Facebook, util sau nociv?
![]() ![]() ![]() |
Facebook, util sau nociv?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
f util, f placut! mi-am regasit mai toti colegi de generala, liceu si facultate!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu am avut, nu am si nu o sa imi fac cont pe feisbuci. Si ala de haifaiv l-am sters de ceva vreme... 24 de ore pe zi sunt prea putine pentru mine ca sa mai pierd vremea si pe asa ceva...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
88 years ago
![]() merci nenea, mi-ai facut ziua ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pos sa ma inscriu la nenea scriitorii? Mi-am dat seama ca pot sa scriu critica literara la fel de buna ca cea a lui Calinescu. Filmul cu curva grasa a lui Petrescu e pe you tube? Are cineva adresa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Exista pe youtube mai multe ecranizari.....e suficient sa cauti dupa " fat bitch"....si sa ignori rezultatele cu catei!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai suport decit versiunile live, ca Dragoselu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe matale te aleg tinerii de mai sus sef de promotie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si lu' bion o sa-i zica Dom' Decan.
![]() Super pista treaba de mai sus, m-a mai inveselit un pic. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Miss FaceBook Romania
![]() Attached thumbnail(s) Miss_Facebook_Romania.jpg ( Size: 373.1k ) Number of downloads: 1201 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pare utila
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Foarte. Mai ales daca ti s-a stricat masina de spalat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
o umpli p-aia de clabuci.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
i se vede gogoneata
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
Am descoperit contul lui Nuțu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
De unde poti afla cine-i titularul paginii? Nu stiu sa ma dau pe feisbuci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu prea se poate...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Astazi vreau sa ma adresez exclusiv romanilor din tara si de pretutindeni, pentru ca manifestatiile din ultima vreme, scandarile din strada, mesajele de pe mijloacele electronice, internet, facebook, ne-au creat impresia ca pentru o parte din romani s-a creat o ruptura intre presedinte si parte din natiune! Deci e nociv, creeaza rupturi ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ba e util! Daca contribuie la ruperea pisicii....,
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Vedeti-va de treaba ca ,carlionata aia nu-s io..
![]() Iar pe FB ma cheama altfel.. ![]() Cat despre fat-frumos ala,moartea pasiunii.. This post has been edited by iulia_boris: 13 Apr 2013, 08:53 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marty |
![]()
|
Fat flocos ala e "Transator in Germany". S-a bajit mireasa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
aicea nu-i botton de like?
io tot il caut..vroiam sa dau like la cateva postari si poate cateva seruiri..ca sa impartasesc si cu altii. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
a fost da s-a renuntat
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
apropos..dupa feisbuci...o stiti pe beti?
This post has been edited by turturel: 13 Apr 2013, 20:38 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Fiv-ar feisbucu al dracu. Ma mananca azi in cur sa-mi caut prima dragoste pe feisbuc. Am gasit-o, ba. Faza e c-o gasisem cu ceva timp in urma da am trecut peste ea, ca n-am crezut in imaginea respectiva. Da dupa ce-am sapat nitel pe la prieteni, m-am calmat. Ea e.
Ma, stiti cum e cand aflati ca veti primi un mertan si va treziti c-o nova? Uite asa am patit io. Bine, n-ar fi asta o problema. Da sa mai ai si doi copii? Pai nu ti-e rusine? Iar unul sa aiba 20 de ani? Si ptca nu era tot, mai capat una. Ma iau niste vecini cu forta, ca nu mai au butelie. Ma duc sa le incarc bulboaca. Normal ca nu voiau aia s-o faca. Ma dau jos din masina si cand sa fac scandalul mai mare imi dau seama ca-s niste figuri cunoscute in benzinarie. Mda, erau fostii mei colegi de gimnaziu. Intamplator erau chiar patronii matocarelii. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Apr 2013, 22:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:04 |