Fiat Linea, un fel de Grande Punto cu coada
![]() ![]() ![]() |
Fiat Linea, un fel de Grande Punto cu coada
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) lin.jpg ( Size: 26.08k ) Number of downloads: 1513 |
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Arata bine dar si pretul...va fi pe masura, la cum arata , cel putin din poza asta.Dar fiecare isi cumpara ce-si permite.Mie cel putin asa mi se pare ,ca Fiat face progrese.
This post has been edited by bobo77: 29 Oct 2006, 12:00 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Zici ca ie Pasat cu fata de ornitoring.
![]() |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Imi place foarte mult pentru ca au avut curaj sa modifice usile spate total, nu le-au lasat tot pe alea de la versiunea in 2 volume. Masina are in felul asta o identitate a ei iar designul e foarte echilibrat si elegant, fara nimic fortat asa cum vedem la multe versiuni sedan provenite din masini de clasa mica.
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare mistocut!
Pacat ca e Fiat ca nu prea am incredere in masinile astea. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
eu zic sa ne cumparam Fiat si sa ii schimbam emblema de pe bot cu VW ceva
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, sa-i punem sigla de nissan primera, ca-i tot un drac
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sau asa , dar ar prinde mai bine in Vest nu la noi unde Passat e la putere.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e primul fiat care imi place...parca nu-i fiaaat
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Visam noi, dar cred ca o sa se invarta de pe la 12-13 mii de coco in sus. Cel putin la nivelul unui megane va fi pretul.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Frumoasa masina . Chiar daca pretul va fi mai mare , este mai frumos decat multe masini , inclusiv decat Nissan Primera
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Mie oglinda aia laterala uriasa (sau ma rog, prea inaltata) mi se pare cam dubioasa
![]() This post has been edited by RamsesII: 1 Nov 2006, 00:20 |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt fan Fiat... Pt spune ca imi displace total Grand Punto. Dar noul Bravo cu motorul 1,4 T de 150 CP imi face cu ochiul si vreau sa fac un drive-test cand apare. Sper sa fie si pe Linea o motorizare identica (turbo benzina), desi nu prea am incredere in masinile fabricate in Turcia...
Oricum Linea e din punctul meu de vedere o amenintare serioasa la Megane Sedan. Attached thumbnail(s) 5a.jpg ( Size: 31.99k ) Number of downloads: 725 6a.jpg ( Size: 37.92k ) Number of downloads: 729 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca va fi concurent direct cu Megane, atat la dotari, dimensiuni cat si la pret, acum ramane de vazut daca si la calitate.
Pe cand lansarea oficiala? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
@cyper4laguna: nu cred ca pe Linea vor pune 1.4T de 150 CP... cred ca vor pune motoare mai putin puternice, asa, pt pietele emergente.
cit despre concurenta cu Megane totusi Linea se bazeaza pe o masina de clasa mica (Grande Punto) iar Megane Sedan se bazeaza pe o masina de clasa compacta (Megane Bicorps), so e cu o clasa mai sus.... This post has been edited by Frank SF: 28 Nov 2006, 22:57 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
draguta masinuta, pacat ca imi plac hatchbackurile...
ca sa nu deschid un topic nou ![]() ce stiti de rau si de bine despre Fiat Grande Punto ?! Pareri avizate va rog, nu am auzit de la un prieten care stie de la un alt amic de-al lui ![]() Ma intereseaza pt ca o sa raman fara masina (deh divortul asta ![]() ![]() aaaaa si am uita sa zic vreau sa imi iau motorizarea 1.3 16v diesel 90cp si 200 Nm ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Ai putea sa incerci aici
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E totusi zona de stiri. Va rog,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Frank SF @ 28 Nov 2006, 21:55) cit despre concurenta cu Megane totusi Linea se bazeaza pe o masina de clasa mica (Grande Punto) iar Megane Sedan se bazeaza pe o masina de clasa compacta (Megane Bicorps), so e cu o clasa mai sus.... Linea dimensiuni: Lungime:4,56m Latime:1,73m Inaltime:1,5m Ampatament:2,6m Astept valorile pentru Megane de la tine ptentru comparatie. Daca nu le gasesti sa-mi zici ca le pun eu. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
el arata super klumea cu geamurile fumurii ,cu jantele alea frumoase ,dar cand va fi cheala cum va arata ?
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Grande Punto, parerea mea, e prea frumos!! Insa asta zici ca e un Megane cu fata de Albea, numai ca mai stilat...oricum, italienii merg din ce in ce mai bine la capitolul stil.
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
geamurile astea fumurii sunt pt ca nu au facut baietii versiunea finala a interiorului
![]() asta e faza ... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Eu in schimb sunt un fan al masinilor sedan si pot spune ca imi place foarte mult modelul. Si nu cred ca la fiabilitate Fiat-ul este sub Renault, eu zic ca sunt la acelasi nivel! Am impresia totusi ca grila radiatorului este copiata de la Audi... Legat de Grande Punto, cred ca e cea mai frumoasa masina din clasa ei, oricum peste Clio 3; parerea mea..........
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt mare fan sedanuri in 3 volume. Prefer masinile in 2 volume si jumatate, adica hatchback. De vina e Laguna. Oricum Linea e mult mai frumoasa ca Grande Punto, care mie nu-mi place. Gusturile nu se discuta.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
..incet dar sigur Fiatu scoate modele adevarate....oricum am vazut un top al celor mai fiabile masini si este in fata lui audi si seat
|
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Fiecare marcă/model este mai fiabil decât cealaltă marcă sau model...
![]() Și nu o spun pentru că Fiat nu ar fabrica mașini fiabile, ci pentru că topurile astea sunt destul de subiective... Nu mai credeți pe cuvânt orice se scrie... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Masina e frumoasa, chiar imi place, dar ceva imi spune ca va fi si scumpisoara.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
alinradu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 December 06 ![]() |
S-ar putea sa prinda si la noi pt ca suntem un popor de fani de masini in trei volume, ca sa incapa toata casa in portbagaj.Nu arata foarte rau dar ramane un fiat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0T
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
astia n-au si ei o imagine de marca stabila. o schimba la cativa ani. si cand scot ceva nou, mai scoat inca 2-3 modele derivate care arata aproape la fel.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:24 |