Despre nesimtirea tipic romaneasca!
![]() ![]() ![]() |
Despre nesimtirea tipic romaneasca!
Aciduzzu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
E vorba de jenti model deosebit.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Aciduzzu |
![]()
|
QUOTE E vorba de jenti model deosebit. Tot nu scuza marlania! Sau? ![]() |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
:shock: Da de asta ce sa mai zici :!:
Pret: 10,000 EURO An fabricatie: 2003 Carburant: Benzina Rulaj: 200 km Capacitate: 2,400 cmc Locatie:BRASOV / BRASOV Dotari: INCHIDERE CENTRALIZATA;ALARMA;GEAMURI ELECTRICE;OGLINZI ELECTRICE;AIRBAG SOFER;ABS;CLIMATRONIC;AER CONDITIONAT;TAPISERIE PIELE;SERVO-FRANA;SERVO-DIRECTIE;CD SONY X-PLOD; ESTE NOU NOUTA , ARE GEAMURI FUNURII(NU CU FOLIE) MOTOR DE RENAULT CLIO SPORT, PRAGURI , ELERON , JANTE DE 19 BBS , SCAUNE SPARCO , TOBA REMUS, SPOILER , FARAS LA SPOILER , VOLAN REGLABIL MOMO. _________________________________ Cool ce sa mai zic oricum o zi buna tuturor ![]() |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Scuze vin in completare este vorba de o SOLENZA Albastra
____________________ O zi buna ![]() |
-------------------- |
|
Aciduzzu |
![]()
|
Parerea mea e ca e chiar un super la misto asta cu 10.000! Jante de 19"... LOL!
![]() |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
Ma rog nu stiu ce sa spun dar personal la bani astia iti ei ceva super.
______________ O zi buna si pe curand, |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
eu cred ca anuntul este pus pentru cei care mai cred inca in mosh craciun. nu de alta dar are suficiente detalii pentru a nu fi luat in seama ... de la volan momo reglabil pina la jante de 19.
|
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
copii, e vorba de anunturi de bascalie, nu va mai agitati atat...
oricine citeste regulat siturile de anunturi de masini, vede trei-patru astfel de tepe zilnic. parerea mea! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar chiar nu observa nimeni ca super-masina aia are si ABS si Airbag??? Daca motorul poate sa i-l schimbe (in vis), jenti de 19 poate sa monteze (doar jentile, fara cauciucuri), volan reglabil mumu (regleaza directia - stanga-dreapta), totusi sa-ti tunezi Solenza ca sa-i pui Airbag si ABS - asta le intrece pe toate!!
|
-------------------- .: Catalin :.
|
|
Aciduzzu |
![]()
|
Da! Vad si eu ca ati deturnat discutia catre "mega-incantatoarea-oferta" de 10.000 de euroi! Eu doar vroiam sa va arat (apropos de cea de 7.000) cat de magari sunt conationalii nostrii mai bronzati care zac la poarta fabricii si asteapta sa pice cate un disperat in cautare de (IN)So(MNo)len(T)za!
Pacat! Cu asa oameni nu o sa facem noi, in RO, Volkswagen nici la Pastele cailor! :cry: |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Samsari d-astia sunt in Pitesti de pe vremea lu ceasca si le-a mers treaba mult dupa revolutie. Cand mi-am luat berlina acum 6 ani am fost in Pitesti si era plin de d-astia, veneau cu masina la vanzare direct de pe poarta uzinei. Aveau pile la uzina si luau fara sa astepte. Ma gandesc ca in ultimii ani, de cand a venit Renault si au aparut dealerii unde te poti duce sa-ti alegi masina din vitrina, etc, samsarii astia au cam luat-o in mana. Acu, cu criza asta de Solenze si-or fi zis ca e momentu sa reia bisnitareala. Oricum asta n-o sa tina mult si cum or sa aiba stoc dealerii din nou iar or s-o ia in mana. Altfel n-ai cum sa scapi de tiganiile astea decat facandu-le inutil obiectu muncii. Ce, ati vazut vreodata bisnitari de bilete la film la Mall?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Vina nu este a bisnitarilor ci a celor care cumpara de la ei. Daca nimeni nu ar mai cumpara de la ei nimic atunci aceasta "meserie" ar disparea. Asadar NU CUMPARATI NIMIC DE LA BISNITARI indiferent daca pretul este tentant (de obicei nu e cazul).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
un pic offtopic
faza e ca dacia a gresit campania. trebuia sa intre in productie de mult timp, ceea ce implicit insemna ca se va afla de ea si astfel sa fie lansata cu mult timp in urma si cand intra la vanzare sa aiba masini nu sa o taraie cum fac acum. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca le-a fost frica la inceput ca n-o sa se cumpere, au bagat o gramada de culori misto, dar care nu le aveau (sau aveau foarte putine) sperind ca daca omul tot s-a hotarit sa cumpere o Solenza, o sa o cumpere oricum, chiar daca n-au culoarea dorita de el, dovada ca unora li s-a si propus sa-si schimbe culoarea. Nesimtire tipic romaneasca!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asa e, ai dreptate, la DSN sint mai marfa, dar am vrut sa zic ca probabil stiau ca lumea o sa se inghesuie la anumite culori (marin, cameleon) asa ca i-au momit cu astea, nu stiu zic si io...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Mihai_E |
![]()
|
vezi, tocmai ce-ti spuneam, pina la urma tot ti-ai cumparat-o indiferent de culoare
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:56 |