DSN pe GPL?
![]() ![]() ![]() |
DSN pe GPL?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat problema si concluzia a fost ca nu prea merita pentru ca oricum consuma putin.
Spunea cineva ca a vazut Tico pe gaz! (culmea avaritiei) ![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
b71bro ai cumva idee cum se face operatiunea de montaj, in caz ca nu stii iti spun eu ca iti mai monteaza un calculator cu toata firaraia de rigoare... eu unul nu mi-as supune masina la un asemenea chin...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut discutiile anterioare si sincer ma surprinde entuziasmul afisat. In plus am intrebat si eu pe la diverse firme si mi-au spus o cifra de 400 euro pe kit (neconcordanta cu cea de pe forum). Pe de alta parte am vazut MASINI adevarate puse cu gaz ... Orice informatie in plus m-ar ajuta.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:11 |