DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 271 272 273 274 275 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

solenza_scala
post 3 Jul 2009, 20:35
Post #8161

Membru autentic

Group: Members

Vreau sa ,,denuntœ un Matiz cu autocolante BURGER cu numarul BH-08-PYO. A depasit fara sa semnalizeze si mi-a taiat fata ca nesimtitul...

--------------------
Dacia Solenza ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 3 Jul 2009, 22:24
Post #8162

Membru autentic

radmasa.gif asta e tare! radmasa.gif mai vino prin Bucuresti sa vezi atunci denunturi

--------------------
+
bulan
post 3 Jul 2009, 22:43
Post #8163

Membru autentic

Cel mai tare ma enerveaza cei care trec prin balti cu viteza si stropesc totul in cale.

--------------------
a b c
+
PaulT
post 3 Jul 2009, 22:46
Post #8164

Membru autentic

From: Bucuresti

Hm,tocmai am patit-o si eu cu o balta..Abia coborasem din masina si mi-a facut un tratament cu namol un Tucson....Mare caracter(pe masura masinii probabil).Deci,sunt de acord cu domnul Bulan.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
vis-a-vis
post 3 Jul 2009, 22:55
Post #8165

DaciaClubber

Ma enerveaza dobitocii care au luat carnetul degeaba (in cazul de fata, o dobitoaca) si traverseaza o intersectie fara prioritate fara macar sa se uite stanga-dreapta...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
nh1980ro
post 3 Jul 2009, 23:18
Post #8166

Membru

From: Togo-Togo.

Mie mi-a facut faza asta un imbecil cu Audi care venea din dreapta. A iesit dintre masini cu botul si a pus si el frana cand m-a vazut cu un picior indreptat spre aripa lui, ca nu eram sigur daca am timp sa opresc. Si am strans de toate manetele.
Oricum nu se aude in clip "bip" "bip".. smile.gif

This post has been edited by nh1980ro: 3 Jul 2009, 23:19

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
vis-a-vis
post 4 Jul 2009, 10:08
Post #8167

DaciaClubber

N-am injurat tare... si erau vreo 4 muncitori in masina, recunosc ca am ezitat dar m-am uitat la fata proastei si sunt sigur c-o sa dea ceva peste ea pana la urma...
Ma gandeam mai mult la bicicleta si la camera.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Kruger
post 4 Jul 2009, 14:14
Post #8168

Membru autentic

Eu veneam de la servici miercuri noaptea pe Petricani, la ora 12. In fata mea, un logan albastru metalizat 1.6, mergea regulamentar cu vreo 60 la ora pe banda 2.

Cum nu-mi place sa dau flashuri (si oricum eu eram cel pe bec ca vroiam sa depasesc viteza legala), m-am bagat pe banda 1, si am calcat-o. Nu am facut practic o depasire pe dreapta, pentru ca odata ce am trecut de logan, am ramas pe banda 1.

Deci, am facut tot ce era posibil sa nu incomodez omul.

Dar, aici s-a terminat distractia. Adica, imi permit eu...sa merg mai repede decat el ?

Nu, el avea ceva de demonstrat, drept urmare a calcat si el la 100, a venit langa mine (eu pe banda 1, el pe banda 2) dar si-a dat seama vin virajele de pe petricani, care mai sunt si denivelate pe deasupra. Am intrat amandoi in primul viraj cu 100, moment in care lui nu i-a mai stat conserva ca lumea pe drum, si a fugit de cur spre mine.

Am pus frana, a pus si el frana ( nu stiu ce fel de ABS are loganu ca s-a duc in toate partile) si putea sa iasa o chestie foarte urata.

Deci, oameni frustrati si handicapati.

--------------------
Honda Accord 2005, Sport Tourer Automatic 2.0
VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA
+
koldun
post 4 Jul 2009, 14:55
Post #8169

un om

From: CT

QUOTE(vis-a-vis @ 4 Jul 2009, 10:08)
N-am injurat tare...
Ma gandeam mai mult la bicicleta si la camera.
*

tongue.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
TheFastOne
post 4 Jul 2009, 20:23
Post #8170

Membru cu TDI

From: Brasov

QUOTE(Kruger @ 4 Jul 2009, 14:14)
Deci, oameni frustrati si handicapati.
*

Am spus-o si eu si mi-au sarit toti in cap blink.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
luck33ro
post 4 Jul 2009, 21:25
Post #8171

Membru autentic

Si eu am spus-o da mi-au sters mesajul .... radmasa.gif

--------------------
+
Eagles
post 6 Jul 2009, 09:18
Post #8172

Membru incepator

From: Floreasca, București

QUOTE(JORJ @ 4 Jul 2005, 11:28)
Exista insa si situatia, foarte frecventa de altfel, in care drumul nu are de fapt doua benzi pe sens ci o singura banda pe sens, plus o banda pentru oprire de urgenta (asa cum este de pilda DN2 Bucuresti - Buzau - Bacau . etc  si alte drumuri recent reabilitate) atunci cel care merge normal pe banda lui (aparent banda 2 dar de fapt banda efectiva de mers pe sensul respectiv) o face legal si cu ce viteza legala vrea si poate el. Nu iti convine, depasesti pe contrasens ca pe oricare alt drum cu o banda pe sens, acolo unde vizibilitatea iti permite. Mie mi se pare ca s-a ajuns la un exces de zel in a face loc grabitilor pe astfel de drumuri, ajungand in spatele unei carute sau mai stiu eu ce care merge sau stationeaza pe banda aia de urgenta, doar pentru ca ai vrut sa fi politicos cu un baietel cu xenoane. Nu stiu daca baietelul merita un astfel de efort, sau mai bine se invata sa ii respecte si pe ceilalti din trafic si sa o lase mai moale cu flasuri si alte manifestari de multe ori agresive, fie ca cei din fata au au dacii obosite, trabanturi sau orice au ei de condus.
*

De acord cu tine!

QUOTE(Ake @ 4 Jul 2005, 17:11)
Reamintesc ca intre a circula civilizat si a circula legal e o oarecare diferenta. Intre a avea bun simt si a fi bizon regulamentar este iarasi diferenta. Fiecare e liber sa aleaga intre a ramane un incrancenat cu ocelari de cal sau a fi gentelman.
Si ca sa dau numai doua exemple:
- e ilegal sa dai flash-uri la vederea unui radar dar e de bun simt sa-i avertizezi pe ceilalti.
- e perfect legal sa mergi cu 80 pe banda a doua pe drumuri gen DN2 (unu plus unu) dar e de bun simt sa te dai langa acostament cand vine unul mai tare din spate.
- e perfect legal sa te bagi intr-o intersectie aglomerata cand ai prioritate dar e de bun simt sa aplici regula fermoarului.
*

De cand e de bun simt sa-i avertizezi pe alti ca incalca legea? Atat timp cat te incadrezi in limitele legale te doare fix in basca de radare. Ai cumva afise pe masina ca e ilegal sa furi ca sa ii avertizezi pe hotii care vor sa-ti sparga masina?
Pe DN2 sunt 2 benzi pe sens pana la iesirea din Afumati. Mai departe e doar o banda pe sens + o banda pentru stationare de urgenta. 100km/h e viteza maxima admisa pe acel drum ceea ce inseamna ca poti merge si cu 30km/h ca nu te poate obliga nimeni sa incalci legea si sa mergi pe banda de urgenta doar ca sa-i faci loc unui handicapat de dorobanti care si-a luat permisul cu spaga pe la pitesti sau in alt parte. Daca se grabeste, sa depaseasca.

QUOTE(bogdan_o @ 4 Jul 2005, 22:31)
Postul lui Ake mi se pare de bun simt si cred ca ar trebui sa rezume modul in care e bine sa se circule. Asta am zis si eu cand am spus ca prefer sa merg pe banda de urgenta ca sa nu ii incurc pe altii si mi-au sarit mai multi in cap. In fine, ideea e ca
*

E ilegal sa circuli pe banda aia. Ai grija pe DN2 sa nu te trezesti cu o amenda de la camerele din Cosereni.

--------------------
Dacia Albastru Marin 2005 - Logan Laureate 1.6 - B 16 xxx
+
DannyY
post 25 Jul 2009, 22:00
Post #8173

Marele plictisit

Ce marcaj poate fi mai vizibil?
Si totusi...

24072009434.jpg ( Size: 206.02k ) Number of downloads: 532
24072009435.jpg ( Size: 228.65k ) Number of downloads: 566
24072009436.jpg ( Size: 215.45k ) Number of downloads: 547

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
TheFastOne
post 26 Jul 2009, 09:36
Post #8174

Membru cu TDI

From: Brasov

Alaltaieri, ma deplasam catre Onesti si pe la Oituz se efectuau lucrari de refacere a stratului de asfalt astfel ca se circula pe o singura banda alternativ. Cand am ajuns eu tocmai incepuse sa se formeze coloana, eram a 7-a masina cred dupa 2 tiruri. Dupa vreo 20 de minute am inceput sa inaintam pe contrasens, probabil cei care reparau drumul i-au facut semn primului tir sa inceapa sa inainteze. Stateam cuminti toti in coloana cand, ce credeti. Un nesimtit cu nr de MD (moldova da ?) depaseste toata coloana si ajunge in fata. Ghinionul lui a fost ca noi ceilalti eram deja pe contrasens si din fata dadusera drumul la cateva tiruri. Sa-l vezi pe-al meu moldovean nesimtit cum dadea inapoi km intregi ca sa faca loc tirurilor acompaniat bineinteles de claxoanele tirurilor radmasa.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
razvan_3asy
post 26 Jul 2009, 20:26
Post #8175

membru cu permis :D

Azi in drum spre Cheia, un zerzec a vazut ca drumul se ingusteaza pe partea lui si a tras stanga spre mine, noroc ca am prevazut asta si am intrat pe contrasens ca altfel se suia pe mine sad.gif .
La intoarcere un frustrat cu un logan 1.6 16v s-a pus in spatele meu in timp ce faceam o depasire si a inceput sa ma claxoneze, puterile masini mele erau limitate in aceea depasire, m-am dat repede la o parte ca se urca nebunu pe mine mad.gif . N-ai loc de iei ma! au 16v
M-a mai enervat unu cu o dacie de PH (1310) , era coada de vreo 2 km de masini, cand ma uit in oglinda si-l vad pe viteaz venind pe contrasens (subliniez ca pe tronsonu ala de drum era linie continua) mergea fara nici o jena pe contrasens , timp in care noi stateam si inaintam cu 5 km/h.

--------------------
Dacia Logan 2008 Laureate 1.4 benzina :X
B-50-HCR
+
dj_sweat
post 27 Jul 2009, 10:38
Post #8176

DJ

From: Bucuresti (Militari)

Ma supara aia care dau flash-uri ca ii incomodez cand merg cu dacia la viteva legala pe banda de langa axul drumului, dar ma gandesc ca au o urgenta, probabil e cineva ranit in masina si ii las sa se duca in treaba lor... lucrez la mentalitate ca sa nu ma enervez...
Cand conduci trebuie sa fi atent si la ceilalti, cand unul greseste repara ceilalti, dar cand gresesc doi soferi apare un accident...

This post has been edited by dj_sweat: 27 Jul 2009, 10:40

--------------------
Dacia Solenza 2004 - Clima
+
Cocojambo
post 27 Jul 2009, 11:01
Post #8177

Membru autentic

Mdaaa mai nou se dau flash-uri si in oras sa eliberezi banda 2... Mergem in oras ca pe autostrada.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
luck33ro
post 27 Jul 2009, 11:01
Post #8178

Membru autentic

Sweat, ce cauti pe banda de la axul drumului in afara localitatilor daca nu depasesti ? huh.gif Incepem iar discutia frustrarilor cu eu merg "legal"?

This post has been edited by luck33ro: 27 Jul 2009, 11:06

--------------------
+
nairam
post 27 Jul 2009, 11:11
Post #8179

Posesor de bebelus...

Pe mine m-a Ienervat un nene cu passatu ... nu mai tin minte numerele da era de Vrancea... Eram pe dn 2 pe banda de langa axul drumului si ieseam dintr-o comuna iar bezmeticu se "infipsese in fundu meu" si imi dadea flashuri ca sa ma dau la o parte sa treaca el ... elegant m-am bagat pe jumatatea de banda din dreapta spunand in gand (ia ma depaseste-ma daca poti) eram intr-a 3-a, dupa ce m-a depasit un pic (cam cu capota masinii) si parea extrem de superior ... i-am dat a 2-a ... si am calcat-o .... nu se astepta la chestia asta .... asa ca am vazut in retrovizoare mai intai uimirea de pe chipul sau si apoi cum a intrat "tedeiu" (adica turbina ca scotea fum) ... cum .... se pune cineva cu tedeiu? Io am vrut sa vad ce poate tedeiu pentru ca stiam exact ce poate masina mea ... asa ca m-am dus pana pe la 5000 de ture apoi am dat a 3-a apoi a 4-a si deja cand a ajuns la a V-a era departe in spate ... dar stand elegant pe prima banda.... Abia cand il depasisem cu vreo 100 de metri am intrat pe banda de langa axul drumului... Cred ca a vorbit singur vreo 50 de kilometri ... cum naiba ... l-a facut pe el o toyota ... el care are nemteasca cu tedei...
Cred ca a fost singura data cand m-am luat la harta cu cineva pe sosea... Nevasta era langa mine si a spus ca am fost rau la faza asta.... Eu cred in continuare ca am fost doar "pedagogic".... biggrin.gif Adicatelea l-am invatat ca arta de a conduce nu sta in tedei... mai trebe si un pic de gimnastica a creierului...
E drept ca tedeiu avea cam 100 cai iar eu (adica masina mea) am cam 130... dar aparent este inofensiva ... stiti voi ... masina de mosulica cuminte....

This post has been edited by nairam: 27 Jul 2009, 11:16

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
luck33ro
post 27 Jul 2009, 11:14
Post #8180

Membru autentic

Si nici macar nu ai fortat motoru...pai tu te pui la mintea obositelor VAG cu motoras de tractoras TDI? radmasa.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 27 Jul 2009, 11:45
Post #8181

Membru

Pe mine m-au enervat cei cu numar de AG in wekenduil asta. Deh, am fost pe la ei prin judet. Multi de pe acolo sunt cam dusi. Depasesc pe linie continua, pe serpentine si apoi tot pe mine ma claxoneaza sa le fac loc.
Cel mai tare a fost un Loganist cu becuri de 100W pe faza scurta si proiectoarele (se putea altfel?) aprinse. I-am aprins stopul de ceata si tot el imi dadea blitzuri ca-l deranjez.. smile.gif Oricum timp de vreo 30km nu s-a prins care-i treaba.
Eu raman la parerea mea ca romanu' care se da jos din berlina si se urca in Logan cu proiectoare, le aprinde, ca sa arate ca s-a ajuns si el dom'ne.

--------------------
+
Cocojambo
post 27 Jul 2009, 11:48
Post #8182

Membru autentic

Eu unul le mai aprind noaptea, dar doar daca drumul pe care merg are gropi. parca le vad mai bine cu alea aprinse.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
nh1980ro
post 27 Jul 2009, 12:03
Post #8183

Membru

Partea cu gropile pica. Mergeam pe serpentine cu viteza ceva mai mare decat cea legala, in speranta ca ramane 'bizonul' in urma. La viteza aia proiectoarele sunt 0 (zero) ca sa mai vezi gropile.
Pentru a mai putea si face ceva cand vezi groapa la lumina proiectoarelor tre sa mergi undeva pe la 30-40 km/h maxim si sa stai cu ochii cat cepele pe drum.
Daca ai faza scurta reglata cum trebuie, vezi gropile si fara proiectoare.

--------------------
+
nairam
post 27 Jul 2009, 12:06
Post #8184

Posesor de bebelus...

Domne alea IE DE CEATA .... nu de noapte... Sa stiti ca proiectoarele de ceata NU sunt facute sa te ajute sa vezi ci sunt facute pentru A FI VAZUT TU ALA CARE LE-AI APRINS si evitat pe timp de ceata... Cam asta este rolul proiectoarelor de ceata.. E drept ca poate ai impresia ca vezi mai bine, cu ele aprinse dar in 90% din cazuri sunt aprinse ca sa te dai MARE ca ai ... Io nu vreau sa ma dau mare pentru ca deja sunt mare (am 105 kile si 37 de ani) asa ca incerc sa nu fiu vazut deci NU le aprind .... biggrin.gif decat pe ceata...
nh1980ro
Da... se prind greu cand le faci semne cu stopul de ceata ... Trebuia sa clipocesti cu el .... adica sa-l aprizi,sa-l stingi ... Ai avut noroc ca nu ti-a bagat faza mare in ochi ..... sa te duca cu ea asa vreo 20-30 de km ...
Edit later:
Sa le bage iete asa de al dreac'u cum adica iti permiti tu sa-l atentionezi pe el?
Edit later later:
La faza asta sunt bune oglinzile electrocromatice .... Poate sa-mi bage si reflectoarele de antiaeriana pentru ca se inchide oglinda si nu ma deranjeaza ... dar gestul ramane.... si e de porc....

This post has been edited by nairam: 27 Jul 2009, 15:56

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
C@talin
post 27 Jul 2009, 15:13
Post #8185

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

bai deci urasc traficu din braila laugh.gif imi place mai mult bucurestiu,aici toti circula ca niste idioti.
Cand sunt in braila mereu trebuie sa fac slalom,cand banda 1 cand 2 ,ca mereu e un smecher care sta la avarii undeva,sau fac toti stanga fara semnal.

mers dupa banda de stanga, innainte la semafor,la astia mereu le-am taiat fata,in cel mai nesimtit mod posibil si stupoare nici macar un claxon nam primit smile.gif .Poate recunostea si el ca a facut urat ce a facut .
Asta e . tongue.gif

This post has been edited by C@talin: 27 Jul 2009, 15:14

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Filip
post 27 Jul 2009, 22:10
Post #8186

Forumist

Asa, cu ce sa incep, in primul rand ma deranjeaza soferii de maxi taxi care opresc pe pod, de exemplu intr-o zi mergeam spre Voluntari urcam pe pod pe banda 1, ca incepatoru` ce sunt, in fata aveam un microbuz, ala opreste pe pod sa ia calatori, erau mai multi, sau probabil o batrana cu ceva bagaje, ca a stat bine bine de tot acolo. Eu dau semnal stanga, ma uit in oglinda, pe banda 2 veneau, n-aveau treaba. Se pune microbuzul in miscare, eu dupa el, mai trec 40 de metri, iar opreste. Prind o bresa si reusesc sa trec de el, partea proasta e ca am dus motorul la 3500 rpm in tr 2 si nu imi place sa turez in halul asta motorul, da mi-am dorit din tot sufletul sa-l depasesc. De acum m-am invatat (poate n-am invatat bine, dar in fine) ma duc pe banda 2, e si drumul mai bun decat pe banda 1, si daca vad pe cineva in oglinda, nu ma repliez, ii dau gaz, ce sa fac, dar de cele mai multe ori am pe cineva in fata si nu trebuie sa-i dau gaz, ca ritmul e impus de cei din fata, o singura data parca i-am dat 100, ca pe banda 1 aveam aveam un tir si in fata lui un aro vai de el. Stiu ca nu e bine, de obicei merg linistit, m-am repliat cum am trecut de pod si implicit de portiunea cu drum prost de pe banda 1 a podului. In alta zi eram cu taica-meu pe Stefan cel Mare, veneam spre casa, se insera. Vine unu cu o Mazda 3 parca albastru metalizat de pe banda 3, imi taie mie fata fara semnal fara nimic - eu eram pe banda 2), si ii mai taie si alauia de pe banda 1 fata, practic el "DRIBLA" prin trafic. Observ ca are niste masini parcate pe banda lui, si imi dau seama ca iar imi taie calea, ii dau gaz si il tin la cutie, ma tin aproape de cel din fata mea, el nimic, forjeaza si el, da semne ca ar vrea sa se bage, dar semnal nimic. radmasa.gif Nu stiu ce mi-a venit. Se pune rosu, face ce face ajunge iar in dreapta mea, se uita lung - un incepator intr-o dacie berlina, in fine, se pune verde, ne punem in miscare, iar il tin la cutie radmasa.gif pana la urma se baga in spatele meu, dupa care iar se baga pe banda 1 si face dreapta (cred) pe calea Floreasca. Tata n-a zis nimic, mi-a zis abia acasa ca nu se astepta (sunt sigur ca s-a regasit in comportamentul asta de berbec prost, fiindca si el de zeci poate chiar sute de ori a procedat la fel in viata lui). O sa incerc sa evit pe viitor, desi sunt sincer si nu pot spune cu mana pe inima ca n-am sa mai fac. blush.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
C@talin
post 28 Jul 2009, 00:53
Post #8187

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

oricum e si o placere sadica sa vezi raicari astia cum mor biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
luck33ro
post 28 Jul 2009, 08:57
Post #8188

Membru autentic

Filip eu ti-as recomanda sa nu mai incerci manevre din astea atat timp cat nu esti suficient de experimentat... Fieru nu conteaza dar sanatatea e de aur smile.gif

--------------------
+
misu78
post 28 Jul 2009, 21:56
Post #8189

Membru autentic

From: voluntari

Mi-am adus aminte...... Poate il cunoaste cineva pe nesimtitul cu Espero verde B62CSA care acum vreo 4 ani, dimineata pe la 7, in Voluntari, in depasire pe contrasens mi-a spar oglinda, a mai lovit o Dacie si apoi a fugit. Eu ii urez numai bine. 166.gif showfinger.gif gun3.gif boxing.gif

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
radian
post 28 Jul 2009, 22:38
Post #8190

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Mama, ce memorie de elefant ai... Dupa patru ani mai tii minte numarul masinii care ti-a aranjat o oglinda? biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
315 Pages « < 271 272 273 274 275 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 06:56
Forum Renault