Bete de Cielo pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Bete de Cielo pe DSN
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Attached thumbnail(s) image0042.jpg ( Size: 94.3k ) Number of downloads: 2278 image0041.jpg ( Size: 92.32k ) Number of downloads: 2394 image0040.jpg ( Size: 93.77k ) Number of downloads: 2481 |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Trufasu Aurelian Ovidius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
arata bine! ai muncit mult? s-a facut greu? trebuie schimbate multe piese?
sunt tare curios. |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am muncit cca 5 ore in continuu
Nu trebuie schimbata NICI O PIESA. In schimb trebuie adaugate cateva .. Astea ar fi .. relee pentru pozitii/faza scurta/faza lunga/claxon. Si mai trebuie facuta o piesa de adaptare a blocului de lumini .... |
--------------------
.
.
.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce tip de relee ai folosit si unde le-ai pus? Problema cu semnalul s-a rezolvat sau tot nu sta ca lumea?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Liviu |
![]()
|
Am folosit relee pentru far de nova (supernova) care se gasesc la mag de pe Mihai Bravu cu cca 35-40Klei bucata.
Semnalizarea merge perfect ... dar mergea perfect si cea originala dupa ce i-am facut eu modificarea de rigoare .. ![]() Am pus doua poze despre ce se taie pe www.tutorialdsn.go.ro .. pozele sunt in partea din mijloc a paginii ... |
--------------------
.
.
.
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu astept sa vina alea de Solenza...probabil ca o sa se potriveasca fara nici o modificare...din poze pareau putin mai rotunjite
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Liviu |
![]()
|
betele originale de la dsn sunt cele folosite pe Renault 18 si pe Renault Clio ala vechi de prin '85-'90.
Betele de la Solenza sunt EXACT cele folosite pe Clio acual ... Am vazut fizic Solenta la Pitesti si stiu sigur ca sunt "betele" de pe Clio ... arata cenzuratre .. dar .. hmm .. cand m-am dus la reprezentanta Renault sa cumpar bloc de lumini si contact stergatoare am cazut din picioare cand am aflat pretul ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Relee ti-ai pus pentru ca vroiai becuri mai tari sau pentru ca era necesar la adaptare? :?
|
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si astea de Cielo cit costa?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Liviu |
![]()
|
releele sunt necesare pentru ca blocul de lumini de cielo nu este un bloc de putere (ca cel original DSN) .. este si mult mai mic .. cam 50% ca volum ....
De costat ... perechea de Cielo a costat 985 de mii parca .... |
--------------------
.
.
.
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE m-am dus la reprezentanta Renault sa cumpar bloc de lumini si contact stergatoare am cazut din picioare cand am aflat pretul ![]() acum am picat si eu...la fel cum e cu telecomanda de la radio aia de la Clio |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
JCV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 May 02 ![]() |
QUOTE betele originale de la dsn sunt cele folosite pe Renault 18 si pe Renault Clio ala vechi de prin '85-'90. Betele de la Solenza sunt EXACT cele folosite pe Clio acual ... Am vazut fizic Solenta la Pitesti si stiu sigur ca sunt \"betele\" de pe Clio ... arata cenzuratre .. dar .. hmm .. cand m-am dus la reprezentanta Renault sa cumpar bloc de lumini si contact stergatoare am cazut din picioare cand am aflat pretul ![]() Daca ai vazut-o fizic poti sa-mi spui cum "arata" interiorul la atingere? Scaunele sunt tot astea pacatoase? |
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau. :)
|
|
Liviu |
![]()
|
sorry .. dar nu am pus mana .. doar am privit-o .. dar scaunele arata identic cu cele actuale ... cel putin cele din fata.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
liviu ti-am salvat vreo 7 milioane nu?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Liviu |
![]()
|
da ma .... merci ...
![]() Dar ce ??? simt cumva o umbra de invidie in tonul "vocii" tale ?? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
in nici un caz. ca altfel nu iti ziceam, nu. dar in curand si eu voi avea.
pana acum nu am avut bani, dat acum am ceva si cand se face uscat...pun si eu. poate te sun sa te mai intreb ca sa nu mai gasesc eu soluti la ce e deja rezolvat.:-). am uitat sa te felicit. PE BUNE. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
diseara iti arat ceva sa mai faci. sa imi aduci aminte te rog sa nu uit ca merita. si e ieftin.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
[OffTopic si un pic retardat]
Auzi Liviu-le, da' tu ti-ai schimat volanul? ![]() [/OffTopic si un pic retardat] |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Liviu |
![]()
|
pai nu SVD ???? dar am uitat sa dau din trompeta pe tema asta
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hmmm. acum am citit si eu aici . Cam tarziu ....
![]() Am si eu o intrebare pt liviu: unde i-ai pus tu claxonul pt ca "betele" de cielo nu au prevazut claxon pe "batz" pt ca au pe volan(presupun ca tu pe volan nu ai) si la stergatoare unde ai pus potentiometrul de reglaj al temporizatorului (reglaj de timp mai mare sau mai mic)? :?: :?: :?: :roll: :roll: |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu nu vezi ca si-a montat un buton rosu in capul manetei ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si cu temporizarea ce faci ? :roll: |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa, ha?
Care buton/potentiometru de temporizare pe Supernova? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mad MAX |
![]()
|
nu stiu .... eu am nova. La Nova este. Invarti de "batul" ala.
![]() La supernova nu este? Ce naspa.... Pai puteti sa ii puneti. Eu zic ca este o imbunatatire substantiala a comfortului la volan. Puteti sa luati de Cielo daca vreti. Vroiam si eu sa imi pun de astea de cielo dar sunt prea multe adaptari de facut. Poate cand imi voi schimba volanul sa imi pun bloc de lumini de cielo (asta daca imi iau volan cu claxon in mijloc ... nu prea ma incanta solutia adoptata de liviu). La fire se potriveste perfect(la nova) ? Iar la cel de la stergatoare trebuie sa ii pun temporizatorul ala. Mai vedem.... Numa' bine |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
Mad MAX |
![]()
|
QUOTE Am muncit cca 5 ore in continuu Nu trebuie schimbata NICI O PIESA. In schimb trebuie adaugate cateva .. Astea ar fi .. relee pentru pozitii/faza scurta/faza lunga/claxon. Si mai trebuie facuta o piesa de adaptare a blocului de lumini .... Am si eu o intrebare pt LIVIU : Despre ce piesa de adaptare e vorba? Stii cumva daca se potrivesc papucii cu cei de la Nova??? mersi mult... Numa bine |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai piesa aia de adaptare este de fapt o bucata de tabla ordinara care adapteaza prinderea blocului de limini de cielo in locasul original de dsn. Nu e mare scofala. Eu am fabricat piesa respectiva diintr-un numar de inmatriculare vechi (tabla de aluminiu) folosind un patent si o panza de bonfaier (asa se scrie?) ..
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Mad MAX |
![]()
|
Oare nova o avea acelasi sistem de prindere al blocului de lumini ca la DSN ???
apropo .... cum e cu temporizatorul de stergatoare? De ce nu iti pui? |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu imi pun pentru ca sincer nu am avut nevoie stringenta de asa ceva pana acum
![]() Cand o sa mi se rupa buza dupa asa ceva am sa imi pun si din ala ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
emie, mesajul tau cu cadenta variabila la stergatoarele de DSN s-a transformat intr-un tutorial
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:23 |