungi. Nu uita ca NU trebuie sa te desparti de apa. (doar in Unirii, nu ai incotro, dar revii apoi langa apa) In total mergi pe langa apa cam 10 - 12 Km, asa estimez eu.... Mai simplu-i cu barca ![]() QUOTE Duminica e jale in targ, nu prea te sfatuiesc sa mergi. E multa lume si agitatie cu masini de vanzare, telefoane furate, fiare vechi, etc. In timpul saptamanii e mai bine, iti \"tihneste\" plimbarea. In plus poti sa intri si cu masina inauntru, lucru care nu e valabil Duminica cand nu ai unde parca decat la 1 Km distanta.... Esti optimist la faza cu 1Km... |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
MMihai |
![]()
|
Pai inseamna ca nu-mi ramane decat sa las masina in parcare la Metro si sa merg cu metroul
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Bah frate cum se monteaza cotiera aia? Cum o prinzi? nu am gasit in Tips&Tricks nimic despre chestia asta. E misto chestia aia. Poate imi iau si eu. Am o singura intrebare: nu produce zgomote deranjante?
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da "cotiera" pe search si o sa te saturi de sfaturi sau cauta la Liviu
Se monteaza in 6 suruburi prinse in masca de plastic dintre scaune. Atentie trebuie sa schimbi scaunele intre ele ca sa ai acces la rozeta de inclinat spatarul. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
se scoate suportul de sub frana de mana care are un singur surub in spatele scaunelor si se trage peste frana de mana ,se monteza cotiera prin 4 suruburi in carcasa (atentie sa fie centrata drept ) ,dupa acea se demonteaza scaunele si se inverseaza ca nuti dau voie rotitele de la spatar .apropo e super utila si comoda si relaxanta.
![]() |
-------------------- B 32 BUG
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Chiar daca sunt moderator, am sa imi permit sa calc putin pe langa subiect
![]() Voi (adica B 32 BUG) chiar nu va uitati la data ultimului mesaj inainte de a scrie ? ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Spune-i asta lui Dsops, ca tot se plingea ca de ce se inchid subiectele. Iaca de ce!
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
eu am una pe negru dar nu-i prinsa pt ca mi-a fost lene
![]() zgomote nu face si este f comoda |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar daca se dau rsp. dupa cateva luni tot e un lucru bun ,daca nu ptr. cel ce a postat topingu pentru altii in mod sigur ,bafta!
|
-------------------- B 32 BUG
|
|
LIVIU KGB01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 February 05 ![]() |
QUOTE(Mad MAX @ 15 Jan 2004, 03:33) Bah frate cum se monteaza cotiera aia? Cum o prinzi? nu am gasit in Tips&Tricks nimic despre chestia asta. E misto chestia aia. Poate imi iau si eu. Am o singura intrebare: nu produce zgomote deranjante? se monteaza f usor ,are 2 brate care se prind de calu de la frana de mana in doua colsuruburi si se mai prind de cotiera in doua colsuruburi de cotiera.Zgomote nu prea face ca intra cam fortat intre scaune da o sa te incomodeze la frana de mana.Si intre cotiera si scaune trebuie sa scoti chestia aia de la centuri si se aseaza perfect |
--------------------
dacia
super nova comfort
- TL-01-KGB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LIVIU KGB01 @ 7 Mar 2005, 16:11) se monteaza f usor ,are 2 brate care se prind de calu de la frana de mana in doua colsuruburi si se mai prind de cotiera in doua colsuruburi de cotiera.Zgomote nu prea face ca intra cam fortat intre scaune da o sa te incomodeze la frana de mana.Si intre cotiera si scaune trebuie sa scoti chestia aia de la centuri si se aseaza perfect Cred ca de fapt ai vrut sa zici holzsuruburi / holtzsuruburi. Si in al doilea rand, cred ca de "chestia aia de la centuri" o sa mai ai nevoie pe viitor, ca poate mai pui si centura din cand in cand, macar asa, la drum lung... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Mi-am pus si eu in sfarsit cotiera
![]() Dupa multe framantari, nu stiam daca merita sau nu investitia ... Este super .. MERITA !! Ii sfatuiesc pe cei care nu au inca sa isi puna .. vor vedea de ce !! ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
Si eu vreau sa-mi pun. Dar nu-i cam mare bataia de cap cu schimbatul scaunelor intre ele?
![]() Mi se pare destul de incomod montatul si mi-e sa nu-mi prind urechile. Am schimbat antena si lampile care luminau nr de inmatriculare si asa am observat cat de bine e proiectata supernova pe care eu o laudam indelung. Si asta a fost asa de vara. Ca la restul nu mai spun ca a trecut mult timp si mi-a trecut supararea... Poate ma hotarasc si mai i-au pe cineva sa montam cotiera aia ca mi se pare utila si comoda. De zdronganit nu-i problema ca la cate zgomote interioare scoate masina aia.... nu mai conteaza ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu am montat-o fara sa schimb si scaunele intre ele...Sunt mai lungan de fel, si cand dau scaunul mai in spate (pozitia in care sta de regula), am acces la rotita... Ia cotiera, vezi cum iti e mai bine, si monteaz-o...e prea simplu...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:40 |