DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

446 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre PC-uri, Orice "probleme"

LemonDemon
post 6 Aug 2007, 07:57
Post #61


Membru autentic


Group: Members
Posts: 486
Joined: 21 February 06




80% esti 2 parti hidrogen legate cu un atom de oxigen , dar nu trebuie sa duci acest lucru pana la identificare.


--------------------
None None N/A
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucian_v
post 6 Aug 2007, 11:54
Post #62


Membru autentic


Group: Members
Posts: 648
Joined: 13 December 03
From: Bucuresti




QUOTE(XMihai @ 4 Aug 2007, 16:27)
sau cum pot sa fac sa il ard si sa nu se vada ca a fost cu intentie?
ca mai are garantie 2 ani biggrin.gif
*


daca vrei sa il arzi pune invers mufa de alimentare...adica atat cat sa atingi pinii aia ca nu intra mufa si se arde instant...asta la alimentarea clasica. daca e sata cauta identificarea pinilor, ia o mufa si inverseaza + cu - din mufa si gata se duce

pentru a pierde posibilitatea de recuperare faci delete partition cu secure erase folosind pq magic. dureaza mult daca e hardul mare.
apoi il umpli cu dvd-uri si faci iar asta...de cate ori vrei..
teoretic am impresia ca se pot recupera date pana la nivelul 7 sau 8 de suprascriere...dar sigur nu in romania biggrin.gif


--------------------
--- --- --- - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 6 Aug 2007, 12:13
Post #63


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.773
Joined: 31 July 06
From: Gl.




Am avut eu unul bulit si au zis ca costa mult recuperarea datelor si se face in Germania!!!


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ovidiu Comănescu
post 6 Aug 2007, 21:12
Post #64


Membru autentic


Group: Members
Posts: 418
Joined: 26 September 06
From: Ploiesti




se poate face si in Romania, dar trebuie sa gasesti omul respectiv, sa stie cu ce se mananca, nu orice minitehnicus, eu am reusit dar hdd-ul mai mergea, nu era trosnit rau in asa hal sa nu mai se roteasca platanele.


--------------------
Dacia 1300 1977 - PH07DEH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 7 Aug 2007, 17:07
Post #65


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.336
Joined: 30 August 04
From: Ban Land




QUOTE(LemonDemon @ 6 Aug 2007, 08:57)
80% esti 2 parti hidrogen legate cu un atom de oxigen , dar nu trebuie sa duci acest lucru pana la identificare.
*


Grea matematica in seleu! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif In Logan doua parti din trei inseamna 66%. 10412898.gif


--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 7 Aug 2007, 17:09
Post #66


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 8.117
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




Era 80% apa... restul carbon si alte chimicale...


--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 7 Aug 2007, 17:11
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.336
Joined: 30 August 04
From: Ban Land




Te bagi in seama si tu! tongue.gif De unde stii cum se vede din limuzina?


--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 7 Aug 2007, 17:13
Post #68


DaciaClubber


Group: Members
Posts: 8.117
Joined: 20 June 05
From: Bucuresti




M-am visat azinoapte'n SL


--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 12 Aug 2007, 18:07
Post #69


Carcotasu' de Serviciu


Group: Members
Posts: 2.277
Joined: 31 January 06
From: Dr Tr Severin




Vreau sa copiez un filmulet de pe camera foto si dupa ce copiaza ceva imi da o eroare.

Cannot copy DSCN4425: Data error (cyclic redundancy check)

Ce sa ii fac? sa pot sa o copiez?


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asac
post 12 Aug 2007, 18:14
Post #70


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 21 April 07




ai incercat sa copii in alta locatie (alta partitie -- folder -- etc.)??


--------------------
sadf asdf asdf
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 12 Aug 2007, 18:15
Post #71


Carcotasu' de Serviciu


Group: Members
Posts: 2.277
Joined: 31 January 06
From: Dr Tr Severin




da


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asac
post 12 Aug 2007, 18:17
Post #72


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 21 April 07




e pe card filmuletul?? sau in memoria interna a camerei? Daca e pe card sar putea sa nu il mai copii...

12 Aug 2007, 18:21:
dami adresa ta de mess(PM)... sa iti trimit un soft cu care poti sa copii filmul pana in momentul in care apare eroarea... UNSTOP SOURCE COPY wink.gif

This post has been edited by asac: 12 Aug 2007, 18:21


--------------------
sadf asdf asdf
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 27 Aug 2007, 18:34
Post #73


Carcotasu' de Serviciu


Group: Members
Posts: 2.277
Joined: 31 January 06
From: Dr Tr Severin




nu pot sa mai intru pe partita D pt ca imi da eroarea din poza atasata

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 35.56k ) Number of downloads: 399


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
XMihai
post 28 Aug 2007, 23:56
Post #74


Carcotasu' de Serviciu


Group: Members
Posts: 2.277
Joined: 31 January 06
From: Dr Tr Severin




unsure.gif


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 29 Aug 2007, 07:36
Post #75


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Probabil ai un virus sau ti-a modificat altceva explorer.exe.
Daca ai nevoie sa intri urgent pe d, poti sa folosesti total commander, insa solutia ar fi sa incerci cu un antivirs, apoi sa-ti reinstalezi windowsul daca tot nu merge.

Poti dezactiva data execution prevention pentru explorer, dar nu este o idee buna pentru ca daca ai un virus ai sa-ti infectezi mai multe fisiere. Daca totusi vrei sa faci asta, click dreapta pe my computer -> properties -> advanced -> data execution prevention -> exceptions -> add si bagi acolo explorer.exe (nu sunt pe windows acum, deci e posibil sa nu fi nimerit chiar la fix, dar gasesti tu pe acolo).


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lostboy
post 29 Aug 2007, 07:40
Post #76


Finding my way!


Group: Members
Posts: 3.961
Joined: 17 May 06




dar cu command prompt ai incercat?
ca eu am rezolvat cu un fisier care nu puteam sa-l sterg pt ca era folosit de alt program.
Asa ca incearca!


--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 29 Aug 2007, 08:07
Post #77


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




O sa-i mearga cu command prompt, dar nu cred ca e o solutie...


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kostica
post 3 Sep 2007, 12:58
Post #78


Membru autentic


Group: Members
Posts: 206
Joined: 6 May 06




M aconfrunt cu o problema : fac un document Word pe laptop pe care e instalat Vista Home, Office 2003, cu diacritice, times new roman. Merg pe desktop, win XP, nu recunoaste ășț . Merg la PIM la listare, nici acolo nu vede. Merg la alt PIM, acolo merge.... Ce au avut astia instalat in plus de a recunoscut diacriticele, ca ei nu mi-au putut da o explicatie?


--------------------
LOGAN 1,6 AMB sept. 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krisstinna
post 3 Sep 2007, 17:38
Post #79


Membru incepator


Group: Members
Posts: 81
Joined: 22 July 07




cred ca faza cu diacriticele este de fapt de la instalarea windows-ului cand iti alegi limbile(languages) pe care le va recunoaste sistemul...acolo poti sa bifezi sau sa debifezi romana...oricum chestia asta se poate face si din control panel ulterior:)


--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
[COLOR=red] [SIZE=7] I don't like driving...I LOVE IT!! [/SIZE] [/COLOR]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kojak
post 3 Sep 2007, 17:46
Post #80


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.957
Joined: 18 January 07
From: Bucuresti




..sau cu "Alt + Shift", le alternezi cum vrei, RO sau EN. wink.gif


--------------------
Dacia Logan 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
krisstinna
post 3 Sep 2007, 18:28
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 81
Joined: 22 July 07




QUOTE(Kojak @ 3 Sep 2007, 18:46)
..sau cu "Alt + Shift", le alternezi cum vrei, RO sau EN. wink.gif
*



pai ce sa alterneze daca el nu avea romana?smile.gif


--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
[COLOR=red] [SIZE=7] I don't like driving...I LOVE IT!! [/SIZE] [/COLOR]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kostica
post 4 Sep 2007, 10:59
Post #82


Membru autentic


Group: Members
Posts: 206
Joined: 6 May 06




Nu asta-i rezolvarea. Pe XP aveam instalata si limba romana , pe care o alternam , dar nu a mers . Alta-i buba !

4 Sep 2007, 15:55:
Poate ca gasim raspuns la asta : sistem boxe 5.1 logitech W-530, placa de sunet ... Genius sound maker value 5.1 (era mai bine creative, dar asta am deocamdata). Instalez placa PCI , dau test, se aud toate boxele. Cind incerc sa dau play din winamp sau WMP nu se mai aude in centru. Ati mai intilnit? O fi vreun jumper pe placa sau trebuie setat ceva prin playere. CD-ul de instalare al placii are si el un player, am sa incerc cu ala sa vad cum se aude.

This post has been edited by Kostica: 4 Sep 2007, 14:55


--------------------
LOGAN 1,6 AMB sept. 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HappyBoy
post 5 Sep 2007, 12:39
Post #83


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 23 November 05




Salutare...Am si eu o mica problema...am internet prin fiberlink (rds),vreau sa leg doua calculatoare.Intrebarea mea estece fel de router sa aleg?Stiu ca imi trebuie unul care are protocolul PPPOE si cam atat,astept pareri....


--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009
Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 5 Sep 2007, 12:52
Post #84


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Ai 2 posibilitati:
1. folosesti un router care stie pppoe. Consuma mai putin curent si nu face zgomot. Ar fi bine sa alegi unul bun.
2. Folosesti unul din calculatoare ca router.


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HappyBoy
post 5 Sep 2007, 13:11
Post #85


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 23 November 05




A doua varianta nu cred ca merge...iar cat despre router stiu ca nu toate,cu toate ca accepta pppoe nu sunt recunoscute in reteaua rds.


--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009
Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 5 Sep 2007, 13:32
Post #86


Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.


Group: Moderatori
Posts: 1.768
Joined: 29 April 04




Daca nu te deranjeaza sa afle RDS ca vrei sa instalezi un router (vezi ce fel de contract ai), as sugera sa intrebi chiar pe RDS la modul "ce routere low/high-end sunt compatibile cu reteaua Dv." - alege dintre "low/high" ceea ce te intereseaza, presupun ca low-end (si corespunzator low-price). Cel mai bine sa-ti dea o lista scrisa (daca se poate); de pe lista lor iti alegi pe cel care iti convine. Avantaj: daca nu merge (de fiecare data cind nu merge), RDS nu poate sa dea vina pe router - caci "voi mi-ati spus".

Altfel - pe incercate. Dintre routerele de casa eu am lucrat bine cu NetGear si cu D-Link (dar nu in reteaua RDS). Te mai intereseaza si ca routerul sa accepte schimbarea MAC-Address pe interfata externa, se poate sa ai nevoie.

Fara sa cunosc reteaua RDS trebuie insa sa-ti spun ca pina acum n-am intilnit nici un router care sa nu mearga daca e configurat corect. Poate am avut eu noroc.


--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 5 Sep 2007, 13:40
Post #87


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 36.647
Joined: 15 August 05




QUOTE(HappyBoy @ 5 Sep 2007, 13:11)
A doua varianta nu cred ca merge...
*




ba merge perfect wink.gif iti mai trebuie o placa de retea.


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 5 Sep 2007, 13:47
Post #88


Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.


Group: Moderatori
Posts: 1.768
Joined: 29 April 04




Ma alatur lui Argon: sigur ca merge. E eventual ceva mai delicat la configurare.

Ambele metode au avantaje si dezavantaje. Totusi eu as recomanda un router.


--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 5 Sep 2007, 13:57
Post #89


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.177
Joined: 11 January 05
From: Brasov




QUOTE
stiu ca nu toate,cu toate ca accepta pppoe nu sunt recunoscute in reteaua rds.
Nu stii bine. Doar ca mai sunt unele gunoaie de rutere care fac tot felul de probleme.

Aici, in Brasov, merge cu absolut orice router, insa nu ti se garanteaza calitatea serviciului daca ai mai mult de un calculator conectat. Adica poti sa o faci, dar e problema ta daca nu-ti merge. E posibil ca in alte orase sa fie alta politica, insa oricum ar fi, merge cu router fara nici o problema.

Un router bun ar fi linksys daca iti permiti.

Nu e deloc delicat sa configurezi internet connection sharing sau sa folosesti netsh, dar trebuie sa ai calculatorul pe care il folosesti ca router pornit ca sa-ti mearga pe al 2-lea. In cazul asta nu ami trebuie sa investesti intr-un router, dar consuma ami mult curent.

Si eu tot solutia cu router dedicat as alege-o, dar as cauta un router bun, pentru ca am intalnit foarte multe prin care nu prea ai viteza.


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HappyBoy
post 5 Sep 2007, 14:35
Post #90


Membru autentic


Group: Members
Posts: 260
Joined: 23 November 05




Vina mea ca nu am specificat...e vorba de doua notebook uri...si de asta zic ca varianta a doua pica...Am vazut si eu routerele linksys si cred ca o sa iau unul wireless,..dar am intrebat in ideea ca mai are cineva rds si s a lovit de problema asta si mi poate specifica exact ce router sa iau.Merci mult de sfaturi.


--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009
Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

446 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th September 2018 - 22:12
Forum Renault Server hosting