DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia cabrio cu 6 usi

SSilent
post 7 Jan 2008, 20:28
Post #31

Membru Vitezoman

Group: Members
From: ...I'm everywhere... nowhere

se pot realiza cabriolete lungi ...avem un ecsemplu limuzina oficiala care il plimba pe Kenedy smile.gif
(nu ma bagati la bula ca nu imi merge tasta "ics")

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 7 Jan 2008, 20:49
Post #32

No fear. No limit. No equal.

Group: Members

Ce caroserie domne ca "monovolul" mi-a oripilat privirea prin Pitesti vreun an de zile. Am avut sansa sa-l vad parca si pe el la Merisani intr-o curte plina de prototipuri(sa nu intelegeti balarii, tot felul de modele de Nova cu motor Renault din perioada in care se pregatea DSN-ul, tot soiul de mormane de rugina de ani de zile). Urata masina. Si mai era una care avea stopuri de Aro pe spate, dar nu mai retin exact daca era facuta tot de uzina, sau de vreun pasionat care lucra pe acolo. Fiind aproape de uzina, pe la noi au aparut mereu tot soiul de corcituri, inca de multi ani.
Break-ul limuzina e asta, pentru cine e curios. Urat exemplar, tin minte ca in copilarie aveam niste prieteni ai caror parinti cumparasera asa ceva sa plece toti in concedii(4 adulti, 3 copii), imi placea sa-l admir cand eram copil. Am si mers in asa ceva cativa ani mai tarziu, e mult mai lung ca MCV-ul. laugh.gif M-a luat unu' la ocazie cand am plecat in vizita la vara-meu in Bucuresti inainte sa apara ca ciupercile maxi-taxi-urile din ziua de azi. Am intors capul sa privesc in spate si parca eram in tunel. Asta-l avea
Cica se faceau si astea prin service-uri. Am o cunistinta care lucreaza de multi ani pe la IATSA si-mi povestea cum aveau o masina d-asta facuta de ei ca sa plece in delegatii, cum au reusit ei sa intre 12 insi toti beti in ea si sa plece la nu stiu ce carciuma prin nu stiu ce sat. Pe scaune sunt 8 locuri. Misto ca a doua bancheta, cel putin la modelul pe care-l aveam in parcare in copilarie era spate-n-spate cu scaunele din fata. Se statea ca in compartimentul din tren, puteai sa pui o masa si sa joci o carte. radmasa.gif
Totusi nu stiu ce motor ar fi avut, unul obisnuit s-ar fi straduit cu siguranta foarte mult sa traga 8 insi si eventuale bagaje. Posibil sa fi fost si ala putin modificat, acum probabil ca astea se faceau dupa preferintele clientului.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 18:51
Forum Renault