Din nou despre taxa de prima inmatriculare, valoare, recuperare ...
![]() ![]() ![]() |
Din nou despre taxa de prima inmatriculare, valoare, recuperare ...
Maxy25 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|||
tgmzes62 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 27 August 11 ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Jan 2012, 16:44) ![]() QUOTE(corbex @ 6 Jan 2012, 17:02) nu lasati pretul sa vindeti masinile. banii aia-i vor halii unii care nu merita.se poate spune ca va ia banii cu japca "legala" si eventual sa nu cumparati masini dupa 2007 decat de la persoane fizice sa nu mai dam la stat taxe aberante si ilegale! sa fim uniti si noi ca (si cu) alte natii de oameni, cu care traim in tara asta poate ati avut deaface cu unguri,tigani sau rromi (unii i-si spun rromi altii tigani) sa ia si romanii exemplu! 6 Jan 2012, 18:19: e greu sa faci romanul sa inteleaga consecintele care le are o treaba deasta care nu il atinge direct! majoritatea oamenilor cu care am vb. direct, nu pe forumuri HABAR NU AU DE NOILE SCHIMBARI! se uita de parca cel care le vorbeste halucineaza... ![]() i-ti vine sa-ti introduci...cheile-n contact si sa le sucesti... This post has been edited by tgmzes62: 6 Jan 2012, 18:19 |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Maxy25 @ 6 Jan 2012, 18:04) Pana la urma asta e problema noastra (a romanilor) nu suntem uniti nici la bine nici la rau . Ca atare suportam consecintele si toti ne plangem ca e cel mai usor . Pai nu ai vazut cand se da vreo lege ( de genul cauciucuri de iarna obligatorii,triunghi,extinctor,rovinieta obligatorie) toti se plang ca dau un ban in plus pentru masina, dar a doua zi ii vezi pe toti la supermarket cumparand cauciucuri si extinctoare si achitand rovinieta.Ba mai mult ne mai si intrebam cu un zambet pe buze : vecine ai cumparat cauciucuri de iarna ?fugi ca daca nu ai pus-o cu astia de la 1 noiembrie.Cu scumpirea carburantilor la fel,ne-am plans ca nu admitem sa dam 5 lei pe litru si uite ca am ajuns sa dam chiar 6 Suntem tari in gura ,dar suntem o natie de lasi. |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!!
intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! ![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
- BV 77 EME
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
|
|
cosm!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 07 ![]() |
stiti cumva de cand o sa intre efectiv in vigoare noua taxa ? astia de la protv ziceau asta seara ca abia de luna vitoare...
|
--------------------
dacia
1310 L
'99
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40) exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!! intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! ![]() Nu exagerez,daca eram comozi nu ne bateam pentru oferte la tigai in supermarketuri,nu stateam la cozi infernale sa ne inmatriculam masinile si exemplele pot continua |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40) exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!! intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! ![]() are parti bune pt aia cu bani! QUOTE(vallyyy @ 6 Jan 2012, 19:59) Nu exagerez,daca eram comozi nu ne bateam pentru oferte la tigai in supermarketuri,nu stateam la cozi infernale sa ne inmatriculam masinile si exemplele pot continua eu as spune lasi,comozi si fudui, ca multi dau o caruta de bani pe masini scumpe si apoi se uita lung la ele ca nu au bani sa le intretina. tocmai am vazut ca la topicul oferte speciale sunt peste 100 de mii de vizualizari... ![]() This post has been edited by tgmzes62: 6 Jan 2012, 20:39 |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40) exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!! intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! ![]() Mare dreptate ai. Multi ori vor amana sa isi schimbe masina veche, ori o vor da cu procura, ori isi vor lua a doua masina si pe asta veche o tin sa isi pastreze locul de parcare ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, de parca n-ar fi indeajuns de aglomerate parcarile, acum o sa fie si mai si: o data cu taxa de inmatriculare, a doua oara cu scumpirea combustibililor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai de ex o Dacia 1310 - daca de vandut nu poti sa o vinzi, de dus la remat nu te lasa inima ca-i masina tineretii tale si inca mai are vana in ea, combustibilii sunt scumpi... sta linistita in parcare
![]() Cand faci rost de bani iti mai iei una si pe cea veche tot nu o casezi, decat sa iei un amarat de cupon sa te tziganesti sa-l vinzi cu 1000 ron mai bine pastrezi atelajul acolo, poate mai faci o tura pe la tzara, pe la un gratar, pe la un pescuit, mai ai nevoie sa cari ceva, se gaseste. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Eu as zice ca e vorba de comoditate(sau lene)!! Deja am auzit cateva cunostinte ca "altceva mai bun nu am facut decat sa stau in strada si sa urlu ca nebunu?!"
Dar daca am sta 100 sau 1000, sau 10000 sa urlam ca nebunii, chiar nu vom fi bagati in seama sau or sa ne dea amenda la toti pt deranjarea linistii publice? Din gandirea multora(si nu neaparat de pe forum) am dedus: cainii latra, ursu' merge- Mergem,ulram si pe ei in cot o sa-i doara! Chiar asa sa fie? EU Nu CRED! Ideea cu asteptati ca n-o sa mearga cu taxa asta si se va scoate sau modifica e veche de prea multa vreme, ca sa mai tina si acum! Ori o terminam noi ori ne termina ea! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
2001 Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Paranteza: ca idee, Borbely asta (sau cum mama ciorilor s-o scrie) a poluat mai mult, cu hectarele alea de paduri rase, decat polueaza toate turismele mai vechi de 2007 din tara asta.
6 Jan 2012, 22:04: QUOTE(argon @ 6 Jan 2012, 19:55) Da? de aia la un golf 4 sau astra din 2001, adica 11 ani e 2-300 de euro taxa, si la un Logan din 2006 e 2000 de euro? Asta e latura mega-aberanta a "legii", nici nu mai merita comentata. E facuta cu curu. This post has been edited by Markos: 6 Jan 2012, 22:04 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Fratilor va plangeti ca niste femei lauze!!!Ce tot va vindeti masinile?1-2luni hop alta masina!
|
--------------------
Renault
Megane
- Bucuresti
1.6 16v 2002 Lipsa de idei.
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumparatorii de Logane noi de ieri sunt samsarii de azi.
Nasol moment. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
QUOTE(Eu Alex @ 6 Jan 2012, 22:00) Eu as zice ca e vorba de comoditate(sau lene)!! Deja am auzit cateva cunostinte ca "altceva mai bun nu am facut decat sa stau in strada si sa urlu ca nebunu?!" Dar daca am sta 100 sau 1000, sau 10000 sa urlam ca nebunii, chiar nu vom fi bagati in seama sau or sa ne dea amenda la toti pt deranjarea linistii publice? Din gandirea multora(si nu neaparat de pe forum) am dedus: cainii latra, ursu' merge- Mergem,ulram si pe ei in cot o sa-i doara! Chiar asa sa fie? EU Nu CRED! Ideea cu asteptati ca n-o sa mearga cu taxa asta si se va scoate sau modifica e veche de prea multa vreme, ca sa mai tina si acum! Ori o terminam noi ori ne termina ea! suntem cel putin doi ![]() This post has been edited by tgmzes62: 7 Jan 2012, 17:47 |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Poate vrem altele mai bune? Sau mai putin bune!
Asta am luat-o de pe un alt forum(de stiri): PT TINE ROMANULE!!!!!! Cand s-a dat taxa, voi(ROMANI) cei cu masini inmatriculate ati sarit sus si tare ca e Taxa auto buna. Am iesit in strada(NOI ALTI ROMANI) iar voi(TOT ROMANI) ati stat in casa. Acum eu(ROMAN) stau in casa, pt ca am taxa platita, si voi(ROMANI) iesiti in strada. Asa suntem noi ROMANII, ne doare in cot, cad alti(ROMANI) ii calca in picioare pe alti, (ROMANI) pt ca nu ne afecteza legea si pe noi. Eu (ROMAN)desi am taxa platita, am sa ies in strada pt ca sunt ROMAN si imi pasa si de ceilalti(ROMANI) ,si mai ies pt ca stiu ca tie(CA, SI ROMAN) nu ti se face dreptate. Sper ca data viitoare sa faci si tu la fel ROMANE Asa c,a hai sa dam mana cu mana toti,(ROMANI) nu doar pt legea asta si sa iesim in strada cand se plublica in M.O DESTEAPTATE O DATA ROMANE> Mai e unu cu noi!! ![]() This post has been edited by Eu Alex: 6 Jan 2012, 22:44 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
2001 Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
QUOTE(Eu Alex @ 6 Jan 2012, 22:23) Poate vrem altele mai bune? Sau mai putin bune! Asta am luat-o de pe un alt forum(de stiri): PT TINE ROMANULE!!!!!! Cand s-a dat taxa, voi(ROMANI) cei cu masini inmatriculate ati sarit sus si tare ca e Taxa auto buna. Am iesit in strada(NOI ALTI ROMANI) iar voi(TOT ROMANI) ati stat in casa. Acum eu(ROMAN) stau in casa, pt ca am taxa platita, si voi(ROMANI) iesiti in strada. Asa suntem noi ROMANII, ne doare in cot, cad alti(ROMANI) ii calca in picioare pe alti, (ROMANI) pt ca nu ne afecteza legea si pe noi. Eu (ROMAN)desi am taxa platita, am sa ies in strada pt ca sunt ROMAN si imi pasa si de ceilalti(ROMANI) ,si mai ies pt ca stiu ca tie(CA, SI ROMAN) nu ti se face dreptate. Sper ca data viitoare sa faci si tu la fel ROMANE Asa c,a hai sa dam mana cu mana toti,(ROMANI) nu doar pt legea asta si sa iesim in strada cand se plublica in M.O DESTEAPTATE O DATA ROMANE> Mai e unu cu noi!! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Omu' are dreptate!! Ar trebui sa iesim in strada in momentul publicarii ei in M.O.!! Eu unul as lipsi si de la munca daca ar fi sa iesim!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
off pt Alex pt. ca nu ma lasa sa dau PM
apesi butonul din dreapta jos "+quote" la postul cui vrei si pe urma normal mai departe |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Da si asta, dar tu ai mai astepta pana atunci, cand astia se bat la inmatriculari si au morcovu' in cur cu tot cu iepure? cred ca de saptamnana viitoare am sa ma asez si eu la rand!
Si daca il votam pe X-ulescu care promite marea cu sarea suntem siguri ca exact asa va fi? Offtopic: cum citatti fratilor alt user? Merci mult <span class='edit'>6 Jan 2012, 22:59:</span> QUOTE(tgmzes62 @ 6 Jan 2012, 22:53) off pt Alex pt. ca nu ma lasa sa dau PM apesi butonul din dreapta jos "+quote" la postul cui vrei si pe urma normal mai departe Merci mult! Da si asta, dar tu ai mai astepta pana atunci, cand astia se bat la inmatriculari si au morcovu' in cur cu tot cu iepure? cred ca de saptamnana viitoare am sa ma asez si eu la rand! Si daca il votam pe X-ulescu care promite marea cu sarea suntem siguri ca exact asa va fi? Offtopic: cum citatti fratilor alt user? Merci mult This post has been edited by Eu Alex: 6 Jan 2012, 23:00 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
deci sa inteleg ca pt toate masinile se aplica taxa? inclusiv pt cele care au platit deja o taxa de prima inmatriculare?
|
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu, citeste si tu ce naiba.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
Gata.. am inteles .. se aplica celor inmatriculate inainte de 2007 respectiv cele care n-au platit taxa de prima inmatriculare
![]() This post has been edited by claudyyu89: 6 Jan 2012, 23:20 |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
tgmzes62 |
![]()
|
QUOTE(claudyyu89 @ 6 Jan 2012, 23:15) Gata.. am inteles .. se aplica celor inmatriculate inainte de 2007 respectiv cele care n-au platit taxa de prima inmatriculare ![]() gresesti! sigur traiesti la oras... |
--------------------
dacia
logan mcv
2012 membru motociclist
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4
|
|
the_darkman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 September 07 ![]() |
1. Taxa se va plati si pentru masinile inmatriculate dupa 2007, la care nu s-a platit nici o taxa. Si sunt multe, pentru ca Tariceanu a dat atunci o exceptie care chipurile trebuia sa protejeze Dacia, cum ca masinile noi, Euro 4, cu motor pana in 2000 cmc, sunt scutite de la taxa. De asemenea, Euro 5 au fost scutite.
Deci sunt multi proprietari de masini fabricate dupa 2008, care la vanzare, cumparatorii vor fi nevoiti sa plateasca taxa. 2. Legea 50/2008 se abroga, asa scrie in noua lege. Din 2012, masinile se vor inmatricula conform noii legi. Sunt foarte multi care au dat statul in judecata si si-au recuperat taxa in baza vechii legi. Vor avea o surpriza cand o vor vinde, pentru ca asa cum spune legea noua in baza careia noul proprietar o va inmatricula, daca pentru masina respectiva statul nu a luat bani in baza vechii legi, atunci va lua in baza noii legi. Si problema este ca poate tu esti al treilea proprietar, si cand o vinzi, constati ca primul proprietar al masinii si-a recuperat taxa, si uite asa fara sa stii, ai mai pierdut din valoarea masinii peste noapte. Si asa o luam de la inceput, alte procese, alti ani pierduti, etc. etc. This post has been edited by the_darkman: 7 Jan 2012, 00:50 |
--------------------
Renault
Laguna 1.5dci
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:09 |