Bancheta spate
![]() ![]() ![]() |
Bancheta spate
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
ssulea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 June 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu cred ca o sa mai scot vreodata bancheta aia de acolo ![]() Si eu am patit la fel, dar am fost nevoit s-o scot si pun la loc de mai multe ori si acum merge mult mai usor. Acu' nu stiu daca ea si-a dat drumu' sau am prins eu shmekeria... |
-------------------- |
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE [...] (era ziua mea si a mamei mele si aveam invitati si eu stateam sa-mi pun cas :P ) ![]() |
-------------------- |
|
KaiseR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 September 02 ![]() |
Si la mine scartaiau banchetele din spate...ca ma bagau in boala.....si le-am prins in suruburi.....ca oricum nu le rabat.....ca nu e masina de carat marfa.....de cele mai multe ori merg singur....sau cu 1-2 persoane....asa ca le-am batut in cuie.........
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
[zi-mi si mie, te rog, cum le-ai prins 'definitiv" ca vreau sa o fac si eu..m-am saturat de zdranganit
|
-------------------- |
|
ovidiu dumitru |
![]()
|
it manager Group: Members Posts: 5 Joined: 7 November 02 From: BUCURESTI PADURETU 37 ![]() |
Cele doua banchete au intre ele o balama comuna care se fixeaza de podeaua masinii. Verificati jocul existent la acest mecanism. Am avut acesta problema si am rezolvat-o prin eliminarea jocului folosind 2 bucsi (la cele 2 banchete) din tabla de 0,4.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- B-28-XGC o. dumitru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:46 |