Butonul de la frana de mana sarit si rupt
![]() ![]() ![]() |
Butonul de la frana de mana sarit si rupt
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ati patit asa ceva ? Stiti cum se poate rezolva? De patit nu am patit, mergi si tu in service daca esti, mai esti in garantie, daca nu vezi pe unde se gaseste mai mult nu iti pot spune poate te ajuta altcineva. __________________________________ Bafta ![]() |
-------------------- |
|
stfp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Salut,
Da, eu am patit-o exact ca tine cata vreme eram in garantie. Am fost cu masina la service (in cazul meu, Latin Efe Dacia - Bucuresti) si mi-au reparat-o rapid si fara nici o spaga. Din pacate nu stiu cat costa daca nu esti in garantie. Numai bine, Stefan |
-------------------- |
|
RoadRunner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu faza cu frana de mana si cand era trasa. :cry: Exact cand am vrut sa o las jos ca sa plec s-a rupt butonul ala.
Sa vezi chin sa deblochez frana ca sa mai plec de acolo. Au rezolvat-o baietii de la service in garantie... Nu am idee cat ar costa. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
- - Beep! Beep!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:39 |