It appears you have not yet registered with our community. To register please click here.
DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre masinile de spalat automate, pe unde se pune detergentul lichid?

i96nds
post 16 Aug 2005, 17:31
Post #1


Stefan


Group: Moderatori
Posts: 2.588
Joined: 16 May 03
From: Bucuresti




Uite ca am inceput sa am probleme.

Am masina de spalat automata super-desteapta, chiar mai desteapta decat mine.

smile.gif

Ideea e ca am observat ca spala mult mai bine cu detergent lichid atunci cand temperatura de spalare e mai joasa - 30 sau 40 grade Celsius.

Intrebarea e:
Unde se pune detergentul lichid?

Evident se poate pune in sertarul de detergenti.

Dar daca cumperi Ariel Hydractiv (e in Carrefour cu 24 RON - 1.5 litri) primesti si un recipient in care iti arata cat de mult sa pui. Scrie acolo ca trebuie sa torni detergentul in acest recipient si sa bagi recipientul cu totul in cuva.

E un recipient special, cu bila ca sa ungi petele...etc... Are si marginile facute ca sa nu faca prea mare galagie in cuva.

Voi ce stiti despre asta? Pe unde se pune detergentul lichid?

Fara misto-uri, va rog..... Chiar daca e cafenea !!!


--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 16 Aug 2005, 17:37
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.369
Joined: 15 October 03
From: Bucuresti




pai fie ca-l bagi in cuva peste rufe fie ca-l pui in locul detergentului praf; dar eu zic sa consulti si cartea masinii; trebuie sa spuna


--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 16 Aug 2005, 17:41
Post #3


Desi pare, nu lucrez la Dacia


Group: Moderatori
Posts: 19.613
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Eu stiu ca in cuva. n-am folosit pana acum, dar asa stiam


--------------------
Scenic II 1.6 16v - - - -
Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt/Si-n cele ce maine vor rade la soare
E-n pruncul din leagan si-n omul carunt/Si-n viata ce vesnic nu moare!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 16 Aug 2005, 17:43
Post #4


Stefan


Group: Moderatori
Posts: 2.588
Joined: 16 May 03
From: Bucuresti




In carte zice ceva de detergentul lichid ca se pune in sertar. Insa nu prea e clar. La detergent zice sa il bagi in cuva. Pe care sa il crezi?

Chestia e ca are ceva ciudat masina asta... (ARISTON 1200 rpm..) Adica incepe spalarea, trage putina apa dupa care pe evacuare elimina apa !!! Cred ca elimina cam 1 litru. Insa apa aia e cu detergent.....

Deci aici e problema: daca pun detergentul in sertar, unde se pune si ala praf, atunci la inceperea spararii vine apa si imi ia detergentul lichid si.... il duce pe apa sambetei !!! Asta nu prea cred ca se intampla si la cel granulat....

De aia parca inclin sa il pun in cuva, peste rufe....

La voi ati vazut vreodata fenomenul asta sa elimine 1 litru apa imediat dupa inceperea spalarii ??? Ma gandesc ca el clateste mai intai cuva sa nu fi fost "mirositoare"...


--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 16 Aug 2005, 17:50
Post #5


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.369
Joined: 15 October 03
From: Bucuresti




Revin cu ideea mea fixa:CARTEA tehnica.
Altfel asteapta si tu pina intra un posesor de Ariston (ti-a trebuit masina desteapta de... smile.gif )

Mi-a venit o idee cam creata recunosc: pune putin detergent clasic sa se "spela pe dinti" si ala lichidu' peste rufe; asa impaci si varza si capra !

This post has been edited by costi: 16 Aug 2005, 17:51


--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madalina
post 16 Aug 2005, 18:20
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 299
Joined: 8 November 03
From: Bucuresti




Mama mea are un ariston si pun la prespalare detergent lichid, la spalare detergent granulat, eu la whirlpool pun in lacasul pentru inalbitor detergent lichid. Dar daca pun si detergent lichid, si granulat si vanish, vanishul il pun direct in cuva!


--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 16 Aug 2005, 19:00
Post #7


Stefan


Group: Moderatori
Posts: 2.588
Joined: 16 May 03
From: Bucuresti




Ehe... deja se complica !!!

Am avut si Whirlpool cu incarcare verticala - 800 rpm. Super masina. Acolo bagam detergentul in cuva cu tot cu recipientul ala de la Ariel. La aia parca se spalau mai bine decat la super masina Ariston super-silent super-slim de > 500 euro.... cu afisaj colorat.... briz-briz-uri... ma rog....

Cum ziceam, in carte zice sa il pui in sertarul cu pricina...

Madalina, m-ai dat gata cu stilul tau. Insa recunosc ca e foarte eficient si foarte corect. Ai perfecta dreptate. Dar asta merge doar la cazul cu prespalare.
Insa la programele cu temperaturi joase nu prea se face prespalare si de aia imi pun problema ce fac cu detergentul lichid pentru spalarea normala....

Deci: respect ce zice cartea masinii sau ce zice cel cu detergentul?

This post has been edited by i96nds: 16 Aug 2005, 19:02


--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driver
post 16 Aug 2005, 19:02
Post #8


i'm not driving fast, i'm flying low...


Group: Members
Posts: 593
Joined: 10 November 04
From: Cluj-Napoca




de obicei detergentul lichid se poate in locul celui granulat (la mai toate masinile) ar trebui sa aiba un fel de opritor care se se ataseaza cumva acolo care nu il lasa sa se scurga in masina decat la momentul potrivit sau locul e astfel prevazut incat se poate pune direct (de obicei la masinile cu incarcare pe verticala). Insa poti sa-l pui si in paharul ala ca tot hainele tale le spala smile.gif. Dar daca pui detergentul acolo nu mai poti folosi functia prespalare. Si masina nu ar trebui sa scoata apa dupa luarea detergentului...


--------------------
ford Fusion automatik - mld
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bertro
post 16 Aug 2005, 19:26
Post #9


Membru dezmembrat


Group: Members
Posts: 601
Joined: 3 June 05
From: IASI, rumenia




mai, nu stiu cum e masina ta, dar la whirlpool-ul meu sertarul de la detergenti se poate deschide fara probleme si dupa ce a inceput ciclul de spalare. daca merge faza si la tine, o lasi sa-si faca damblaua cu litrul de apa (eventual ii pui putin detergent praf inainte), apoi deschizi rapid sertarasul, torni lichidul si lasi masina sa mearga mai departe. nu vad de ce ar fi vreo problema.

...sau il pui totusi in cuva.


--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ICET
post 16 Aug 2005, 23:44
Post #10


O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??


Group: Members
Posts: 753
Joined: 3 December 04
From: Bucuresti





Detergentul lichid se foloseste numai pentru spalare si numai daca masina are compartiment special care se ataseaza la cel de spalare cu pudra al masinii.Adica daca masina e prevazuta cu un compartiment special care se ataseaza celui deja existent sau sunt masini,dar foarte rare cazurile,cind are linga cel de pudra inca unul pt lichid.
Mai toate masinile de turatie mare(peste 1000rpm)comandate electronic au acest mod(asa e softul)de functionare:la pornirea programului baga putina apa(cam 100 g dar nu in caseta in care se baga detregentul,pentru ca atunci acesta intra in masina si la operatiunea urmatoare este dat afara)dupa care porneste pompa de evacuare ca sa fie sigur ca nu mai este apa in masina!In tot acest timp la unele marci/modele sunt niste electromagneti care actioneaza tija pt directionarea apei in caseta de detergent in compartimentul corespunzator programului ales,dupa care incepe sa alimenteze cu apa.
Acum difera si detergentii lichizi ca si cei pudra referitor la calitate.Daca e de o calitate mai indoielnica,face spuma.
La Ariston din cite retin e un recipient care se ataseaza celui existent(poate ma insel),dar in general masinile italiene(ariston,margherita,whirpool,ardo,indesit)sunt fabricate de A.Merlloni si au acest sertaras.


--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AND
post 17 Aug 2005, 00:31
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.236
Joined: 19 January 05
From: Bucuresti




Whirlpool sh sau Logan? ph34r.gif


--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laur
post 17 Aug 2005, 08:38
Post #12


Membru autentic


Group: Members
Posts: 389
Joined: 8 July 02
From: Iasi




Eu am masina Ardo si folosesc detergent lichid de 4-5 ani, pe care il bag in cuva cu tot cu paharelul ala pt. masurat (cu sau fara bila). Am fol. pina acu Persil, Ariel si Amway. Masina avea un adaptor pt. detergent lichid care se baga in sertar, dar am luat de buna ce scrie pe detergent.


--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 17 Aug 2005, 13:41
Post #13


Stefan


Group: Moderatori
Posts: 2.588
Joined: 16 May 03
From: Bucuresti




QUOTE(laur @ 17 Aug 2005, 08:38)
Eu am masina Ardo si folosesc detergent lichid de 4-5 ani, pe care il bag in cuva cu tot cu paharelul ala pt. masurat (cu sau fara bila). Am fol. pina acu Persil, Ariel si Amway. Masina avea un adaptor pt. detergent lichid care se baga in sertar, dar am luat de buna ce scrie pe detergent.

Hm.... eu nu am nici un fel de sertar special.... Ciudat... Deci sertarul asta nu lasa detergentul sa fuga prea repede, nu?

ICET, m-ai dat gata cu cunostintele astea... Lucrezi in domeniu?

Deci daca trage apa (100 gr, cum zici tu) de ce mi-o baga pe la detergenti si imi elimina in primul minut apa cu tot cu detergent? Tu ziceai ca ar trebui sa nu o treaca pe acolo. Detergentul fiind lichid se duce repede la vale.... Oare e un defect daca trece apa pe acolo, pe la detergent ??? Ciudat....


--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 17 Aug 2005, 13:47
Post #14


Membru cu privire de ansamblu


Group: Members
Posts: 5.727
Joined: 14 April 03
From: Corbu




Stefan, detergentul lichid se baga direct in cuva, pus in paharelul livrat o data cu bidonul de detergent. Simplu!
Nu, daca pui astfel detergentul, NU SE STRICA NIMIC LA MASINA! De ce? Pentru simplul motiv ca masina oricum isi va face ciclul, va pompa apa in sertaras ca sa ia detergentul de acolo si sa-l duca-n cuva. Chiar daca nu gaseste detergent in sertaras, apa respectiva tot in cuva ajunge.
Faza cu sertarasul suplimentar, pentru pus detergent lichid in el, e un gadget pentru...militieni si blonde, ca sa nu zic altfel. E un moft inutil!


--------------------
Gillette De unica folosinta - - B 99 NAM
Calatoriti spre orice destinatie din Italia numai cu papornite acceptate de toti operatorii rutieri. Cereti acum papornite "Italy compliant"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ICET
post 17 Aug 2005, 15:08
Post #15


O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??


Group: Members
Posts: 753
Joined: 3 December 04
From: Bucuresti




QUOTE(i96nds @ 17 Aug 2005, 13:41)
Hm.... eu nu am nici un fel de sertar special.... Ciudat... Deci sertarul asta nu lasa detergentul sa fuga prea repede, nu?
*


DA.
Trebuie sa intre in cuva in momentul in care ajunge apa in acel sertar.Ardo are unul suplimentr care se ataseaza la cel de pudra,dar sunt masini(gorenje,etc)care au un mic opritor in capul sertarului de detergent pentru a nu lasa lichidul sa se scurga in cuva in momentul in care e turnat in caseta.
Daca la tine cind dai drumul la program intra apa in sertarul in care pui detergentul(compartimentul de spalare) nu e normal.Daca mai e in garantie cheama pe cei de la service.

This post has been edited by ICET: 17 Aug 2005, 15:09


--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
anka monica
post 18 Oct 2009, 18:33
Post #16





Group: Members
Posts: 0
Joined: 18 October 09




am si eu o masina de spalat ardo500 de curand am luat-o si nu stiu sa o folosesc imi poate spune cineva cum se porneste ?cateva instructiuni sper ca de instalat e instalata bine. sad.gif



paiii am uitat sa precizez nu e noua si nu am manual am gasit pe net in rusa deciii mad.gif

This post has been edited by anka monica: 19 Oct 2009, 13:18


--------------------
mnb,mb ,mn.kjnk ,kjh,jh - 98797
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 18 Oct 2009, 18:56
Post #17


scursura umana


Group: Members
Posts: 2.992
Joined: 18 August 05
From: Ct




Stii sa citesti? Daca da, ia frumos manualul de instructiuni si fa o lectura.


--------------------
ex SN x 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 18 Oct 2009, 23:25
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 7.368
Joined: 12 May 06
From: BUCURESTI




sau pune un scan dupa cartea tehnica si iti dam indicatii smile.gif


--------------------
LOGAN LAUREATE 1,6 GPL 2009 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 18 Oct 2009, 23:29
Post #19


fost programator


Group: Members
Posts: 8.894
Joined: 27 October 05
From: Scursurești Vale




QUOTE(anka monica @ 18 Oct 2009, 19:33)
am si eu o masina de spalat ardo500 de curand am luat-o si nu stiu sa o folosesc imi poate spune cineva cum se porneste ?

Monico, vezi aici. Iti trebuie asa:
- surubelnita
- ciocan
- spray cu ulei penetrant

Bafta!


--------------------
Reno Megan Privilej
Calea, Adevărul și Viața e Unul.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sorin1983
post 19 Oct 2009, 00:22
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.960
Joined: 3 July 06
From: Bucuresti-Rahova




Hai ma lasati-ma ca ma duc sa ma culc... nici o masina de spalati nu stiti sa porniti? Apropo...stiti ca aveti lumina? de unde se aprinde? geezaz


--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
A trecut vremea cand comunistii ni se kkau in cap...acum avem si noi gura!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 19 Oct 2009, 07:51
Post #21


Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal


Group: Members
Posts: 2.940
Joined: 19 July 05
From: Micul Paris




QUOTE(Markos @ 19 Oct 2009, 00:29)
Iti trebuie asa:
- ciocan
*



si daca nu merge, nu forta, ia un ciocan mai mare.


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition 1.6
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 19 Oct 2009, 09:30
Post #22


Desi pare, nu lucrez la Dacia


Group: Moderatori
Posts: 19.613
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




QUOTE(sorin1983 @ 19 Oct 2009, 01:22)
Hai ma lasati-ma ca ma duc sa ma culc... nici o masina de spalati nu stiti sa porniti? Apropo...stiti ca aveti lumina? de unde se aprinde? geezaz
*


Bai, nu va radeti!
Am trait niste sentimente extraordinare cu un ardo de genul ala, cand ma uitam ca vaca-n telescop la el, io cu cartea de utilizare in mana, si el nimic, facea cum dorea!
Am desfacut masina, am scos placa, m-am uitat din nou ca proasta, le-am pus la loc, ea nu si nu.
Ei bine, masinilea ieftine-ieftine de la Ardo (variantele mai noi) au un sistem cretin de programare. Odata programat un program nu-l mai poti opri! Pur si simplu il lasi sa-si faca damblaua pana la sfarsit, dupa care il poti reprograma din nou, cu un alt program.


--------------------
Scenic II 1.6 16v - - - -
Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt/Si-n cele ce maine vor rade la soare
E-n pruncul din leagan si-n omul carunt/Si-n viata ce vesnic nu moare!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adilehanceanu
post 20 Oct 2009, 10:54
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 82
Joined: 1 June 07
From: București




Nici dac-o scoți din priză nu-și pierde programu'?


--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 20 Oct 2009, 11:07
Post #24


Desi pare, nu lucrez la Dacia


Group: Moderatori
Posts: 19.613
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Nici. Am lasat-o juma de ora si nimic.


--------------------
Scenic II 1.6 16v - - - -
Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt/Si-n cele ce maine vor rade la soare
E-n pruncul din leagan si-n omul carunt/Si-n viata ce vesnic nu moare!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razvanamza
post 20 Oct 2009, 11:09
Post #25


Membru Informatic


Group: Members
Posts: 551
Joined: 25 November 07
From: Magurele Jud. Ilfov




La fel si eu patesc cu o masina samsung 1200rpm. Trebuie bagata la loc in priza si lasata sa-si termine programul.


--------------------
Dacia Logan 2007 Easy 1.4mpi - B-69-EGV
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 20 Oct 2009, 11:29
Post #26


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 4.693
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Alea-s mașini de oameni hotărâți!


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 20 Oct 2009, 17:38
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 17 October 06
From: barlad




QUOTE(DragosP @ 20 Oct 2009, 12:29)
Alea-s mașini de oameni hotărâți!
*


categoric smile.gif probabil au fost gandite asa in eventualitatea intreruperii cu alimentare electrica. masina sa stie de unde a ramas. sau este o noua abordare contra copiilor ghidusi care apasa toate butoanele odata in timpul functionarii masinii blush.gif


--------------------
dacia 1310 1994 L - gl 01 NNB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasilecool
post 3 Dec 2011, 07:42
Post #28


Membru


Group: Members
Posts: 178
Joined: 25 March 09
From: Bucuresti




chiar daca acest topic este mai vechi ,il revigorez eu .

am avut o masina de spalat cumparata prin '99 la maa aIIa .se numea bauknecht .nu stiu ce model era . supermasina . mergea si la 220v si la 380v ,in functie de cum ii faceai legaturile la motor . am folosit-o la 220v ,multi ani...la greu . spala super bine . avea programator mecanic .daca doreai ,puteai sari niste pasi in timpul spalarii ,prin rotirea directa a rozetei de programare.
dar acum vreo 3-4 ani a cedat...na ,ii ajungea si ei .cred ca era fabricata prin '85-'90 . piese pentru ea...de unde ?
asa ca am cumparat o alta masina noua... indesit ,de 7.5 kg .
ce pot sa spun ,isi face treaba ,dar nu se compara cu aia veche .

referitor la schimbarea programului ,trebuie tinut apasat butonul de incepere al programului , vreo 10 secunde ,pana incep sa clipeasca toate LEDurile .apoi se opreste .si o pui din nou pe ce program doresti.

si acum o intrebare : de ce ,de ceva timp incoace ,nu mai ia tot detergentul din compartimentul B(cel de spalare simpla) ?

ON TOPIC : detergentul lichid ,teoretic se poate pune in acelasi loc cu cel pudra . prima data ,masina isi ia apa prin compartimentul de prespaare(1) ,tocmai ca sa umezeasca putin rufele ,inainte de aplicarea detergentului .acest lucru nu mai e valabil la folosirea programului de spalare a rufelor foarte murdare(cu prespalare) .

This post has been edited by vasilecool: 3 Dec 2011, 07:56

Attached thumbnail(s)
Attached Image


--------------------
renault symbol 2005 - B-46-ANU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 3 Dec 2011, 07:56
Post #29


Sabina Elena


Group: Members
Posts: 2.928
Joined: 15 February 08




Scoti cutia si vezi ca are o teava care se misca de la un compartiment la altul, in functie de program. Desfunzi teava cu ceva subtire, eventual mergi si pe traseul furtunului, pe la site si le cureti.

Io alta intrebare am. La mine e apa al dracului de calcaroasa. Unii ziceau sa bag otet si s-o las un program intreg fara toale. In carte scrie s-o lasi pe programul cel mai lung si la temperatura cea mai mare. Da ma gandeam sa cumpar solutie speciala. Am gasit in Domo la 25 de lei sticluta. E buna de ceva? Foloseste cineva curent asa ceva si-a vazut cu ochii lui rezultatele, in timp? Sau e marketing?


--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Pe vremuri Micul Paris, acum aspirator de gunoaie. Hai, mai sunt cateva locuri pe verticala.
Orice zi reusita incepe c-o stacana de țuica.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 3 Dec 2011, 08:40
Post #30


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 8.041
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Teoretic orice detergent are in el si agenti de dedurizare. Ca sa fii sigur, da-i o spalare falsa, cum a scris Vasilecool, la 90 de grade, doar cu calgon sau ceva similar. Mie, in apa avacuata, imi apar mereu "graunte" de calcar, semn ca detergentul face ceva in sensul amintit mai sus.

This post has been edited by corbex: 3 Dec 2011, 08:41


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
DaciaClub
Random Picture Google search Last addition
Imagine aleatoare
căutare personalizată
Ultima imagine adaugata


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Time is now: 19th December 2014 - 13:39
Forum Renault Server hosting