Cu dacia in ditamai canalul desfacut., Cu dacia in ditamai canalul desfacut.
![]() ![]() ![]() |
Cu dacia in ditamai canalul desfacut., Cu dacia in ditamai canalul desfacut.
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag499.jpg ( Size: 351.32k ) Number of downloads: 2356 Imag500.jpg ( Size: 342.76k ) Number of downloads: 2604 |
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@xcss :
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Treaba cu canalul este doar imbracamintea mesajului, esenta este ca facea ghidusii cu pretena.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
da' firu' de par a iesit pana la urma ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bylexus @ 20 Jan 2009, 21:47) Pot primi despagubiri pentru ceva?! Va rog sa ma ajuta-ti!Eu am scapat, poate maine urmatorul nu mai scapa. Te ajuta-m. Daca zici ca ai scapat, pt ce vrei despagubiri? Pt trauma psihica? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(b64chr @ 20 Jan 2009, 23:04) QUOTE(ArtVandelay @ 20 Jan 2009, 23:04) V-am zis adevarul.. nu e vorba de ghidusii... asa am aflat ca e gaura sub mine.Nu v-am mintit spunand ca am vazut vibrand volanul si am zburat pe langa el. Am vrut sa scuip... si am vazut canalul.Nu va doresc sa va iasa in cale asa ceva, desi va place sa va luati de om. |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
asa s-a intamplat si cu vreo 3 nefericiti (de care stiu eu) care au cazut intr-un canal de langa blocul meu, neacoperit. Unu cu un golan, altu cu un seat leon, si altu pieton.
cu loganul a iesit repede, intrase cu roata spate cu seat-ul a fost nevoie de o mica tractare (intrase cu roata fata) pietonul a iesit singur si dupa cateva injuraturi tot pe jos era (avea probleme cu echilibrul la acea ora cred ) acum e acoperit acel canal, dar a stat fara capac cam 7-8luni |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cu Dacia in ditamai canalul desfacut... hmm. Trebuie mutat la Calatorii
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai avut noroc..., imi vine in minte urmatoarea faza: dai sa iesi din masina, cazi direct in canal - daca parcai putin mai in fata si te dadeai jos sa conduci prietena...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu mai radeti, e de rau. sa speram ca nu ramane omul cu ceva complexe si sa parcheze numai pe banda a doua. oricum, daca prietena sta intr-un cartier asa periculos, io zic sa nu mai calci p'acolo.
p.s. ce sampon foloseste? de fapt, de unde era firul? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
las ca si io am patit una faina, conduceam dacia pe un drum pietruit ( de-a lungul undei vai) si la un moment dat tata imi zice sa trag dreapta sa intre pe la un vecin. Am tras dreapta si am oprit. Tata era sa coboare direct intr-un canal de aproape 2 etri perfect mascat de iarba, nici nu inteleg pe unde a trecut roata. Nu e de glumit cu d'astea.
This post has been edited by kog: 20 Jan 2009, 22:59 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 20 Jan 2009, 22:31) nu mai radeti, e de rau. sa speram ca nu ramane omul cu ceva complexe si sa parcheze numai pe banda a doua. oricum, daca prietena sta intr-un cartier asa periculos, io zic sa nu mai calci p'acolo. p.s. ce sampon foloseste? de fapt, de unde era firul? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Provenienta canalului este clara
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Eu cred ca daca vrei sa faci un pustiu de bine celorlalti care trec pe-acolo, da un telefon la primarie si spune-le de canal. Oricum, de azi telefoanele sunt interceptate, nu mai pot sa spuna ca nu i-ai sunat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bylexus @ 20 Jan 2009, 21:47) [...] Eeee, acum va rog sa-mi spune-ti cine trebuie semnalat pentru acesta neglijenta?!Pot sa fac o plangere undeva,candva?Pot primi despagubiri pentru ceva?! Va rog sa ma ajuta-ti!Eu am scapat, poate maine urmatorul nu mai scapa.Am auzit ca asa este canalul de cand au terminat lucrarile. Te poti muta in alta tara. Ca sa reclami poti suna la Hotline dar ai grija ca e tarif special. This post has been edited by ionutctn: 20 Jan 2009, 22:56 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Si mare atentie!nu e de glumit cu ...firele de par,poti face ,,ghem" la stomac...daca mai e si cret....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Canalul ala nu poate fi acoperit pentru ca in el creste un bradut...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ma doare stomacul cat am ras la acest topic. S-a innecat baiatul cu par
![]() Nici un film cretin nu poate sa reproduca situatia asta, mai hilara decat este... Apoi poetul: intai unul cu un golan, apoi unul cu un Leon si apoi un pieton... |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bine ca nu era o "gaura de vierme" ca te trezeai pe alta planeta
![]() ![]() ![]() daca vreti va dau localizarile pe harta ![]() This post has been edited by bygy007: 20 Jan 2009, 23:36 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 20 Jan 2009, 23:35) bine ca nu era o "gaura de vierme" ca te trezeai pe alta planeta ![]() ![]() ![]() daca vreti va dau localizarile pe harta ![]() Nu e cazul..te credem pe cuvant.Mai ales ca acolo este ,,Fizicienilor",s-au Matei Ambrozie... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE ... la un moment dat imi intra un fir de par de-al ei in gura.... D'ala mic si cret ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
I: Care este zgomotul care precede caderea unui fir de par pubian?
R: Ptiu! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bylexus @ 20 Jan 2009, 23:07) Cam tarziu ai aflat cum e cu gaura sub tine. Da' sa stii ca nu trebuie sa dai in canal ca sa aflii ca-i gaura sub tine, poti sa incerci si cu mina daca a ajuns gaura sub tine. Si, oricum, conteaza mai putin daca-i gaura sub tine, ca se poate la fel de bine si cu gaura deasupra si cu gaura-ntr-o parte. ![]() Cit despre firul de par care refuza sa iasa, se desprind doua lucruri: 1. Prietena ta nu e prietena si cu cosmetica. 2. Ai strungareata! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(bylexus @ 20 Jan 2009, 21:47) ..... Stau eu ce stau cu prietena in masina... la un moment dat imi intra un fir de par de-al ei in gura.... ... Eu am scapat, poate maine urmatorul nu mai scapa..... Tu ai avut noroc ca ai scapat. Daca prietena ta s-ar fi ras, nu treceai prin ce ai trecut. Daca urmatorul vine cu pretena care s-a ras in prealabil sigur nu o sa treaca prin aceasi experienta. Oricum, e de apreciat ca ai gasit gaura, chiar daca era padure, padure care te-a rapus oarecum. This post has been edited by driverx: 21 Jan 2009, 10:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Cum e cu gaura te-a lamurit Marty,cu "perisorul" insa nu am inteles noi prea bine,era din "varful muntelui" sau mai de la "poale"?!Fii si tu naibii mai explicit si nu mai induce lumea in eroare!
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu poate fi mai clar, are gura plina.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pana la urma a dat sau nu in/la gaura?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:32 |