FILTRU AER SPORT
![]() ![]() ![]() |
FILTRU AER SPORT
Adrian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege
|
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Daca mergi fara filltru de aer tot praful va intra in cilindri si va produce o uzura foarte mare pistoanelor, segmentilor si camasilor. Chiar daca suna foarte frumos iti recomand sa montezi atat capacul cat si filtrul.
P.S. De ce or fi romanii mai destepti decat altii? :shock: |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
bine bine dar de un filtru sport care se potriveste nu stii nimic mai "romanule"? creste puterea si cuplul motor pe langa saundul misto.
bafta! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Sunt de acord cu tine ca un filtru de aer sport creste atat puterea cat si cuplul motor. Sunt curios la ce interval trebuie schimbat avand in vedere conditiile de circulatie din Romania (praf).
Si sa stii ca la faza cu "romanii destepti" nu m-am referit doar la tine. Am cunoscuti foarte multi "sportivi" care au mers fara filtru de aer si si-au bulit motoarele. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
filtrele sport nu trebuie schimbate trebuie curatate la un interval de app 40000 km cu un spray special.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Exista un kit K&N pentru motor cum avem noi (DSN). Cred ca acest kit are doua mari dezavantaje:
1. Cum se monteaza el pe Clio, cu un tub pentru a aduce aer rece la motor, cu tot praful asta din Ro, nu o sa trebuiasca sa fie curatat la 40kkm ci la 5-10... hai 20. Asta poate nu ar fi un f. f. mare dezavantaj, dar: 2. O sa tragi inevitabil aer cald de la motor! Daca nu ii faci un scut termic si o priza adevarata de aer rece, o sa ai sound si atat! Oricum, la plecarea de pe loc e clar ca tragi aer din compartimentul motor daca filtrul e descoperit. Eu zic ca aici e nevoie de ceva modificari serioase ca sa ajute... Acelasi lucru l-am citit si pe un forum din UK unde se vorbea de E6J... kit K&N = execrabil. Eu eram tentat intr-o vreme sa abordez si o solutie gen priza de aer pe capota (sau pe aripa). Dar parca totusi nu m-as baga sa-mi tai caroseria... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
BBC |
![]()
|
Eu cred ca acest interval este recomandat pentru tarile "civilizate", unde nu gasesti praf. Crezi ca aceste filtre sunt "mai speciale" decat cele din fabrica care trebuie schimbate la 20.000 km? Daca as avea un astfel de filtru eu l-as curata la cel mult 20.000 km.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
BBC |
![]()
|
QUOTE ... cu tot praful asta din Ro, nu o sa trebuiasca sa fie curatat la 40kkm ci la 5-10... hai 20. Ai postat in timp ce scriam raspunsul. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie sa fie special pt clio 1.4 8v. se poate pun e la c&c orice fel de filtru si se duce gura de aerisire cu tot cu filtru conic in locul ala unde este bateria. nu mai stiu cat costa, dar eu cand am fost sa intreb au zis ca fac orice cu filtrele conice.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
si pe mine ma intereseaza un filtru de aer mai bun
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Vreau si eu un filtru de aer sport, am auzit ca cele mai bune sunt K&N 8) .
Unde se gasesc si la ce pret??? A pus cineva? Daca imi pun, mai imi dau garantie??? :?: :?: :?: |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:03 |