DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum se activeaza bloc. autom. a usilor daca nu, deschizi usile (Ambiance/Preference)

klaus
post 1 Apr 2007, 17:57
Post #31


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




In ce manual de logan (adica nu de Megane, Clio 3 sau alte masini Renault) e descrisa aceasta procedura?
S-ar putea o imagine dupa respectiva pagina?


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 1 Apr 2007, 18:56
Post #32


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




nu am scanner, dar explicația este clară și procedeul pare simplu: se pune contactul sau se pornește motorul, se apasă ține apăsat pe butonul de la bord care încuie ușile, după max 5 secunde se aude in beep care confirmă operațiunea. La depășirea a 7 Km la oră ușile se încuie. dacă mașina se oprește și se deschide o portieră din interior, la repornire trebuie să se încuie din nou. Fac operațiunea, dar nu se întîmplă nimic.

This post has been edited by șoferistul: 1 Apr 2007, 19:29


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 1 Apr 2007, 19:38
Post #33


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Merge si cu un aparat foto, nu trebuie neaparat scanner.
Si e din manualul de logan?


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 1 Apr 2007, 20:31
Post #34


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




Interesant,nici eu nu am auzit de asa ceva.Daca este din manualul masinii, spune la ce pagina ai citit.Maine am sa verific personal pe un Prestige,dar ca sa mearga obligatoriu trebuie ca in UCH sa intre semnal de viteza si sa fie configurat la ce viteza sa inchida usile.Si in cazul asta nu vad ce rost mai are acea manevra cu tinutul apasat pe buton.


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Corbu'
post 1 Apr 2007, 20:57
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 827
Joined: 6 August 05
From: Canada




Pai daca ti apasat pe buton activezi functia de inchidere automata a usilor. Daca nu iti place ti iara apasat si se dezactiveaza.
Din cate stiu eu in UCH intra semnal de viteza, trebuie doar activata functia. La mine e setat sa se inchida la 80 KM/H (la drum lung), e stresant sa mi se inchida in oras. Oricum nu e mare branza, activat/dezactivat nu iti aduce nici un beneficiu. Teoretic nu e indicat daca pe masina nu exista un sistem sa si deschida usile in caz de accident.

This post has been edited by Corbu': 1 Apr 2007, 20:58


--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 2 Apr 2007, 09:26
Post #36


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 639
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




Salutare tuturor,
Pe masina exista un sistem ce permite deschiderea, se numeste calculator de airbag, acum nu am verificat daca este legat dar se poate verifica. Toate functiile UCh-ului le pot activa si eu pt cei din Bucuresti si Imprejurimi daca sunteti interesati. Numai ca trebuie spuse urmatoarele...: Instalatia electrica a loganului este low cost si ca atare firele lipsesc si trebuiesc cablate. Pt cateva am solutia,pt airbag trebuie sa verific... Detalii in profil


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 2 Apr 2007, 16:19
Post #37


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




Am atașat poza cu instrucțiunile din manualul primit odată cu mașina, ediția noiembrie 200, NU 809-1.
Am parcurs toate etapele, simple și clare, pentru a activa închiderea ușilor la pornirea mașinii și nu am reușit. Totul am făcut stînd pe loc, pentru că scrie că este de ajuns doar contactul pus. Acum sunt în pană de idei.
IMG_6312.JPG ( Size: 269.82k ) Number of downloads: 2689


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 2 Apr 2007, 17:37
Post #38


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




Corect,asa este am probat eu.Daca ti apasat pe buton mai mult de 5s pe pozitia deblocare functia se anuleaza,iar apasat 5s pe pozitia blocare se activeaza.Obligatoriu trebuie sa aveti tras fir informatie viteza in UCH si activate din fabrica 2 functii "Autorisation condamnation en roulant" si "Fonction CAR activee par le client".Voi nu o puteti modifica prin acest procedeu decat pe a doua.Daca prima nu este activa din fabrica nu merge.Doc 1 activata,Doc 2 dezactivata.Merge si pe loc cu contactul pus si cu motorul pornit.

This post has been edited by klaus: 2 Apr 2007, 19:17

Attached thumbnail(s)
doc1.JPG ( Size: 199.22k ) Number of downloads: 2889
doc2.JPG ( Size: 199.27k ) Number of downloads: 2471


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 2 Apr 2007, 18:01
Post #39


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




Acest fir de informație de viteză este opțional la asamblarea mașinii? Cum aflu dacă este instalat? Din manual amînțeles că butonul de blocare trebuie ținut apăsat , iar după 5 secunde se aude un BEEP. Nu scrie că dacă apăs mai mult nu e bine.


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 2 Apr 2007, 19:27
Post #40


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Mmm, interesanta treaba.
Si pagina aia e nou introdusa in manualul de utilizare.
Deci si la Logan e functia asta setabila din butonul de inchidere, ca si la alte renaulturi...


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 2 Apr 2007, 19:57
Post #41


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




Oricît de interesant ar fi, la mine nu funcționează. Colegii mei au alarmă pe mașină și se încuie ușile la punerea contactului, deci nu pot verifica dacă este eroare sau nu.


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 2 Apr 2007, 20:04
Post #42


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Pai ca sa functioneze trebuie intrunite mai multe conditii, enuntate si de doctorasul mai sus:
1. sa existe firul de legatura de viteza intre senzorul de viteza si UCH (poate fi o derivatie de la firul de la casetofon de ex.). Pe pinul A6.
2. setarea pe OUI la "Autorisation condamnation en roulant"
3. Setarea pe OUI la "Fonction CAR activee par le client".

Punctul 1 se face de oricine.
Punctul 3 se face cu DDT-ul, ma indoiesc ca functioneaza cu Clip-ul.
Punctul 2 din cate inteleg e "read only", daca e setat din fabrica e de bine. Si cred ca e setat din fabrica pe OUI.

Insa ar trebui vazuta starea default de la 2 si 3. Cand o sa am timp o sa verific. Daca poate altcineva intre timp sa verifice, e binevenit.


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 2 Apr 2007, 20:09
Post #43


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




Deci este o singură soluție: un drum la service, pentru garanție. Păcat că are încă numere roșii și apar probleme.


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Corbu'
post 2 Apr 2007, 20:12
Post #44


Membru autentic


Group: Members
Posts: 827
Joined: 6 August 05
From: Canada




klaus vorbeste cu zgabi, te va lamuri exact cum vin din fabrica. Unele au firul in UCH, altele nu, din cate stiu nici una insa nu veneau cu OUI. Mai este undeva o setare ce iti permite sa si modifici viteza la care sa se inchida.


--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 2 Apr 2007, 20:13
Post #45


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




Cred ca numai la Prestige este activa.La Ambition si la variantele pana in el nu exista configurarea.Nu trebuie tinut mai mult de 5s si se aude bipul.Nici eu nu citisem in carte ,e posibil ca cea de Prestige sa fie diferita.Klaus,punctul 2 nu este setat din fabrica nici chiar la Ambition,mi-au trecut multe prin mana(este pe non).

This post has been edited by doctorasul: 2 Apr 2007, 20:18


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 3 Apr 2007, 06:08
Post #46


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




În prima fază voi scrie un mail la Vocea Clientului să cer explicații la cele precizate în manual, dearece propoziția cu instrucțiunea începe cu "în funcție de vehicul".
Din cîte am înțeles de la doctorașul, dacă am firul tras mai trebuie doar activată opțiunea. Asta se face la orice service Dacia? Este o operațiune pentru care există personal instruit sau trebuie să vin cu poze și argumente?


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OAP
post 3 Apr 2007, 07:46
Post #47


Membru autentic


Group: Members
Posts: 940
Joined: 7 November 06
From: Bucuresti




Nici la mine nu a functionat. Si am respectat exact ceea ce scrie in manual.


--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 3 Apr 2007, 07:49
Post #48


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Sa te duci cu poze.


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crising
post 3 Apr 2007, 10:45
Post #49


Membru autentic


Group: Members
Posts: 877
Joined: 16 December 06
From: Danube Delta Gates




Am prestige oct 2006. Acum 10 min am verificat si aceeasta functie nu este activata. Nu se aude nici un bip la apasarea butonului mai mult de 5 min si nici nu se blocheaza usile la o vit mai mare de x km/h. Nu m-am uitat in manual sa vad daca scrie ceva dar consider ca aceasta functie este total inutila. Gandita-va Doamne fereste ce se poate intampla in urma unui accident si usile pot ramane blocate.


--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dantes
post 3 Apr 2007, 15:31
Post #50


Membru


Group: Members
Posts: 3.572
Joined: 12 December 03
From: Tzaranoaia




QUOTE(klaus @ 2 Apr 2007, 21:04)
...
2. setarea pe OUI la "Autorisation condamnation en roulant"
...


Punctul 2 din cate inteleg e "read only", daca e setat din fabrica e de bine. Si cred ca e setat din fabrica pe OUI.

*



Nu e read-only si poate fi setata cum vrea muschii fiecaruia. La mine, default a venit pe NON, desi am si eu acelasi manual care zice de functia asta activata cu butonul.
Am trecut-o pe OUI, insa problema era ca neseriosii nici macar nu trasesera firul de semnal viteza. Problema a fost rezolvata cu un fir de la semnal viteza de la mufa ISO de la RCD...care nici macar nu are functia de speed..dar e alta discutie.


--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 3 Apr 2007, 15:53
Post #51


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




Am sunat la Vocea Clientului și am zis problema mea, unde am provocat stupoare. După ce am dat ediția manualului, îmi zice că este cceva nou. Nou pentru ei, că ediția este "noiembrie". Cică voi fi sunat, în viitor neprecizat, de cineva de la departamentul tehnic cu precizări.


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Corbu'
post 3 Apr 2007, 17:15
Post #52


Membru autentic


Group: Members
Posts: 827
Joined: 6 August 05
From: Canada




Tocmai vin din service cu o problema la motor (deja cred ca s-au saturat de mine) si in probe masina a fost cu un DACOTEC (baiat foarte de treaba si amabil). Cand a declansat inchiderea in jur de 80 km/h a ramas foarte contrariat de ce se intampla. Ii explic eu ca se activeaza dezactiveaza de la buton, m-a mai tras un pic de limba, eu am vorbit cu jumatate de gura....apoi a vazut alarma care nu e Cobra dar functioneaza pe telecomanda masinii....pai ce alarma este?.....pai sa vedeti ca nu e Cobra si nu stiu. Daca ii spuneam ca e in simbioza cu UCH se "supara" rau pe mine.
Situatie un pic penibila dar voalat mi-a spus ca daca nu sunt probleme la instalatia electrica nu se pierde garantia chiar daca unii dintre noi "si-au mai bagat nasul". Oricum m-au cam trecut un pic transpiratiile, dar inca o data, jos palaria pentru amabilitate si felul cum s-a purtat.

Morala > dezactivati functia preventiv cand va duceti in service.

This post has been edited by Corbu': 3 Apr 2007, 17:21


--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
șoferistul
post 3 Apr 2007, 17:31
Post #53


excesul de combustibil dăunează grav sănătății


Group: Members
Posts: 378
Joined: 19 June 06
From: București




nu ai înțeles poate că nu am alarmă. Este o facilitate în manualul mașinii, nu a alarmei sau casetofonului.


--------------------
Dacia Logan Prestige
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 11 Apr 2007, 23:16
Post #54


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




activare2.jpg ( Size: 119.73k ) Number of downloads: 2547


Butoane de activare sa fie ca in rest se poate activa tot ce misca ... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 18 Apr 2007, 17:45
Post #55


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 639
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




Cred ca forumu asta a scapat un pic de sub control..........DACIA....ca prea se vb de toate....acu daca tot aveti toti ddt......sa va dau de lucru....
Activez pe masina functia Cruisecontrol pt DCI SI 16V..>>>
Studiati baieti...Studiati...
Hai sa ii facemi si pe francezi invidiosi....ca-s fraieri si nu ii lasa pe trepadusii din fabrica cu leptocurile acasa....


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 18 Apr 2007, 21:28
Post #56


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




curios is cum activezi mata cruise control pe 16v...
Ca are acceleratie pe cablu, nu pe potentiometru si motoras


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 22 Apr 2007, 17:11
Post #57


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Apropo ... viteza citita cu ddt-ul pare ca este mai corecta decat cea pe bord. La turatie nu sunt diferente.

Bord DDT
50km/h 47km/h
55km/h 50km/h
110km/h 102km/h



This post has been edited by IRONICK: 22 Apr 2007, 17:12


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 22 Apr 2007, 18:35
Post #58


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




Testul asta l-am facut si eu si este adevarat ca DDT-ul arata valoarea mai precisa,diferenta fiind de fix 10 Km/h(bordul arata in plus).Eu am facut testul cand am luat masina si nu apucasem sa umblu la bord.Acum am repozitionat acele si eroarea este de 5Km/h.Presupun ca si tu ai umblat la ace.


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 22 Apr 2007, 18:37
Post #59


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Acele am incercat sa le pozitionez cat mai bine dupa meniul de test al cb-ului.

This post has been edited by IRONICK: 22 Apr 2007, 18:38


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 11 May 2007, 19:24
Post #60


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Consumul pe avarii la Loganul cuiva care nu lucreaza ...

2.jpg ( Size: 23.18k ) Number of downloads: 2541


This post has been edited by IRONICK: 11 May 2007, 19:27


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


2 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: Cheia Fixa
 

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th September 2018 - 14:24
Forum Renault Server hosting