DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Dokker, Despre Dacia Dokker

Mariuscal1n
post 2 Sep 2015, 01:22
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Salut băieți, de câteva luni sunt și eu posesor de Dacia dokker, deși am văzut că sunt destul de multe pe strada nu prea am văzut să se și vorbească despre ele, nu am găsit vreun topic sau forum pt ele...
Haideți să vedem dacă sunt posesori pe acest forum sa discutam despre acest model Dacia,plusuri,minusuri,probleme apărute la el, trips and tricks...

Al meu este cel cu 5 locuri, 5 uși cu motorizare de 1.5dci 55kw, deocamdată sunt mulțumit de el, consumul îl am de 4,5-4,7 l/100km consum pe care îl scot pe extra urban pentru ca fac mai mult naveta cu el,ca la toate modelele Dacia se știe că sunt bine cunoscute scartaieli ale plasticilor, mai ales pe drumurile cu denivelări mai mari pur și simplu se aude cum lucrează caroseria...
Ce ma "deranjează " la el este ca nu au pus martor pt dezaburire/degivrare în bord, pe display-ul din bord puteau și ei să pună ceasul, temperatura și Km "mari" toate la un loc ca sa nu se mai butoneze de nebun dacă vrei vreo informație dim CB,temporizarea stergatorului de pe luneta putea sa fie mai mare și ce mă mai deranjează este ca nu ai unde sa depozitezi trusa medicală, stingătorul și triunghiul
Singura "modificare" pe care am făcut-o a fost la butoanele de pe uși pt deschiderea geamurilor, pt 2,5m de cablu și 2 papuci nu au fost în stare să facă să se aprindă și ledurile din butoane
Acele butoane au în interiorul lor tot ce trebuie cablajul cu ledurile doar trebuiesc conectate la curent... Eu am tras fir prin ușa și stâlp și m'am legat la butonul pt ESP la butoanele de pe ușa St și pt butonul de la ușa din dr la butonul de degivrare pe sub bord prin spatele torpedou'lui....

Sper sa ne întâlnim mai multi aici și să discutăm problemele care apar....

Succes

This post has been edited by Mariuscal1n: 2 Sep 2015, 01:28


Attached thumbnail(s)
IMG_20150902_010110.jpg ( Size: 333.59k ) Number of downloads: 1091
IMG_20150902_010124.jpg ( Size: 282.24k ) Number of downloads: 1077
IMG_20150902_010142.jpg ( Size: 395.32k ) Number of downloads: 1039
IMG_20150902_010155.jpg ( Size: 500.33k ) Number of downloads: 1037
IMG_20150902_010217.jpg ( Size: 416.78k ) Number of downloads: 1010


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 5 Sep 2015, 22:03
Post #2


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Pfff... Sunt dezamăgit... Chiar nu avem deținători de dokker pe aici.?


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 6 Sep 2015, 09:10
Post #3


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Păi nu sunt.

Acum TdB are afișajul doar pe un rând.

La butoane sper că ai folosit papuci în mufele originale(din stâlp) altfel la o posibilă demontare a unei uși vei avea surprize - oricum se puteau rezolva mai simplu.

Temporizarea ștergătorului spate se poate face variabilă funcție de viteză trebuie doar ddt2000 și interfață derelek

This post has been edited by torquemada: 6 Sep 2015, 15:35


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 6 Sep 2015, 09:28
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Ce vrei să spui prin "acum" TdB are afișajul doar pe un rând? Va exista și un alt afișaj?
Cum se puteau rezolva mai simplu iluminarea butoanelor? Am văzut pe un forum francez ca a făcut cineva o punte în mufa butoanelor dar erau aprinse continuu nu se aprindeau la comanda pozițiilor
Se poate regla stergatorul din computerul mașinii?

Tks man

This post has been edited by Mariuscal1n: 6 Sep 2015, 09:28


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 6 Sep 2015, 15:34
Post #5


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




E deja alt afișaj față de cel din 2012-2013 care avea doar simbol de S&S, acum are și simbol de S&S inactiv plus că vor veni și alte modificări.

Nu erau alimentate permanent ci numai când ai cheia în contact (nici măcar cele de BRazilia nu au butoanele de pe uși iluminate) iar în lipsa papucilor originali e cea mai ok rezolvare.

Da se poate umbla în calculatoare dar trebuie ddt2000(soft+baza de date cu X67) + derelek(interfața CAN) cu CLiP nu poți umbla acolo (UCH).


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 6 Sep 2015, 20:39
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Pai și eu de unde știu ce fel se afișaj am?se poate modifica din soft? Sau trebuie schimbat bordul?
Bănuiesc că în service Dacia nu o sa modifice în viața lor parametrii la stergatorului de pe spate...


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 6 Sep 2015, 20:39
Post #7


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Îmi pare rău că am postat de 2x același lucru

This post has been edited by Mariuscal1n: 6 Sep 2015, 20:41


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 6 Sep 2015, 22:04
Post #8


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Nu ai ce modifica din soft, pentru modificarea afișajului TdB, cel mult poți activa diferite funcții "ascunse".

Modificări în service nu vei vedea în plus nu au cu ce.


Attached thumbnail(s)
teaser.jpg ( Size: 69.48k ) Number of downloads: 240


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 7 Sep 2015, 08:45
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Aha.... Am înțeles.... Eu vroiam ceva de genul cum e la Logan, sa afișeze pe prima "pagina" ceasul, km mari.....dar în + și temperatura...
Ce nu'mi mai place este ca nu arata și temperatura la apa.... Mi se pare o prostie...

This post has been edited by Mariuscal1n: 7 Sep 2015, 08:49


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 7 Sep 2015, 09:42
Post #10


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Nu ai ceas de temperetură apă datorită plângerilor(plângăcioșilor) de la Logan I cu 2-4-6 liniuțe, dar poți:
-folosi torque + adaptor obd;
-folosi un HUD(heads up display) stand alone;
-folosi hobd pe medianav + adaptor obd (evident trebuie niște modificări hardware și soft-menavrus);


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adyprico
post 7 Sep 2015, 12:02
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 73
Joined: 13 April 09




Salutare o intrebare am si eu , la masinile vostre dokker unde este amplasata seria de sasiu? Singurul loc unde am gasit e un abtipild de pe stalp in dreapta , dar seria stantata nu am gasit-o nicaieri.


--------------------
Logan Ambition 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 7 Sep 2015, 12:48
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Da... Exact caca maca.... Trebuie sa folosim alt ceva ca sa putem avea informațiile pe care le vrem.... Apropo de unde pot sa iau un adaptor obs? Torque știu de unde...
De seria de la sasiu nici nu ma interesează și nici nu mi'am bătut capul... O găsesc cei de la ITP când o să'i fac ITP 'ul biggrin.gif

Încă o chestie care ma enervează.... Când spăl mașina curge apa din ușile din fata cam multa... Trebuie sa "scutur" ușile sa scap de ea...

This post has been edited by Mariuscal1n: 7 Sep 2015, 12:55


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 21 Sep 2015, 10:31
Post #13


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Vizualizări vad ca sunt... Dar întrebări, sugestii, propuneri... Nuuu


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axelldew
post 30 Sep 2015, 08:25
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 30 September 15




Salutare...ma poate ajuta si pe mn cnv cu un radio code la dacia dokker?

This post has been edited by axelldew: 30 Sep 2015, 08:26


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 30 Sep 2015, 12:53
Post #15


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Cred ca poti suna la Asistenta Dacia și pe baza seriei de sasiu iti poate da și codul... Poate ne poți spune cum ai reușit să blochezi radioul sa știm și noi să ne ferim

This post has been edited by Mariuscal1n: 30 Sep 2015, 12:54


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 14 Oct 2015, 11:21
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Și am mai făcut o "îmbunătățire" la al meu Dokker... Am pus cheder suplimentar la ușă și prag, zgomotul a mai fost redus dar cel mai mult ce ma deranja era mizeria care intra pe sub uși și murdarea pragurile mașinii... Acum e curat biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
IMG_20151014_114759.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 266
IMG_20151014_114816.jpg ( Size: 1010.28k ) Number of downloads: 244
IMG_20151014_114843.jpg ( Size: 395.15k ) Number of downloads: 239
IMG_20151014_114916.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 213
IMG_20151014_114939.jpg ( Size: 451.61k ) Number of downloads: 211


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
al3rta
post 17 Oct 2015, 20:31
Post #17


Membru


Group: Members
Posts: 140
Joined: 25 April 07




Chedararul acela este special pentru dokker sau este pentru duster .multumesc


--------------------
Dacia Solenza an 2003 Confort - B-34-PYM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 18 Oct 2015, 13:54
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Sunt cele pentru Duster și Logan...Altele nu am găsit...

This post has been edited by Mariuscal1n: 18 Oct 2015, 13:55


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FoxLeo
post 21 Oct 2015, 20:31
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 65
Joined: 30 July 11
From: Bucuresti




cum ai reusit sa-l prinzi la prag???


--------------------
Dacia Dokker Laureate 1.5 dCi 75 CP August 2015 - B xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 22 Oct 2015, 19:22
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Pe Cheder are masticul lui... Adezivul lui din fabrica... Pt ca era cam răcoare afara am încălzit cu uscătorul de păr masticul de pe Cheder și pragul ușii sau marginea ușii unde l'am aplicat


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 27 Oct 2015, 17:54
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Salut băieți,vim și eu cu o întrebare, Dokker 'ul meu este trecut la categoria N1 autoutilitara, din cate am înțeles trebuie să lipesc acele stikere cu limitele de viteza pe ea, întrebarea este la ce viteze se încadrează? Am cautat pe net dar nu am ajuns la nici o concluzie... Tks Guy's

This post has been edited by Mariuscal1n: 27 Oct 2015, 17:54


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 30 Oct 2015, 18:50
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Hai ca revin cu răspunsul la întrebarea mea. Aviz celor care au autoutilitare...Articolul 102 alin 34 face referire la lipirea stikere'lor pe vehiculele de transport marfa și calatori
Pt Dokker'ul meu trebuie lipite cele de la cat B și anume, 130,100,90 și 50... Amenda pt neaplicării acestor stikere este de 1500lei... Succes

This post has been edited by Mariuscal1n: 30 Oct 2015, 18:51


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 19 Nov 2015, 23:16
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Salut băieți,revin și eu cu o întrebare.... Cum aflu dacă am senzor presiune roti? Tks

This post has been edited by Mariuscal1n: 19 Nov 2015, 23:18


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 21 Nov 2015, 14:51
Post #24


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Mașina e fabricată după 01-noiembrie-2014 ai TPMS și implicit SET TP în meniul TdB.

Dacă mașina e fabricata înainte de 01-noiembrie-2014 nu ai TPMS activat dar sunt șanse mari să-l poți activa.


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 23 Nov 2015, 11:24
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Din păcate în cartea mașinii scrie doar 2014...nu știu și luna...


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 23 Nov 2015, 13:33
Post #26


torquemada


Group: Members
Posts: 1.052
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Dă-mi seria de șasiu(uu1xxxxxxxxxxxxxx) pe PM și văd ce pot afla.


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 23 Nov 2015, 14:58
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




Nu pot să-ți dau PM pt ca nu am suficiente postări.... Alta metoda se poate? Mersi


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alecs81
post 3 Dec 2015, 19:59
Post #28


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 2 December 15




Salutare,am primit de cca 1 luna un Dokker cu 5 locuri diesel de 90 cp. Am ridicat masina, am observat o schimbare majora fata de loganul mcv euro 4, detinut in trecut, din punct de vedere al directiei,franelor,zgomotului, etc,excluzand mici diferente de luft sau cum le spune la distantele dintre usile spate,capota si aripi,bara si aripi. Totul frumos pana vinerea trecuta cand ma aflam pe drum in tara si a inceput sa bata vantul din lateral. In masina un curent de ne descris. Marti am sunat la vocea clientului si am expus problema, intreband daca se poate remedia, sa nu mai pierd timpul aiurea pe la service,la care mi.a raspuns doamna de la telefon ca daca e o defectiune (si nu aberez eu) sigur se poate remedia si sa merg in service. Aseara (miercuri ) am dus masina la meridian nord iar baiatul de acolo a spus ca nu a mai auzit de problema asta si intrebandu-ma daca sunt sigur ca pe acolo pe unde zic eu (prin butoanele de geamuri de pe usile fata,prin butonul de blocare al usilor spate,printre usa fata si cheder) si ca or sa verifice.
Acum sa scurtez va intreb daca voi aveti aceasta problema. Cand bate vantul mai tare din lateral se simte curetul in masina de parca un geam ar fi intredeschis. Mentionez ca nu sunt o persoana friguroasa,la mcv iarna mergeam in tricou cu caldura la treapta1.
Multumesc si imi cer scuze daca am fost prea lung. Astept raspunsuri si parerj.


--------------------
dacia dokker 2015,laureate 1.5 dci 90 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariuscal1n
post 4 Dec 2015, 10:49
Post #29


Membru incepator


Group: Members
Posts: 39
Joined: 1 September 15




La butoanele de deschidere a geamurilor am pățit și eu pt ca dădusem fata de ușă jos și nu mi-am dat seama că pe cablu de la butoane este un burete care acoperă gaura de la fata de ușă, când lasăm geamul crăpat de simtea curent printre butoane.... Despre restul nu știu ce să zic, a mea nu are lufturile pe care le spui,e bine încheiată....


--------------------
Dacia Dokker 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FoxLeo
post 7 Jan 2016, 08:43
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 65
Joined: 30 July 11
From: Bucuresti




Salut
am si eu o intrebare.......as vrea sa montez manere de plafon la scaunele din spate si cel din dreapta fata,se poate?am vazut ca la unele loganuri noi sunt;ma gandesc sa le cumpar si daca exista suportul de montare sa le pun.


--------------------
Dacia Dokker Laureate 1.5 dCi 75 CP August 2015 - B xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th September 2018 - 05:38
Forum Renault Server hosting