Condens abundent podea
![]() ![]() ![]() |
Condens abundent podea
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
eu am patit-o.mocheta era imbibata de apa.solutia a fost o dupa amiaza de munca in care am demontatjumate din bord,am scos mocheta afara si am uscat-o o noapte pe soba de teracota si dupa aceea am montat-o la loc.
acum sa iti spun pe unde a ajuns apa acolo.apa a intrat in compartimentul dintre prag si aripa (ele nu comunica)si datorita faptului ca ,canalul de scurgere (o sa il vezi sub aripa)era infundat(din fabrica),apa a urcat pina ca s-a umplut si s-a revarsat prin gaura aia care o sa o vezi pe interior linga prag sum mocheta. initial am bagat un furtun acolo si am tras toata apa,iar dupa aceea am descoperit gaura ai ainfundata pe care am desfundat-o .acum e ok. neaparat sa iti usuci mocheta aia pentru ca altfel te trezesti cu un miros urit si nu face bine nici la podea |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
sub aripa sunt niste aparatori de plastic .Trebuie sa le dau jos? N-am inteles prea bine unde e canalul ala de scurgere
|
-------------------- |
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
de fapt m-am exprimat eu gresit.gaura aia este la stilpul usilor fata,in partea de jos.o sa vezi o ridicatura care este umpluta cu mastic
|
-------------------- |
|
ion73 |
![]()
|
si ca sa fac din nou o corectura apa a intrat in stilpul de la usa dreapta fata,si nu in aripa.scuze pentru exprimarea gresita.
|
-------------------- |
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ghinion, si eu azi am patit la fel... mai putin broastele.
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:58 |