Computer bord Ambiance, Este posibil sa se monteze?
![]() ![]() ![]() |
Computer bord Ambiance, Este posibil sa se monteze?
dydycom |
![]()
|
||
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|||
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
pentru cei interesati de aceasta facilitate am incercat sa diversificam oferta si sa o facem cat mai accesibila, Va asteptam pe bursa.
Astept de asemenea aici parerea celor care si-au montat...deoarece nimeni nu a spus PUBLIC daca este multumit sau nu de rezultate. |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Am si eu o intrebare
![]() Salutare! ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Temperatura cui? Cea de la subtiori?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah gata ati si sarit la gatu meu
![]() Exact temperatura exterioara/interioara a mediului, cum au masinile mai smechere ![]() Stiu ca nu indica temperatura Logoganul dar ma gandeam daca se poate ?!!! Ca tot se intereseaza lumea de termometre care mai decare mai bun si mai luminat . Mistocarilor ! ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Sistemul de injecție al motorului măsoară și temperatura aerului, deci ea ar putea fi afișată de calculatorul de bord, dar singura legătură a calculatorului de bord cu injecția este un fir electric prin care injecția îi comunică debitul de carburant, și cu care CB-ul face calcule, ale căror rezultate le afișează. ECU furnizează CB pe pinul 11 debitul de carburant, dar temperatura aerului nu este trimisă nicăieri, e folosită doar intern de ECU, deci ca să faci ce vrei tu va trebui să faci modificări și în ECU și în CB pentru a-ți afișa temperatura aerului la exterior.
Pentru asta trebuie să cunoști destul de bine cum funcționează fiecare și cum pot fi modificate, atât electronic, cât și al programării lor. Mai ieftin și mai rapid ieși dacă-ți montezi un termometru din ăsta electronic, din comerț... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(DFA @ 3 Apr 2006, 16:22) Acuma, daca e s-o dam in "ce-ar fi daca", eu zic ca n-ar trebui nici o modificare in ECU ci doar in CB, astfel incat acesta sa-ti afiseze temperatura preluata de la senzor. Practic, ar folosi independent de ECU, aceeasi informatie despre temperatura pe care o primeste si ECU, asa cum este cazul cu informatiile despre turatie si despre viteza. Nu stiu insa unde este montat senzorul si daca temperatura in acel loc nu este puternic influentata de functionarea motorului. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Senzorul este pe traseul de admisie și firește că este influențat de temperatura motorului, în compartimentul motorului aerul fiind mai cald decât în afara mașinii.
La mașinile care afișează temperatura exterioară, senzorul este separat de sistemul de injecție și de obicei este montat la exteriorul caroseriei, de obicei pe la oglinzile retrovizoare exterioare. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
la VW este in coltul din stanga al barei fatza.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
dydycom |
![]()
|
La bordul de logan nu exista pini de intrare care sa fie dedicati( de ex o intrare comparatoare sau un convertor A-D...tot ce exista este un pin de k line( diagnostic), dar care nu este legat, iar restul sunt pini ce vin spre grupul de leduri indicatoare
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Ci_co |
![]()
|
Mai ieftin și mai rapid ieși dacă-ți montezi un termometru din ăsta electronic, din comerț... Corect, dar eu nu ma dau in vant dupa termometre sau jucarii dastea ! Imi plac dar era mai marfa daca iti indica pe display eram mai smecheri ![]() ![]() De ce nu s-au gandit si inginerii astia la un lucru atat de banal, exp cum este instalatia de proiectoare la preferance tu decat vii cu cablul Y si proiectoarele asa si in cazul asat noi veneam doar cu termometrul ![]() v-am salutat ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
Am comandat, am montat, merge perfect, cipul pt comp de bord.......multumesc dydycom!!! Am economisit 1000 euro cat zic aia de la dacia ca ar costa o astfel de imbunatatire. nu a durat decat 3 ore jumate cu pauze de tigari cu tot. Sunt extrem de multumit de alegerea facuta!!! succes si voua celor care nu aveti asa ceva!!!!
This post has been edited by adi_io1981: 8 Apr 2006, 11:10 |
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cine la montat,tu? te pricepi?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Da, sunt mai multi care ne-am montat singuri si merge super.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu l-am intrebat pe el, ca este din Constanta si poate fac o combinatie cu el, banuiam ca si-au montat singuri mai multi, dar eu nu ma pricep, intelegi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
rogilg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
Pentru cei din Alba !!!
Daca aveti nevoie de ajutor la montarea CB scrieti-mi pe PM sau pe email |
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
mi-am montat si eu cb .. .e destul de fain ..
dar sa stiti ca nu e chiar asa usor precum pare la prima vedere .. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
dydycom |
![]()
|
QUOTE(mariuscomx @ 17 Apr 2006, 15:09) mi-am montat si eu cb .. .e destul de fain .. dar sa stiti ca nu e chiar asa usor precum pare la prima vedere .. ![]() tu te plangi??? Oameni buni..el este printre norocosi...are DCI si cablaj complet..deci nu mai are de tras fire ici colo si altele. Pai Marius...sa iti zica cei cu MPI smodelul de dupa mai 2005 cu cutia nu in jurul bateriei , ci pe aripa...si acolo sa vezi greu...sau cu pinii din mufa de la bord..... nimeni nu sa plans ca ar fi avut probleme cu bordul cat s-au plans de fire...si cred ca 90% din cei care si-au montat au avut nevoie de asistenta din partea mea...care cu cea ma mare placere am acordat-o ( sunt multi care pot confirma). ideea e ca functioneaza..mai usor, mai greu dar functioneaza si nimeni nu a avut ...pana acum...probleme( majore) de nerezolvat |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
bobo77 |
![]()
|
Vreau sa stiu va rog frumos, pt cei care si-au montat comp bord, daca au avut probleme? sau totul este ok, a mai trecut ceva timp de cind le-ati pus nu ...
@rambox- tu pina la urma ti-ai pus comp de bord? Abia astept sa vina cineva la mare... La bursa nu mai gasesc topicul lui dydycom, unde este? This post has been edited by bobo77: 5 Jul 2006, 14:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
been there, done that, thanks dydycom
merge foarte bine cb-ul, acum mi-am satisfacut si eu mofturile... si mi s-a usurat piciorul drept ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu mi-am mai pus,pe 24 plec la munte cu baietii si ma opresc o zi la Pitesti si lucrez la zgabi cb,alarma din uch,deschidere portbagaj din cheia originala+ activara martor de usi deschise.
Cost lucrare cu tot cu materiale---3,5 mil |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Mi-am instalat si eu computer de bord acum vreo 7.000 de km si n-am nici cea mai mica nemultumire...
Pt cei din Iasi, va pot ajuta contra cost... Suntem firma specializata si dam garantie la ce facem! |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cine este Zgabi ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
si cam ce stie sa faca alarma asta? poti sa o descrii un pic?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:18 |