DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> BELTRONICS v 940, NU PORNESTE

romiso
post 30 Jun 2009, 10:22
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 30 June 09




SALUT am un beltronics v940 de vreun an, fff multumit pana intr-o zi cand nu a mai functionat[/B]...... adica a functionat pana seara caun am ajuns acasa, l-am luat din masina si dupa cateva zile cand am vrut sa-l folosesc din nou nu a mai pornit si pace..... nu-i mai gasesc garantia huh.gif si gata cu reparatia in garantie, apoi am fost la un electronist crezand ca are ceva ars la sursa de alimentare.... dar nu..... totul este in regula, se alimenteaza, nu este nimic ars, dar nu porneste. este intro forma de blocare a procesorului asa dintr-o data ohmy.gif ... asta este singura explicatie, adica ar trebuii resetat probabil, sau asa ceva..... ARE CINEVA VREO IDEE SAU A MAI PATIT CINEVA ASA CEVA????? CUM OARE POT SA REZOLV PROBLEMA???


--------------------
fiat stilo 2003 1.9 JTD - AG95AVI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 30 Jun 2009, 10:40
Post #2


_______________________


Group: Members
Posts: 6.468
Joined: 12 September 06




De obicei Beltronics au garantie 2 ani...daca ai pierdut garantia este nasol...de obicei nu prea se mai repara ...ele se schimba...Sfatul meu este sa te duci la reprezentanta falcon(Adresa: B-dul Magheru, nr. 6-8, sector 1, București (în service Ciclop, etaj 1) ) si sa intrebi care este treaba..daca se mai poate repara sau nu...


--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
parpanel
post 30 Jun 2009, 15:58
Post #3


Calator


Group: Members
Posts: 859
Joined: 11 March 05




Asa am patit si eu si mi l-au inlocuit cu alt aparat.


--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cataMCM
post 26 Nov 2010, 11:19
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 23
Joined: 28 December 07
From: RESITA CS




Poate este tarziu, dar nu vroiam sa deschid topic nou. Porneste, face toate setarile, dar apare scris City NoX si nu ma lasa sa intru in meniul de configurare, adica cand tin apasate simultan butoanele city+brt scrie program si imediat BLIND OR. chiar nu am gasit raspuns la problema mea... garantia s-a dus de mult... am fost fffff multumit de el, chiar sa se fi sters memoria? Poate ma ajuta cineva cu vreun sfat, resetarea am incercat, curent slab, exclus, incercat pe alte masini... cam tot ce a depins de mine am incercat.


--------------------
Dacia 1310 L ~ 1997 ~
Skoda Octavia Tour 1.6 MPI ~ 2009 ~
LOVE IS FOR FREE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th November 2018 - 03:09
Forum Renault Server hosting