Cum se scoate casetofonul?, Ajutor
![]() ![]() ![]() |
Cum se scoate casetofonul?, Ajutor
naturall |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|||
YipMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
Si atunci inseamna ca trebuie sa iei tot casetofonul cu tine ca sa nu til fure careva. Si inteleg de la unii ca iese cam greu.
Asa ca este naspa treaba. Dar am vazut la unii ca nu aveau scos tot ansamblu, era doar fata scoasa, si nu aveau alte cd playere , erau casotofoanele din fabrica |
--------------------
Logan
Laureat 1.4 Egee
- provizoriu
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
QUOTE(ingineru @ 30 Apr 2005, 08:49) Mai oameni buni voi nu ati inteles care e problema. Am scos casetofonu din bord dar nu pot scoate mufa aia cu 16 fire din casetofon. Nu stiu de ce. Parca ar fi turnata in el ![]() tii casetofonul cu mana stanga, pui degetul mare si aratatorul mainii drepte pe lateralele mufei si vei simti doua cleme (din plastic asa ca ai grija), am uitat tii casetofonul cu fata in partea stanga (adica latura dreapta sa fie spre tine), apoi incepi sa tragi si sa misti stanga-dreapata incet ( in timp ce tragi de ea o "balangani" usor). Mie imi iese imediat, poate este mai rigida (este plastic turnat asa ca nu stiu cat se respecta cotele, poate este introdusa un pic fortat), nu are alte dispozitive de prindere, este introdusa prin presiune. Casetofonul nu are fata detasabila. se scoate usor si 4 mine de pix metalice care se introduc in cele 4 gauri, sau andrele, sau sarma mai groasa, sau.......e la imaginatia fiecaruia. Eu am primit de la dealer 2 "sarme" in forma de U pe care le introduc in gauri (dreapta, respectiv partea stanga), dupa 3 cm de la "introducere" face un "pac" si trag iar cass-ul iese lejer. Scoti mufa antenei, apoi cea cu fiere si ...gata! This post has been edited by vladimir: 9 Aug 2005, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
johnnyboyro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 December 04 From: Iasi ![]() |
Mufa iese ... da' tre' sa tragi serios de ea! ... Eu m-am chinuit sa o scot cu usurelul vreo ora >:) Dupa care am pus mana pe un patent, strans, tras cu simt de raspundere ... si gata! A ieshit ...
Sa nu uiti de dupul ala din spatele casetofonului care se pune pe surubul ala ... pentru ghidaj sau ceva de genul asta (are un locas in care intra undeva in spatele gaurii aleia in care intra casu) ... Ca altfel o sa-ti joace ala nou de n-o sa fi bucuros! |
--------------------
Dacia
Logan
- B 39 PUV
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu se dau cleme la cumpararea Loganului , cert este insa ca hotii stiu sa il scoata .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Daca scot radio-cd-ul asta blaupunkt pot sa pun fara probleme alt player, se potriveste sau sunt anumite tipuri care sunt diferite?
recomandati-mi un player mai bun ca blaupunktul de pe Logan. This post has been edited by csocso: 10 Jan 2008, 15:06 |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
csocso |
![]()
|
iar difuzoarele sunt de 13 cm diamteru, inteleg astea de pe Logan din fabricatie?oare ce capacitate au?
ma gandeam la un Sony sau Kenwood. |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Aici se discuta altceva.
2. Exista sectiunea de "In Car Entertainment" unde se gasesc raspunsuri la intrebari puse si multe la intrebari nepuse (inca). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(YipMan @ 3 Aug 2005, 16:22) Fata sigur nu !!! Fața ... probabil. Studiaza si tu mai bine problema, vezi tu ... ce face fiecare buton de-acolo ... Pe bune, n-aveti deloc curiozitatea sa studiati anumite aspecte la masina dupa ce-o cumparati ? Si nu refer aici la uitatul in capul pistonului ... Ce ma laud singur ca am "pastrat" clemele cu pricina de la solenza dupa ce am dat-o ... This post has been edited by cristi.r: 10 Jan 2008, 20:26 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Merge la marele fix.. cum zice taz.. cu niste electrozi de 2,5 mm.. ii curatati de pasta aia de pe ei .. si ii indoiti in forma de U.
This post has been edited by Danny_bb: 10 Jan 2008, 21:23 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar cu 2 surubelnite ce are? oare nu merge...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai daca surubelnitele sunt indeajuns de subtiri si de lungi incat sa intre prin orificiile alea, e posibil ... insa te cam chinui ... pentru ca are 4 puncte de sustinere.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Eu l-am scos la mine foarte usor cu 2 andrele.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
klaus |
![]()
|
Si eu cu 2 pop-nituri odata, cu 2 cuie alta data
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
csocso |
![]()
|
Baieti Blaupunktul asta nou de la Logan Prestige nu stiu cum naiba s e scoate ca nu are gaurile alea 4 in colturi cum ziceati voi ca se baga anderele si se apasa si iese!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
scoate fatza detasabila si uita-tei n lateral. sunt 4 gauri, 2 in stanga si 2 in dreapta, bagi 2 sarme mai groase nitel acolo si impingi putin spre dreapta respectiv stanga, tre' sa faca un zgomot mic si tragi de margine. eu l-am scos zilele trecute a iesit imediat si mufa din spate la fel, trage putin mai sanatos ca merge.(de mufa nu de marginea cass-ului)
This post has been edited by Cocojambo: 14 Jan 2008, 14:23 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
csocso |
![]()
|
Mersi de sfat, o sa incerc, cred ca playerele din comert se potrivesc exact ,nu??
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:51 |