Banda neagra intre geamuri
![]() ![]() ![]() |
Banda neagra intre geamuri
MMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) 01[1].jpg ( Size: 67.46k ) Number of downloads: 1745 |
||
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Daca tot ai fotografiat masina, de ce nu l-ai intrebat pe propietar?
![]() Si el vine la intanirile DSN. Mai rar insa. Cred ca este vorba de folie pentru geamuri. Si nu inteleg de ce ar rugini mai repede daca iti pui folie pe tabla. Oricum nu vreau sa spun prostii. Mai bine sa ne spuna Doru B-81-GTI cum a facut. |
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Se cumpara autocolant negru ...se taie ...se monteza ....nu rugineste daca e pus bine ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Stiu ca nu sunt la subiect dar vin si eu cu o intrebare pentru Doru B-81-GTI daca nu-i cu suparare.
Geamurile le ai facute la cuptor sau cu folie? daca le ai facute la cuptor spune-mi te rog cat mai face operatia asta. Merci mult astept un raspuns. ______________________ O zi buna tuturor |
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Folie ...costa cam 1.600.000 pe toate geamurile inclusiv fata (eu nu am pe geamurile laterale din fata) cu folie 3M, (nu chestie d'aia de 100000 din tirg prin care nu vezi nimic noaptea)
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Folie ...costa cam 1.600.000 pe toate geamurile inclusiv fata (eu nu am pe geamurile laterale din fata) cu folie 3M, (nu chestie d'aia de 100000 din tirg prin care nu vezi nimic noaptea) Merci mult pentru informatie si iti mai fac si eu o intrebare mica si promit ca nu te mai stresez cu toate ca stiu ca nu sunt la subiect imi cer mii de scuze tuturor. Cei de la firma 3M iti dau certificat? Merci mult inca o data __________________________ O zi buna tuturor |
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
L-as fi intrebat, dar poza am luat-o dupa net
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Albert , daca te ajuta cu ceva iti dau numarul de telefon al firmei unde mi-am pus eu geamuri negre. De fapt unde le-am ionizat. Toate cele patru geamuri laterale si luneta m-au costat 1550000 lei . Am primit o omologare RAR si cand m-a oprit politia,i-am aratat-o si "la revedere".
Firma se numeste GIP si se afla in militari pe langa blocul connex. Numarul de telefon este 434.15.72 |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
raule, ai ajuns vedeta ...
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Alberto |
![]()
|
Pentru Costex merci mult pentru informatie ma-m interesat, am sunat la ei si mi-au spus pretul este reactualizat astazi 25.06.2003 de 1.750.000 pentru toate geamurile si toata operatia dureaza circa 3 ore.
Inca o data iti multumesc, ___________________ O zi buna |
-------------------- |
|
B-27-YFV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
QUOTE ... pus eu geamuri negre. De fapt unde le-am ionizat. Ai putea sa pui o poza sa vedem cat de negre sunt. Multumesc, |
-------------------- |
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
pt Doru , de unde ai luat colantul de pe masina ? si cat te-a costat ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
www.extremedesign.ro ...ai sa gasesti acolo mai multem modele ...insa cel mai bine da-i un telefon (gasesti numarul pe site) si intreaba de preturi si modele ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
alex klm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cine vrea acea banda neagra si chiar un model ca a lui Doru B-81 -GTI sa ma contacteze print-un PM.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:18 |