Bucse bara stab>alta marca?
![]() ![]() ![]() |
Bucse bara stab>alta marca?
cristian corbu |
![]()
|
||
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 11 Apr 2010, 20:54) Comparandu-le cu cele din pozele de mai sus, mie nu mi se pare ca sunt mai mici. Daca o sa le comand, voi reveni cu detalii. Eu sunt sigur ca se vor potrivi, mai ales ca si basculele sunt aproape identice. si daca sint mai mici le pui 1 sau 2 bucati de curea de distributie pina vine la lungimea normala...ma anunti si pe mine de calitatea bucsilor...multumesc |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu nu pun pe nimeni sa le cumpere si nici nu dau sfaturi in acest sens. Daca nu se potrivesc, am pierdut maxim 25 de lei si gata, nu o sa stau cu carpeli. Dar uitandu-ma la bucsi si la bascule, eu zic ca merg.
O sa ma uit cand o sa am timp si la un prieten cu R19 sa vad cum sunt la el, cu toate ca el are motor de 1.8. Cine mi-a dat codul pentru aceste bucsi din Dialogys, mi-a spus sa comand pentru R19 1.4 8V E7J. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cristio_79 ...crezi ca este asa de mare diferentza la bucsaraie intre R19 1.4 8V E7J si R19 1.8 ???eu zic ca nu exista asa ceva...ca si la noi Solenza 1.4 mpi si Solenza 1.9 D sint identice pe bucsi ,brate ,punte...la ele difera arcurile pe fata si poate niste lucruri minore
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am luat originale de uzina cu holograma si sticker. Se gasesc in pungute la set (2 bucati) si costa 16 lei. Deci 32 de lei toate 4 bucati. Inca nu le-am schimbat dar data trecuta am pus de "srl" pentru ca nu gasisem originale si nu au tinut nici 5000 km. Acum sunt varza, tocite, este praf cauciucul, nici nu mai fac contact bine cu bara stabilizatoare. Astea de srl se vand la "kg"... adica ti le da dintr-o punga de plastic si costa 2-3 lei bucata. Nu recomand de srl...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
de unde ? un cod ?
|
--------------------
...
...
...
|
|
ramsen |
![]()
|
si eu tot din alea de care spune Maskatu folosesc...eu in primul rind nu ma uit la timbru ci la cit de tare este cauciucul...ma rog am si pe cineva la magazin care mi le da pe cele mai bune... pretul la mine este 20 lei toate 4 bucsile bara stabilizatoare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
-Bucsa bara stabilizatoare (set 2 buc, cod: 60 01 549 145) = 16 lei bucata, din targ Vitan. Sunt in pungute sigilate...
@ramsen: sunt originale? Mi se pare dubios de putin 20 toate 4... eu am dat 16 pe set, deci 32 toate 4, cu sticker, holograma, etc, si diferenta este evidenta in comparatie cu cele de srl, la "kg". |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
crede-ma ca sint originale originale...la fel cum spui tu cu sticker si holograma si bineinteles si codul pe ele...pretul asta este la toate magazinele de pe str. Dumbravei din Pitesti
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ah, pitesti... asa zi. Acolo toate sunt ieftine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alex_dinu476 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
si eu am luat de fiecare data de origine cu cu holograma si sticker la 7 lei bucata dar nu tin mai mult de 8-9 luni
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004/1.4MPI
- DJ 08 EDO
|
|
ramsen |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
@ramsen
Scuze, dar nu am fost atent. In pitesti sunt preturi foarte bune la piese... doar sunt magazinele de piese la cateva strazi de str. uzinei unde se fabrica mai toate piesele. @alex_dinu476 Intr-adevar nici cele originale nu stralucesc la capitolul fiabilitate. Eu sunt nedumerit, avand in vedere ca bucsile din fabrica au tinut cateva zeci de mii de km, pe cand cele after-market "originale" nu tin nici 1 an. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
De maine am sa caut sa cumpar 2 bucse reanult 19 pt capetii bari stabilizatoare si 2 de iveco daily pt interior, am inteles ca ar fi mai rezistente.
Daca gasesc am sa postez cateva poze. |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
chiar te rog sa pui sa vedem...bine si pretul la ele
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Bucsele au costat 13 lei bucata, erau si mai scumpe respectiv 65 lei/buc, am cumparat ce a fost mai ieftin sa vad exact despre ce e vorba insa nu se potrivesc, cat despre cauciucul din care-i confectionata bucsa nu mai vorbesc, nu se compara cu cele pt solenza. daca ar fi fost partea ce intra in bascula mai lunga ar fi fost ok.
Maine merg sa masor, compar bascula si bara stabilizatoare de clio cu cele de solenza, poate merg montate la noi, cine stie. Attached thumbnail(s) DSC02813.JPG ( Size: 271.47k ) Number of downloads: 1181 DSC02811.JPG ( Size: 334.69k ) Number of downloads: 1241 DSC02812.JPG ( Size: 317.04k ) Number of downloads: 1218 DSC02814.JPG ( Size: 284.12k ) Number of downloads: 1187 DSC02815.JPG ( Size: 269.31k ) Number of downloads: 1142 DSC02816.JPG ( Size: 299.16k ) Number of downloads: 200 DSC02817.JPG ( Size: 280.34k ) Number of downloads: 210 |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
dubioase rau sint bucsile astea...ai incercat pe masina sa le pui si nu merg???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
am montat o singura bucsa pe partea stanga, problema e ca nu o strange ca pe cea originala, momentan nu am auzit batai, zgomote ciudate din cauza bucsii!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca nu o strange cum trebuie , de ce mai pastrezi bara stabilizatoare ? Da-o jos si nu mai "bate" nimic . Daca pui bucse noi , nu mai bate nimic , DAR isi fac treaba si "stabilizeaza" masina , daca le pui pe acea care nu sunt strase bine si nu se stie cum lucreaza bara cu ele ... atunci stabilizarea are de suferit .
Zgomotele sunt produse atunci cand bara "lucreaza" , indiferent ca face sau nu zgomot ala este un semn ca ea lucreaza , doar ca nu mai are acel cauciuc de amortizare . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Bucsile nu au rol de amortizare... QUOTE(Vladd @ 15 Apr 2010, 21:01) am montat o singura bucsa pe partea stanga, problema e ca nu o strange ca pe cea originala, momentan nu am auzit batai, zgomote ciudate din cauza bucsii! Pe bara cred ca intra fix (asa masurasem eu mai demult) dar cum zici ca nu se strange? Cu niste bride de Reno 19 ar merge? Daca intra cu brida de pe R19 si cele de pe mijloc eu unul trec la Powerflex, ultima data erau in jur de 200ron toate 4. |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Vladd |
![]()
|
deci la bucsa de mai sus, partea ce intra in bascula e mai scurta, daca s-ar pastra o parte din bucsa veche eu zic ca ar merge montate, sau inca o varianta: facute bucse la strung dintr-o bucata plina de cauciuc, eventual putin mai groase la exterior sa le sranga bine!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Vladd |
![]()
|
Am montat azi ambele bucsi de reno 19, in sfarsit s-a facut liniste.Am procedat in felul urmator: am pastrat 3-4 mm din bucsa originala (partea de la baza care se pupa cu bascula) ca sa se aseze bine bucsa de reno 19, am curatat cu smirghe bara apoi am bagat bucatele de sapun in bucse ( sa fie mai usoara frecarea).Acum urmeaza sa dau la un strungar un set de bucse originale sa-mi faca din cauciuc plin alte bucse mai rezistente!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce ati zice de niste bucsi din poliuretan? aici
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Puteti incerca bucsile de Megane 1 benzina,se potrivesc doar alea din capatul barei.
|
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
Si pe centru de care se potrivesc?
|
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
pe mine ma omoara bucsile de la bara, capetele le-am schimbat la nici 3000 de km, si nu sunt nici ala care sa mearga urat si sa dea in toate gropile
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
eu pe la 5000 km le schimb...astea sint bucsile ce sa le facem...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am deja 10.000 si inca nu troncane. Teflon si vaselina siliconica e solutia.
Bafta. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
ramsen |
![]()
|
asa le-am montat eu acum cu banda de teflon cu vaselina dat pe ea si bucsa...sint curios citi kilometri o sa tina...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuia sa pui vaselina , in timp topeste bucsile pe bara !
Deci : "Puteti incerca bucsile de Megane 1 benzina,se potrivesc doar alea din capatul barei. " - cele doua din capatul barei se potrivesc cele de la Megane 1 - cele de pe mijloc de unde s-ar potrivi ? Clio ? - poliuretanul nu este prea dur ? This post has been edited by marius80_eugen: 25 Feb 2011, 12:34 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:04 |