Cine zicea ca tiganii n-au bun simt?, Da si nevestele lor!
![]() ![]() ![]() |
Cine zicea ca tiganii n-au bun simt?, Da si nevestele lor!
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Marfa.......faza
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
tare
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
![]() Jur ca nu inteleg personajele care se apuca de claxonat cand te opresti la portocaliu. Am patit-o in Timisoara in 31.10.2007. Ma opresc linistit la semafor ca se facuse portocaliu,vine "grangurele" cu numere de Bucuresti(deh...masina pe firma,bag mana'n foc ca e Timisorean,doar ne-am vazut de 2 ori in ziua aia in aceeasi zona) si se infinge'n claxon de nu se mai opreste,ma uit in oglinda si ridic mainile,dar el continua. L-am lasat in prostia lui sa claxoneze. This post has been edited by LC_TM: 9 Nov 2007, 11:44 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() Ce tare... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 8 Nov 2007, 17:13) ![]() ...31 Noiembrie... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Beton tiganca
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Da, nici eu nu-i inteleg, dar de la o distanta de securitate si in doze mici sunt distractivi.
Am asistat si eu la o faza similara cind un sofer nervos s-a proptit cu amindoua miinile in claxon desi in fata (si in spatele) lui erau kilometri intregi de coada de masini la intrarea in Bucuresti. Asta era chiar distractiv cu indirjirea lui. Dar mai idiot mi s-a parut unul care m-a depasit si a inceput sa trinteasca piciorul in frina in fata mea, nu stiu exact cu ce scop, sau altul care zvicnea amenintator masina in lateral catre banda mea (mergeam in acelasi sens, pe benzi alaturate) ca si cum ar fi vrut sa ma acroseze lateral, iarasi nu stiu de ce, ca eram bara la bara, si eu si el, abia se tira traficul undeva spre unirii. Ca si amicul de mai sus i-am lasat in prostia lor si m-am vazut de treaba, ca n-ai ce sa faci. Isi gasesc ei nasul, n-aveti grija. This post has been edited by Gheorghedracu: 9 Nov 2007, 04:29 |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Era vorba de data,am pus din gresala Noiembrie in loc de octombrie. Cred ca exista alte greseli mai grave pe forum decat cea de acolo,nu cred ca e cazul sa-mi sariti la gat. Nu ma asteptam la altceva din parte stimabilului radian
![]() In fine...era vb de 31.10.2007. This post has been edited by LC_TM: 9 Nov 2007, 11:41 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Buey domnu` e amploiat public si manecutele induc o atentie deosebita la forma(si la fond
![]() cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Parca totusi prefer blonda cu fitele ei cu tot. Daca am ajuns sa ne puna la punct tiganii si nu bunul simt suntem chiar pe marginea prapastiei. Inca sper ca in Europa exista tari in care tiganii sa nu aiba acces. Din respect fata de colegii care se declara tigani din solidaritate nu mai continuu...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 9 Nov 2007, 11:49) Era vorba de data,am pus din gresala Noiembrie in loc de noiembrie. Cred ca exista alte greseli gramaticale mai grave pe forum decat cea de acolo,nu cred ca e cazul sa-mi sariti la gat. Nu ma asteptam la altceva din parte stimabilului radian ![]() Creca stimabilul observase ca data de 31 noiembrie nu se ezista in calindariul Gregorian. ![]() This post has been edited by IsNa: 9 Nov 2007, 10:52 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(OAP @ 9 Nov 2007, 10:51) Parca totusi prefer blonda cu fitele ei cu tot. Ar merge o tura, este? Dar inainte ii scoti borna de la baterie, sa nu claxoneze ca isterica.QUOTE(IsNa @ 9 Nov 2007, 10:52) [...]data de 31 noiembrie nu se ezista in calindariul Gregorian. Da, dar in cel klingonian este, ca si 30 februarie ![]() ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
te felicit pentru naratiune
daca scrii pe undeva sau daca ai publicat sau vei publica ceva da-mi de stire o zi magica |
--------------------
/
/
/
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 9 Nov 2007, 11:57) Ar merge o tura, este? Dar inainte ii scoti borna de la baterie, sa nu claxoneze ca isterica. Merge si doua....si poti sa iti pui dopuri de alea antifonice in urechi ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Deja e publicat. L-am citit de vreo 4 zile. Dar nu mai stiu unde l-am vazut. In fine, copy/paste ii spune
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
in catavencu
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Am primit mesajul de mai sus pe hotmail, asa ca nu stiu de unde origineaza. Nu am vrut sa reclam nici un fel de drepturi de autor, si semnele abundente de citatie cred ca stau marturie. Mi se pare insa cu totul si cu totul plauzibil, si nu ar fi prima oara in experienta mea cind o masura de bun simt se ia de catre cea mai improbabila autoritate.
This post has been edited by Gheorghedracu: 9 Nov 2007, 15:12 |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce anume? Prima menstruatie?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
am auzit ca a fost citit la kiss fm
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Asa e, citit la kissfm mi s-a trasnmis de catre prietena care mi-a inaintat mesajul.
Autoritatea nu e neaparat autoritate legala. Ci mai degraba o autoritate de circumstanta. in plus, n-as zice ca in context altcineva s-ar fi descurcat mai bine. politia ce ar fi facut in asemenea situatie, a asistat cineva la o interventiie a politiei intr-o situatie similara? Banuiesc ca ar trebui sa existe amenzi pentru asa ceva, aicea sunt sigur ca te-ar amenda pentru ceva (comportament nedisciplinat in trafic?), nu stiu exact ce, dar stiu ca nu face nimeni chestii d-astea. |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
adip |
![]()
|
Gheorghedracu: din fericire Australia e departe de lumea dezlantuita din Romania
![]() ![]() Sa nu mai zic ca prietena lui, din Qld, a ramas uimita de cat haos, indisciplina si nervi consumati aiurea a vazut in Bucuresti. El ca el, dar tipa a ramas cu o parere foarte proasta despre romani, pe care la prima ei vizita in Ro i-a simtit ostili, neprimitori si agresivi. This post has been edited by adip: 10 Nov 2007, 09:28 |
--------------------
*
*
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce s-or agita unii, eu ascult muzica tare, si poate sa claxoneze si mama, ca nu aud. Oricum pentru astia merita sa iti pui pe plafon niste proiectoare din alea ca la masinile de teren, numai ca spre spate nu spre fata. Si sa ii dai o orga din aia de lumini in mufa sa se sature, un rand de 4 magaoaie Hella cred ca sunt suficiente, chiar si ziua.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:34 |