Bip marsarier
![]() ![]() ![]() |
Bip marsarier
adi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- -NA-
DSN Clima (2002) |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cite imi aduc eu aminte exista o "lampa" de marsarier care bipaie.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Exita becuri care cand se aprind emit diverse sunete; aceste becuri se monteaza pe stopuriel de mers inapoi.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
:shock: Exista asa ceva ? :shock:
Am ramas chiar ca la dentist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif S-au dat drak astia ... dar in folosul nostru laugh.gif Si acum ... bineinteles intrebarea: De unde se procura ? Si daca stiti si un pret (aproximativ) ar fi perfect smile.gif |
DSN Clima (2002) |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
150Klei in targ ...
Eu mi-am cumparat o prostie din aia, i-am scos becul si am tras doua fire pe care le-am legat la firele becului de marsarier (asa se scrie in romaneste?? ). Dracia respectiva (bipaitoarea) am ascuns-o sub spoiler in dreptul lampii de ceata .. in felul asta se aude muuult mai tare decat se auzea daca statea in locul becului normal (plasticul triplei spate atenua mult din zgomot) .. Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
se mai spune si "marsalier" tongue.gif dar inclin sa cred ca prima varianta este mai "corecta" :wink:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adi |
![]()
|
|
DSN Clima (2002) |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
negociat, scoti la 100k becul ala.
Pune-l cum a zis Liviu, ca altfel chiar nu se aude mai deloc ! P.S. Au si cu Lambada :twisted: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adi |
![]()
|
[quote]P.S. Au si cu Lambada :twisted:[/quote]
Nu m-ar interesa cine stie ce manea ... ci doar un piu-piu. Se poate incerca dispozitivul sau are doar eticheta: Lambada AdiDeLaValcea HiQ ? biggrin.gif |
DSN Clima (2002) |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si dai si lupta, si dai si lupta :duel: ... ca eu cu famelia mea de la '48 in Camera.
Coane Fanica laugh.gif (Agamita Dandanache - O scrisoare pierduta - I.L. Caragiale) Si becu singur se stingea :twisted: Iar marche arrier-ul nu mergea :inger: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da' de bipait bipaia???
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Au si in statie la OMW cate vrei tongue.gif
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
adi |
![]()
|
Am gasit in Vitan:
bec bipaitor 130.000 bipaitoare simpla 100.000 Mi-am luat una simpla (o cutiuza neagra, de plastic, destul de maricica: aproape cat o cutiuta de conserve de peste, cu un circuit si o membrana vibratoare) ca oricum becul il distrugeam ca sa-l montez in exterior. Am montat-o in exterior (ca m-ar fi innebunit de cap pe mine, daca o lasam in portbagaj smile.gif) sub spoiler, in spatele lampii ceata. Am conectat-o la becul de marsarier (am avut noroc ca deja erau niste suruburi cu piulite acolo, de cand mi-am montat al doilea bec de marsarier) si imi satisface nevoile. Atentie ca daca se pun firele invers nu mai bipaie ... smile.gif |
DSN Clima (2002) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Adica.....hmmm?
Oi fi singurul care se sparge de ras? V-ati montat bec la marsarier si...va satisface nevoile... OK..... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:24 |