Calorifer + radiator
![]() ![]() ![]() |
Calorifer + radiator
ADN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca nu ma insel la Meridian e 600k.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, am retinut bine 600k (si-a schimbat un coleg cu DSN clima caloriferul sapt trecuta;nici el nu mai are masina in garantie).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
ADN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Shit. Pai ce am dat 790000 pe calorifer si sa dau 600000 pe manopera ?
Pai cum imi pica astea la mai mult de 18 luni, nu ma aranjeaza deloc. Mai bine il schimb eu, ca ma vazut cum se face, ba mai mult am participat chiar la schimbare. Oricum multumesc. Lua-i-ar dracu cu caloriferele lor cu tot. |
-------------------- |
|
SYL |
![]()
|
Si inca ceva: i-au dat 18 luni garantie.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hai ma ca vine vara ... ce dracu ai mai dat banii pe calorifer ... o s-a mergi si tu cu geamu' deschis
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
ADN |
![]()
|
Pai tocmai asta este. In doua luni incep caldurile si cum claptea de deasupra caloriferului nu este perfec etansa ( nu am auzit de una care sa fie ) o sa imprumute niscaiva iz de antigel cand dau drumul la A/C.
Daca stau bine si ma gandesc cred ca sunt doar doua luni pe an cand nu folosesc ventilatorul, in rest baga cald sau rece dupa nevoie. Asa ca, cred o sa-l schimb eu in parcare. |
-------------------- |
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Oare s-o potrivi caloriferul de pe Solentza la DSN ? Daca da, cred ca asta ar fi rezolvarea tuturor problemelor noastre cu privire la fisurarea radiatorului caloriferului. Eu l-am schimbat in garantie acum vreo 6 luni si deja a inceput sa miroasa a antigel in interior. E nasol rau de tot ! :cry:
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
Ronnie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 04 From: Bucuresti ![]() |
HELP HELP...mai am garantie pana in mai....am 16mi km si n'am schimbat nici calorifer nici radiator nici toba....ce fac?!?!? :| :| :|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B68USD
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Le schimbi imediat dupa ce trece garantia :cry:
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Da doua shuturi in radiator si calorifer (mai greu) + putin lichid de frana pe toba. Serios acum, eu m-am fript cu caloriferul la nici o luna dupa ce a expirat garantia...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai frate si mie imi expira garantia la sfarsitul lui Aprilie, insa nu am de gand sa - i provoc nici o defectiune. Ma intreb si eu: daca am avut noroc si am un radiator bun, iar cel pe care mi - l pune in loc "crapa" dupa 2 -3 luni? :roll:
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar s-ar putea sa ai un radiator bun, eu am masina din iunie 2001 si pana acum radiatorul e beton, nu l-as schimba decat in caz de extrema urgenta. In schimb am numai ghinioane cu caloriferul...
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Ce riscuri esixta daca merg cu caloriferul spart fiind inchisa caldura? Mai pierd antigel? Pot trece vara fara sa-l schimb?
Multumesc |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu conteaza ca virgula caldura e inchisa, ala nu e robinet, ci e o chestie de plastic virgula care se misca si incearca virgula ca sa impiedice aerul cald sa vina peste tine. Deci la prima intrebare raspunsul este da, la a doua intrebare raspunsul este nu stiu, depinde cat curge, daca se autoastupa sau daca se mai largeste. Daca nu te deranjeaza mirosul de cantina, urmaresti nivelul antigelului si iei o decizie. Mai poti sa te bagi dedesupt, sa vezi pe unde curge si sa pui ceva smac in jurul gaurii.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
M-am uitat dedesupt si am vazut pe unde curge. Nu e dramatic insa nu cred ca ar fi rau sa dau cu ceva "smac" pe acolo. Intrebarea este cu ce lipici merge?
Multumesc |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu aveai cum sa vezi pe unde curge...ci doar pe unde se scurge din carcasa caloriferului.... daca a ajuns sa se scurga din cutie, inseamna ca inauntru e deja plin...deci spartura e deja semnificativa!!!... sfatul meu e sa mergi sa ti-l schimbe, pana nu ajungi sa te inunzi la picioare.... si inca ceva... stii ce greu se elimina apoi antigelul din mocheta??????... oricum, degeaba dai cu smac pe acolo! |
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
parca s-a mai discutat chestia asta, da n-am mai gasit topicu: are ceva daca pui un robinet pe calorifer astfel ca vara sa-l inchizi si sa nu mai ai probleme cu caldura. (asta mi-a spus-o un mecanic de la meridian cind i-am zis ca ac-ul nu face frig deloc).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cand o sa vina momentul sa folosesti caldura ce o sa faci? Ca doar nu se va rezolva problema de la sine pana atunci. Asa ca mai devreme sau mai tarziu oricum va trebui sa - l schimbi
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai io n-am probleme cu caloriferul, io vreau doar sa am mai frig in masina, atit...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
sorin1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 May 04 From: lugoj ![]() |
salut!
Am o DSN confort din 2001 si imi curge caloriferul de incalzire. Masina nu mai e in garantie de 1 an. As vrea sa-l schimb eu singur, dar nu stiu exact ce trebuie sa desfac sub bord si in ce ordine. Am inteles ca trebuie data consola centrala si cutia de acte. Unde se afla exact caloriferul? poate cineva sa-mi trimita un cd cu manualul de reparatii de DSN (contra cost)? Va multumesc. Sorin1234. |
--------------------
dacia
supermova
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Tutorial schimbare calorifer: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=5019
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
p_serban |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!!! Fratilor spuneti-mi si mie care sunt consecintele spargerii radiatorului/caloriferului ,pt ca de cand cu timpul asta mai racoros dimineata se aude un clipocit undeva in zona torpedoului (unde va in spate).Sau cum iti dai seama ca sunt sparte-fisurate. Si ar mai fi o problema : cat ar trebui sa te tina,in mod normal, anigelul+apa din vasul de expans., ca la mine acum este nivel de maxim(dupa ce am mai adaugat eu ) Multumesc si astept ceva lamuriri. |
-------------------- |
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
In principiu, spargerea radiatorului de la instalatia de ventilatie duce la pierderea (lenta) a lichidului de racire, aer in instalatie (zgomot ca de nisip in instalatia de racire), miros neplacut in habitaclu. O sa observi lichid verde pe covorasul pasagerului din dreapta. Daca bagi mana prin partea dreapta, in spatele consolei centrale o sa simti umezeala la radiator.
In mod normal nu ar trebui sa scada nivelul lichidului de racire deoarece circuitul este etans. This post has been edited by 13nov: 29 Oct 2004, 09:03 |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:59 |