Defect amuzant - stop eleron
![]() ![]() ![]() |
Defect amuzant - stop eleron
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
aaaa ... nasol pentru tine ..
Pot confirma ca pentru intervenii la stopul de pe eleron trebuie dat jos eleronul ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca l-am vazut prins si cu "scoci" la altii. Eu am ramas cu oglinda din interior in mina, prima data cind am vrut s-o reglez. Apoi imi cadea periodic grila aia de plastic care acopera boxa din portiera soferului..... aha...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
misto..rau dar cea mai tare care am vazuto..se intampla prin 2001 la service in Venerei .A venit 1 tip cu mashina avand in mana 1 servetel ...e in servetelul acela se afla incuietoarea de la porbagaj..lama cu lama nu de alta da erau ceva bucatzi..dar nun au fost probleme...nu se suparase omul era intro zi de vineri shi din acea saptamana mai venise de 3 ori in service (in rest era multumit)
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Liviu, nu ai idee, se gasesc stopuri de alea in Vitan? Si cit o fi costind unul?
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
se gasesc si costa cca 500 Klei
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc si eu. Nu merge lipit cumva stopul ala? Bison sau alte rasini expoxidice fac minuni. Toata problema e sa ai o suprafata de contact intre stop si eleron rezonabila ca marime. Ca 500k mi se pare cam mult totusi.
P.S. Poate de-aia au renuntat sa mai bage stop in eleron la SLZ. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laur |
![]()
|
P... m...i & ^%#$^%$(&^%*&^()*&)(*&
Dar oare pe casco nu mere? ca tot tre sa ma duc cu portiera...si fac si gilma de pe capota (de cind am intrat cu masina in Billa...), fac si stopul....oare merge? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Liviu |
![]()
|
merge sigur ... mai ales daca faci o tura pe la police si spui ca "asa ai gasit-o in parcare" .. o sa ai un proces verbal si gata ... cu ala faci totul pe casco.
|
--------------------
.
.
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu am "reusit" sa raman cu el in mana.
solutie --> lipit de fapt i-am lipit cu poxipol "urechile" ( ca alea erau rupte), dar am pus si o intaritura (pexiglas) pe spatele urechii pentru a rezista. merge brici |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
amuzant amuzant !!! dar mie mi-a cazut stopul de la eleronul ala de pe haion (eleronul de afara) si lam lipit cu super glue ordinar de 3 mii lei si tine de un an si juma.
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai si lumea la ce crezi ca se referea ? Sau tu ai eleron si in masina ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu am patit exact aceeasi chestie cu stopul din eleron. mi l-au lipit cei de la service cu mastic siliconic, din cel negru, si vad ca tine de vreo luna jumate. sa vedem cit mai dureaza, ca parca nu-mi vine sa scot bani din buzunar pt unul nou.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Dca te tine la vara , cand o sa fie f cald, inseamna ca poti sa il mai ti linistit.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
laur |
![]()
|
Eu am rezolvat cu casco....ca tot mi-a infundat unu o portiera...mai aveam si o gilma pe capota facuta de mine cu o cladire...si le-am prins pe toate dintr-un foc pe casco.....dar acu masina e la doftor, si 3 zile sint pedestras.... :cry:
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
salut la mine nu mai merg ledurile din eleron ,am controlat si nu sunt fire desprinse . Se pot schimba acele leduri ? Se gasesc? E greu de schimbat?
Va multumesc |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
curata contactele de pe incuietoarea portbagajului...
|
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Salut,
Si eu am o problema cu acel, stop, nu merge....am gasit un cablu care trece prin haion undeva inspre acele contacte, dar era sectionat, faza ca nu stiu exact unde sa il prind, banuiesc ca e cablul de la stopul de la eleron pt ca in rest tot ce tine de electric merge... |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Vad ca ai masina din 2001. depinde ce tip de incuietoare ai pe haion.
Eu am stil vechi de nova si am contacte cu revenire. randul din dreapta sunt de la lumini numar, mijloc stop frana, lateral stanga de la contact lumina portbagaj. sunt asa: a b c d e f unde: c+f = lumina pozitii b+e = stop a+d = contact lumina portbagaj pune un multimetru pe ele sau un bec de 12V si te convingi singur This post has been edited by mvali: 18 Jun 2008, 12:50 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Si eu tot incuietoare din aia am...cu cuie, deci alea din centru sunt....inca o chestie ca vad ca stii ce spui, pe lucul lui "d" placuta aia mica pe care calca cuiul e lipsa....banuies ca de asta nu am lumina in portbagaj, becul e ok, traseul nu l-am mai verificat, in schimb!
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Nu Nu acolo pe "d" este contactorul pentru lumina in portbagaj.
Adica da drumu la pozitii, ridica haionu si o sa se aprinda lumina in portbagaj. acum apasa un pic pe contactorul "d" (asa este . e un pic diferit de celelalte) din portbagaj. O sa vezi ca se stinge lumina. la mine dupa o vreme .. cred ca s'a slabit arcul de la cuiu din hayon.. becu mergea tot timpul si s'a ars :-). Sa ai unu de rezerva :-) Si cum in cazul tau este lipsa.. poate ceva a sarit de acolo - sau s'a blocat placutza innauntru - si acuma est etot timpul deconectat circuitul. This post has been edited by mvali: 20 Jun 2008, 12:58 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mi-a cazut si mie geamul de la stopul de pe eleron!
![]() ziceti ca nu poate fi prins decat cu ceva lipici? nu e si el prins in suroabe ceva? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:17 |