Directia mea merge prea bine -HELP
![]() ![]() ![]() |
Directia mea merge prea bine -HELP
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Bai asta!
In curand o sa va plangeti ca ati ajuns sa regulati 24000 de femei pe noapte si inca va mai sta sculata! Tu te ingrijorezi ca merge volanul usor! Poate ca din cauza asfaltului alunecos, te-ai gandit la asta? Daca nu are joc, ce efectu placebo al mamei ma-sii mai vrei? Si probleme la directie o sa ai ca ai DSN Go laun service si spune-le maimutoilor alora sa iti mai stranga cutia cu clanta de usa! Nu fac misto, chiar asa se face! Si o sa mearga mai greu! Fericit??? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai schimbat cumva de curind cauciucurile? nu de alta, dar una din caracteristicile lor e MANEVRABILITATEA mai mare sau mai mica, dupa buget, coane Fanica! asta basca conditiile de drum si climatice.
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai beieti la fel mi se pare si mie. E ceva ciudat, intorc de volan si deodata vireaza mai brusc de tre sa trag tare de el inapoi. Plus ca parca uneori nu mai vrea sa revina de unu singur la pozitia de echilibru. Ma gandeam sa le zic la revizie de kestia asta, da m-ar ajuta mai mult daca as sti ce exact e de vina, ca altfel imi zice gibonu din servis ca "asa face toate" si aia e.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Ce sa fie ce sa fie!
Bai astia! Strangeti-va cutiile cum v-am spus si o sa fie ok! Daca nu stiu oligofrenii cum, sa-i dea telefon lu Remus de la CNCD ca le explica ala! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Stai frate ca nu stiu: adica ma duc la service si le zic sa-mi stringa cutia (care? aia de viteze?). Lamureste-ma si pe mine ce sa cer si cum sa cer. Si daca string cutia atunci in afara faptului ca merge mai greu ce se mai intimpla? (treaba cu asfaltul ud nu merge pentru ca simptomul il intilnesc si pe asfalt perfect uscat...).
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
asarban |
![]()
|
Cere sa-ti STRANGA caseta de directe!
Are 2 bucse de strangere care se strang cu o cheie profil patrat (clanta de usa!) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:13 |