DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.

gtiu
post 25 Sep 2007, 17:33
Post #61


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 25 September 07




Ma scuzati ca intervin... dar sunt noob in GPS si IGO.

Am descarcat fisierele puse de voi acici si le-am pus in IGo 2006+ pentru Pochet PC.

DA CU VIRGULA.

12,935k si nimic mai mult.

are cineva bunavointa sa imi dea si mie fisierul de 1 mega spud pentru IGO?

Si inca o intrebare... igo 2006+ din cate stiti voi si cunoasteti... am vreo sansa sa mearga pe WM6 la un Asus P535?

Multam mul... adresa de email este accesibila.

Eventual sfatuiti=ma cum sa fac. Mentionez ca sunt pe laptopul firmei si n-am dreptul sa instalez Java... decat cu spemiii de foi semnate si dari de seama.


--------------------
Opel Astra Clasic 1.6 Clasic 1.6 2006 - 19222
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 26 Sep 2007, 08:05
Post #62


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(gtiu @ 25 Sep 2007, 17:33)
are cineva bunavointa sa imi dea si mie fisierul de 1 mega spud pentru IGO?
*


Fișierul cu toate camerele din EU îl găsești aici.
Descarci EU_speedcam_2007-09-26.txt de acolo și îl copiezi pe card-ul cu iGO în directorul iGO/POI/Speedcam.
Dacă vrei și camerele și radarele din România (EU_speedcam nu conține decât o parte din acestea) descarci și fișierul speedcams.txt și îl copiezi în aceiași locație, alături de celălalt.
Dacă te interesează doar România, lași acolo doar speedcams.txt și ștergi restul fișierelor.


QUOTE(gtiu @ 25 Sep 2007, 17:33)
Si inca o intrebare... igo 2006+ din cate stiti voi si cunoasteti... am vreo sansa sa mearga pe WM6 la un Asus P535?
*


Da, ar trebui să funcționeze bine și pe WM6!


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 28 Sep 2007, 08:05
Post #63


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




Am actualizat listele cu camere, fișierele pentru iGO și MioMap poti fi descărcate ca de obicei de aici sau din arhiva atașată.
Acum sunt 198 de camere și radare.
Au fost adăugate câteva camere din Argeș, Cluj și Giurgiu iar câteva camere din București, Cluj, Ilfov și Buzău au fost șterse, nefiind active. De asemenea, am mai adaugat detalii despre locațiile camerelor și am separat fișierul cu coordonate de cel cu detalii.
Urmează să fie introduse camerele din Constanța.

This post has been edited by DFA: 28 Sep 2007, 08:18

Attached File(s)
Attached File  Radare_si_Camere_2007_09_27.zip ( 4.11k ) Number of downloads: 1851


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lucman
post 28 Sep 2007, 15:23
Post #64


Cogito ergo doleo


Group: Members
Posts: 694
Joined: 26 August 05
From: Bucuresti




Oare acest fisier are ceva mai mult decat aveti voi pana acum?

Attached File(s)
Attached File  speedcams.txt ( 1.51mb ) Number of downloads: 1417


--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 1 Oct 2007, 09:56
Post #65


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




Adică camere și radare din România?

NU, nu are ceva mai mult decât avem până acum....

(camere din alte țări se găsesc, da' o listă completă și actualizată pentru România mai greu...)


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tedy
post 4 Oct 2007, 19:18
Post #66


Membru Indoctrinat Loganist


Group: Members
Posts: 597
Joined: 7 July 05
From: Bucuresti




QUOTE(DFA @ 28 Sep 2007, 09:05)
Am actualizat listele cu camere, fișierele pentru iGO și MioMap poti fi descărcate ca de obicei de aici sau din arhiva atașată.
Acum sunt 198 de camere și radare.
Au fost adăugate câteva camere din Argeș, Cluj și Giurgiu iar câteva camere din București, Cluj, Ilfov și Buzău au fost șterse, nefiind active. De asemenea, am mai adaugat detalii despre locațiile camerelor și am separat fișierul cu coordonate de cel cu detalii.
Urmează să fie introduse camerele din Constanța.
*




Eu nu inteleg o chestie.Adica tu ai adaugat ceva,logic fisierul ar trebui sa fie mai mare.Ei bine al meu are 2,47 Mb si al tau 15,1 Kb.E vorba de SpeedCams.mtc Care e mai actualizat? Mentionez ca il am tot din acest topic.


--------------------
VW bettle 1.9 tdi - xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 5 Oct 2007, 08:29
Post #67


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




Păi eu deocamdată mă ocup doar de camerele și radarele din România. Care sunt vreo 200 de bucăți...
Tu folosești o listă cu camere din lumea întreagă, care conține zeci de mii de camere. Care nu este făcută de mine și nici nu o actualizez eu.

De aici și diferența.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 5 Oct 2007, 17:29
Post #68


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




@ DFA :

In primul rand multumesc pt. "preocupari". wink.gif

Sunt nou in aceasta "materie" si sunt nelamurit : am descarcat de pe aceasta pagina cele doua fisiere, respectiv "EU_speedcam_2007-09-26" si "Radare_si_Camere_2007_09_27" continand (din ceea ce am priceput) punctele "periculoase" din Europa si respectiv Romania si le-am copiat in miomap/miotc/pois. (inteleg ca sunt cele mai complete)
Primul fisier este in format txt. iar al doilea este arhivat. Este ok sau le-am descarcat eu gresit ? wacko.gif


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horsewhisperer27
post 6 Oct 2007, 00:07
Post #69


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.571
Joined: 15 March 04
From: Bucuresti




dfa, lamureste-ma si pe mine te rog.
dintre speedcam.txt si .mtc, mtc este pt mio?

ca vad ca gasesc mult mai usor update urile pt igo decat pt mio...la igo le-am pus deja, dar mie imi place mult mai mult mio si vreau sa il completez si pe ala!

sarumana!:)

cred ca m-am lamurit de pe pagina dinainte....am luat update ul de acolo..

update urile astea se pun unele "peste"(langa) altele, sau se sterg alea dinainte?
SI dupa asta, le citeste automat?

eu cum pot sa le vad in pda?ca am lansat mio, am intrat in poi, si nr lor de acolo nu creste deloc, cu/fara update uri.si treaba asta e valabila si in igo!


si inca ceva: azi am tot mers prin oras, si igo chitaie la mult mai multe lacuri in care zice ca ar fi camere, fata de mio...care nu zicea nimic nici la aia care este mai jos de academia militara!

This post has been edited by horsewhisperer27: 6 Oct 2007, 15:31


--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tedy
post 6 Oct 2007, 15:36
Post #70


Membru Indoctrinat Loganist


Group: Members
Posts: 597
Joined: 7 July 05
From: Bucuresti




Am inteles DFA ,merci


--------------------
VW bettle 1.9 tdi - xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 8 Oct 2007, 09:04
Post #71


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(GabyT @ 5 Oct 2007, 17:29)
......am descarcat de pe aceasta pagina cele doua fisiere, respectiv "EU_speedcam_2007-09-26" si "Radare_si_Camere_2007_09_27" continand (din ceea ce am priceput) punctele "periculoase" din Europa si respectiv Romania si le-am copiat in miomap/miotc/pois. (inteleg ca sunt cele mai complete)
*


Înțeleg că ai MioMap. Trebuie să fie cel puțin versiunea 3.0 ca să "știe" de speedcams.
Fișierul EU_speedcam_2007-09-26.txt e lista pentru iGO, MioMap nu o înțelege.
În fișierul Radare_si_Camere_2007_09_27.zip sunt 2 fișiere, unul TXT, pentru iGO și unul MTC, pentru MioMap. Desfaci arhiva și copiezi în locația respectivă doar fișierul de tip MTC. În arhiva ZIP sunt camerele doar pentru România.
Camerele din Europa pentru MioMap sunt aici, mai exact fișierul EU_SpeedCams_2007-09-26.mtc

QUOTE(horsewhisperer27 @ 6 Oct 2007, 00:07)
dintre speedcam.txt si .mtc, mtc este pt mio?
*


Da, formatul MTC e pentru MioMap.

QUOTE(horsewhisperer27 @ 6 Oct 2007, 00:07)
update urile astea se pun unele "peste"(langa) altele, sau se sterg alea dinainte?
SI dupa asta, le citeste automat?
*


Când ai un fișier MTC mai nou, îl ștergi pe cel vechi și îl copiezi pe cel nou.
Apoi închizi MioMap și îl deschizi din nou. Când MioMap se încarcă citește fișierul MTC și generează din el lista cu camere, un fișier cu extensia SPUD, parcă.

QUOTE(horsewhisperer27 @ 6 Oct 2007, 00:07)
eu cum pot sa le vad in pda?ca am lansat mio, am intrat in poi, si nr lor de acolo nu creste deloc, cu/fara update uri.si treaba asta e valabila si in igo!
*


Camerele nu sunt vizibile în POI, nici la MioMap, nici la iGO! Ele apar doar când se intersectează cu traseul tău curent sau în mod Hartă.

QUOTE(horsewhisperer27 @ 6 Oct 2007, 00:07)
si inca ceva: azi am tot mers prin oras, si igo chitaie la mult mai multe lacuri in care zice ca ar fi camere, fata de mio...care nu zicea nimic nici la aia care este mai jos de academia militara!
*


Poate nu ai activat alertele pentru camere sau ai o versiune care nu recunoaște camerele, sau nu ai copiat fișierul MTC unde trebuie, sau MioMap-ul nu și-a actualizat fișierul său cu camere...


QUOTE(tedy @ 6 Oct 2007, 15:36)
Am inteles DFA ,merci
*


Cu plăcere!


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 8 Oct 2007, 10:31
Post #72


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.414
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




La MioMap chitaie doar cand te apropii de camera si ai viteza mai mare decat cea specificata in camera. Daca ai mai putin tace. La IGo nu stiu cum este, banuiesc ca la fel.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 8 Oct 2007, 11:13
Post #73


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




Am adăugat cel trei camere GATSO din Constanța și am actualizat limitele de viteză de la mai multe camere video de supraveghere a traficului (CVST).
Acum sunt 202 camere și radare din România.

SpeedCams.TXT și SpeedCams.MTC le găsiți, ca de obicei, aici.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 8 Oct 2007, 12:28
Post #74


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Multam pentru raspuns. wink.gif

Intr-adevar am versiunea MioMap versiunea v3.3.

Am mers ieri pana la Sinaia si m-a suparat destul de mult ca a tacut malc cand treceam pe langa camerele de pe dn1, desi pe ecran mi le arata (sub forma unei iconitze reprezentand "2 capete de om"), iar din setup, aparatul era programat sa-mi spuna de camere.

Banuiesc ca asta s-a intamplat din cauza faptului ca am copiat ceea ce nu trebuia.

Pentru a nu gresi din nou, repet pasii pt. ca eventual sa ma corectezi :

Copiez fisierele SpeedCams.mtc si Radare_si_Camere_2007_09_27.mtc in fiserul miomap/miotc/pois.
Ce trebuie sa sterg de aici (inafara fisierelor pe care le-am copiat mai devreme gresit -si le-am sters acum- mai exista : "POIUpdates.upd" si "SpeedCams.mtc" ?




--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 8 Oct 2007, 13:19
Post #75


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




GabyT, din miomap/miotc/pois șterge toate fișierele care le găsești acolo și copie acolo fișierul SpeedCams.MTC de aici.

Faptul că nu spune nimic când treci pe lângă camere poate fi din altă parte, nu am un MioMap la îndemână să-ți spun ce setări trebuie făcute pentru el ca să te anunțe și auditiv, nu numai vizual.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GabyT
post 8 Oct 2007, 14:25
Post #76


Membru autentic


Group: Members
Posts: 654
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




Asa voi face; copiez cele doua fisiere conform indicatiilor.
Cel cu "Romania" il verific chiar azi intrucat am programare in service la Iposo Otopeni cu Solnita; iar cel cu Europa, in mai putin de 2 sapt. (ma duc la turci si voi vedea ce ma astepta).

Multumesc inca odata wink.gif




L.E. M-am intors din service; optiunea de semnalizare a camerelor merge super ok; mai trebuie sa "descoper" care este setarea de sunet cea mai avantajoasa intrucat pe varianta sunet "detaliat" facea o galagie de ziceai ca arde undeva, iar pe setarea sunet "simplu" ramanea doar urletul ca am depasit viteza (sper ca au fost doar camere simple, fara radar, ca am verificat "sunetul" cam la toate camerele intalnite pe traseu... biggrin.gif )

p.s. acolo unde sunt radare (evident, cele pe care le stie aparatu'), duduia Ioana ma anunta? e vre-o diferenta fata de simplele camere de supraveghere ? huh.gif

This post has been edited by GabyT: 8 Oct 2007, 20:30


--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horsewhisperer27
post 8 Oct 2007, 21:01
Post #77


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.571
Joined: 15 March 04
From: Bucuresti




dfa, sa iti dea al de sus sanatate pt tot ce faci aici!
am mai inteles ce si cum intre timp, am citit manualul la igo, o sa ma stabilizez la el putin.

si sa stiti ca igo chitatie la camere indiferent de viteza pe care o ai, mai ales ca ultima versiune de multe ori habar nu are de limitele de viteza.

ma tot minunez de cat e de plin orasu de "bombe"!

de la eroilor la plaza sunt gramada!
drive safe!


--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 9 Oct 2007, 09:26
Post #78


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(horsewhisperer27 @ 8 Oct 2007, 21:01)
si sa stiti ca igo chitatie la camere indiferent de viteza pe care o ai, mai ales ca ultima versiune de multe ori habar nu are de limitele de viteza.
*


iGO bipăie rar când te aflii sub viteza maximă a radarului și ciripește destul de agitat când depășești viteza maximă.
În privința limitelor de viteză, nu iGO e de vină, ci harta României, care este departe de a fi perfectă.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horsewhisperer27
post 10 Oct 2007, 01:13
Post #79


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.571
Joined: 15 March 04
From: Bucuresti




asa am vrut sa zic si eu, dar nu m-am exprimat bine!(la faza cu harta ma refer)!

la ciripituri, daca nu are limitele de viteza bine definite, atunci are idee ce limita "accepta" fiecare camera, sau cum?

ca sa exemplific, stateam in coloana la academia militara, si bipaia agitat...


--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 10 Oct 2007, 07:54
Post #80


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Probabil erai foarte aproape de camera... De asta imi place mie Miomap... Daca ai sub viteza care o zice camera, atunci tace cuminte...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 10 Oct 2007, 08:12
Post #81


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(horsewhisperer27 @ 10 Oct 2007, 01:13)
la ciripituri, daca nu are limitele de viteza bine definite, atunci are idee ce limita "accepta" fiecare camera, sau cum?
*


Fiecare cameră/radar are specificată viteza maximă în fișierul respectiv (speedcams).

QUOTE(horsewhisperer27 @ 10 Oct 2007, 01:13)
ca sa exemplific, stateam in coloana la academia militara, si bipaia agitat...
*


Dacă stai pe loc iGO nu zice absolut nimic dacă ești aproape de o cameră. Dacă te pui în mișcare începe să bipăie rar și abia dacă depășești viteza maximă începe să "ciripească".
Dacă la tine ciripea când stăteai pe loc atunci e ceva în neregulă.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horsewhisperer27
post 11 Oct 2007, 00:43
Post #82


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.571
Joined: 15 March 04
From: Bucuresti




maine o sa studiez mai atent, ieri si azi n-am mai avut timp de teste cu dansul.
da probabil e asa cum zici si n-am fost eu suficient de atent la toate detaliile!


--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alvis
post 20 Oct 2007, 22:35
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 49
Joined: 19 October 07




Ce se intampla daca inainte de a converti fisierul TXT in MTC am anumite radare puse de doua ori in fisierul text, se repeta... sau poate chair de trei ori... nu se mai creeaza bine mtc.ul? nu va mai chitai MIO-ul?
Trebuie ca in fisierul txt sa fie ordonate dupa un anumit cirteriu coordonatele radarelor sau nu?
Multumesc!

This post has been edited by alvis: 20 Oct 2007, 22:46


--------------------
Vw Passat 2004 1.9TDI - JOE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 21 Oct 2007, 08:10
Post #84


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




daca exista 2 sau 3 pozitii identice ala unor camere radar gps-ul va chitai oricum. doar ca te va inebuni cu chitaiala... Coordonatele pot sa fie si aleator nu e musai o anumita ordonare....

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alvis
post 21 Oct 2007, 14:08
Post #85


Membru incepator


Group: Members
Posts: 49
Joined: 19 October 07




coolspeak.gif Multam fain, Alydor... asta inseamna ca punand cele doua fisiere create de DFA, camerele in Europa si camerele in Romania, voi avea un fisier cu toate camerele, foarte actualizat... biggrin.gif

This post has been edited by alvis: 21 Oct 2007, 14:09


--------------------
Vw Passat 2004 1.9TDI - JOE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 21 Oct 2007, 15:00
Post #86


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




problema e ca nu ai cum sa pui 2 fisiere ... Dfa a facut un singur fisier pentru Mio si unul pentru iGo... Cel mai simplu este sa le combini...

pentru romania (aici ai doar camerele si radare fixe) http://pdi.romania.googlepages.com/

spre deosebire de cel al lui DFA unde sunt si radare mobile.Recomand fisierul lui DFA de aici http://daciaclub.tehnoplus.net/daciaclub/D.../Radare-Camere/

pentru restul: Camere pentru i-GO:
http://www.w-lantech.hu/speedcam/
Linkul pentru toate baza de date este:
http://www.w-lantech.hu/speedcam/generator...?m=speedcam.php

De aici se selecteaza tot textul din chenar, se copiaza in clipboard si se salveaza ca un fisier text.
Fisierul text se copiaza pe SD-card in \iGO\POI\Speedcam
E de preferat sa se stearga celelalte fisiere din subdirector.
Acelasi fisier text se poate importa si in Mio in felul urmator:
Se ruleaza aplicatia java Igo2Mio.jar:
http://rapidshare.com/files/50417854/Igo2Mio.jar
Se deschide fisierul text cu camerele, se salveaza sub un al nume.
Se ruleaza programul Speedcams_builder_215.exe:
http://rapidshare.com/files/50418144/Speed...builder_215.exe
Programul produce un fisier SpeedCams.mtc care trebuie copiat in subdirectorul miomap\miotc\pois
Se activeaza camerele din setari si se vad noile camere.

Pentru camere europa si romania se copiaza continutul dintr-unul din fisiere si se da paste in celalalt..


L.E.
@DFA
Camere din constanta ( nu stiu daca le ai)
Camere supraveghere in Constanta:
1. N44.19182 E28.65047 - in fata Inspectoratului de Politie, Bd. Mamaia
2. N44.17833 E28.64683 - in fata Tomis Mall, pe Mihai Viteazu
3. N44.18495 E28.64575 - intersectia Bd. Mamaia cu Bd. Tomis.

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 21 Oct 2007, 15:21


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alvis
post 21 Oct 2007, 16:38
Post #87


Membru incepator


Group: Members
Posts: 49
Joined: 19 October 07




Da, cam asa vroiam sa fac si eu, de aia imi pregatisem terenul prin intrebarea despre repetitivitatea coordonatelor. dar am descoperit ca le pot prelucra si altfel sa stabilesc clar daca am sau nu repetari, prin excel... cei interesati ma pot PM... sau poate voi trimite catre DFA sau Alydor fisierul obtinut de mine...
In alta (dez)ordine de idei, se influenteaza reciporc detectorul de radar Beltronics cu my brand new MIO C520? S-o gasi de cumparat un craddle pentru 520 sa il transform in 520t? desi am vazut ca in Romnia nu exista posturi care sa transmita informatii despre trafic... dar poate nu am vazut eu bine...

This post has been edited by alvis: 21 Oct 2007, 16:43


--------------------
Vw Passat 2004 1.9TDI - JOE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 21 Oct 2007, 18:46
Post #88


Pressar


Group: Members
Posts: 2.945
Joined: 12 March 06




Fisierul de la DFA nu are dubluri in ceea ce priveste camerele radar.Am descoperit si noi cum se scot dublurile tongue.gif multumim pentru incredere oricum...

Detectorul nu are nici in clin nici in maneca cu GPS-ul... Detectorul detecteaza anumite unde pe care le decodifica, pe cand gps-ul iti spune doar traseul si in momentul in care te apropii de un radar te anunta...

Craddle cu tcm cred ca gasesti aici Nu stiu daca este compatibil cu C520... O sa sun maine pentru ca si pe mine ma instereseaza pentru cineva...

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alvis
post 21 Oct 2007, 21:08
Post #89


Membru incepator


Group: Members
Posts: 49
Joined: 19 October 07




Alydor, mersic mult pt tot.. I'll keep you posted...biggrin.gif


--------------------
Vw Passat 2004 1.9TDI - JOE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 22 Oct 2007, 10:11
Post #90


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.888
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(Alydor @ 21 Oct 2007, 15:00)
problema e ca nu ai cum sa pui 2 fisiere ...
*


Poți pune 2 (sau mai multe) fișiere cu liste de camere fixe, cel puțin la iGO, la MioMap nu știu dacă suportă. Totul este ca fișierele să aibă denumiri diferite (nu trebuie neapărat să aibă în nume speedcams), dar extensia să fie neapărat aceiași, adică TXT.
Când pornește iGO, citește toate fișierele din iGO\POI\Speedcam și apoi generează fișierul SpeedcamUpdates.spud. De aceea se recomandă ca atunci când actualizezi lista cu camere să ștergi totul din directorul iGO\POI\Speedcam, ca iGO să-și refacă baza de date cu camere, pentru că poți avea surpriza neplăcută să nu actualizeze fișierul SpeedcamUpdates.spud și atunci rămâi doar cu camerele aflate în el.
Deci poți avea un fișier cu camerele din Europa și separat unul cu cele din România, iGO le va utiliza/compila pe toate.

QUOTE(Alydor @ 21 Oct 2007, 15:00)
@DFA
Camere din constanta ( nu stiu daca le ai)
*


Mulțumesc.
Le-am introdus în 08-10-2007 pe cele din Constanța.


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #


Mesaj automat









Actualizări și abonamente pentru SpeedCams

Începând cu 19-11-2007 puteți descărca listele de speedcams de la adresa:

http://speedcams.tehnoplus.net

Tot la adresa de mai sus vă puteți abona la un serviciu care vă va trimite prin e-mail actualizările de speedcams.

Mai multe detalii găsiți la adresa menționată.


--------------------
Go to the top of the page

35 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th November 2018 - 21:17
Forum Renault Server hosting